lauantai 15. tammikuuta 2011

Teemalakkauskilpailu alkaa!

Nyt on aika aloittaa teemalakkauskilpailu!

Edit: Pari muutosta kilpailusääntöihin, lukekaa säännöt uudelleen tarkkaan! :)
Edit: Kilpailuaika pitenee 29.1 klo 23.59 saakka!

Saitte siis äänestää vajaat parisen viikkoa tuossa oikealla olleessa kyselyssä parasta teemaa, jonka mukaan halukkaat ryhtyvät väkertämään kynsiä.


Lakkauskilpailun teemat ovat seuraavat:
1. mustaa valkoisella
2. väripläjäys


Valitsin kaksi eniten ääniä saanutta teemaa, sillä tahdoin, että lähetätte minulle muitakin kun mustavalkoisia kynsiä. :)

Miten homma toimii?
• Kaikki saavat osallistua, kynsibloggarit, kynsiharrastelijat, kynsistä kiinnostuneet, satunnaiset lakkailijat, ihan kaikki! :)
• Valitkaa jompikumpi tai vaikka molemmat yllämainituista teemoista (mustaa valkoisella/väripläjäys tai molemmat).
• Lakkaa sitten teeman mukaiset kynnet ja koristele haluamallasi tavalla, olkaa luovia! Tahdon nähdä kaikkia uusia juttuja! Miettikää mielessänne teeman nimeä oikein tarkasti, mitä se tuo teille mieleen? Miten voisitte toteuttaa teemaa kynsissä? Kynsien tulee jotenkin kuvata/edustaa teemaa, mutta esim. mustaa valkoisella lakkauksen ei välttämättä tarvitse sisältää mustaa lakkaa ollenkaan, jos osaat vain perustella miksi teit tämän ratkaisun ja miten teema sitten ilmenee kynsistä
• Jokainen osallistuja saa lähettää minulle max. 2 kuvaa, max yhden kuvan kummastakin teemasta, kuvat tulee lähettää sähköpostiosoitteeseeni blogisonnela@gmail.com (edit: pidennetty deadline) lauantai 29.1 klo 23.59 mennessä! Myöhemmin tulleita ei hyväksytä kilpailuun.

Ohjeita kuviin:

1. Kuvassa tulee näkyä kynsien lisäksi käsinkirjoitettu lappu, jossa lukee kumpiko teema kyseessä. Tämä siksi, että eliminoidaan mahdollisuus osallistua netistä varastetuilla kuvilla!!
2. Koita rajata kuva siten, että mitään kuvaankuulumattomia ei tulisi kuvaan.
3. Toki jos tahdot, voit ottaa kuvausrekvisiitaksi esim. käteen jotain teemaan liittyvää, mutta tämä ei ole tietenkään välttämätöntä.
4. Suosi luonnonvalossa kuvaamista -> kuvista tulee paljon luonnollisempia ja parempia!
5. Älä pistä kuvaan nimeäsi/nimimerkkiäsi näkyville, koska yleinen äänestys tapahtuu anonyymina, jolloin ei kukaan (toivottavasti) äänestä kynsiä vain niiden tekijän perusteella, vaan oikeasti sen mitä olette saaneet aikaan.
6. Siisti ehdottomasti lakkausten reunat ennen kuvan/kuvien ottoa. Voin vakuuttaa, että ainoatkaan kynnet, joita ei yhtään ole siistitty ennen kuvanottoa eivät tule läpäisemään tiukkaa esikarsintaseulaani. ;D
7. Kuvien muokkaus sallittua tiettyyn rajaan asti. Siistimistä, rajausta, värien pientä kirkastusta yms. voit toki tehdä, mutta mitään kokonaan photoshopattuja kynsiä en mielelläni katsele.


Ohjeita kuvien lähettämiseen:
1. Lähetä kuvat mielellään esim. jpeg-muodossa tai muussa normaalissa kuvamuodossa. Otan kyllä yhteyttä sinuun takaisin, jos en saa kuvaa auki. :)
2. Liitä sähköpostiin kuvien lisäksi mukaan seuraavat tiedot:
koko nimesi
mitkä kynsikuvat edustavat mitäkin teemaa
pieni selitys siitä, miten kynsissä näkyy teeman toteutuminen (esim. maalasin kynsiin valkoiselle pohjalle mustia koukeroita, joten mustat koukerot ovat siis mustaa valkoisella) tms. :D

Voittajan valinta
Kun kuvien lähetysaika on ohi (eli 29.1. klo 23.59!!) , teen itse alkukarsinnan, josta pääsevät jatkoon vain parhaimmat työt! En ole puolueellinen, ihan jokaisella on mahdollisuus voittaa, jos kynnet vain miellyttävät minua! Nämä työt tulevat sitten myöhemmin yleiseen äänestykseen, joista paras palkintaan ihan mahtavalla palkinnolla! :O

Palkinto
Tiedän, että tämä osuus tästä tekstistä teitä kiinnostaa eniten, nimittäin palkinto.

Palkinnon sponsoroi teille CesarsShop-nettikauppa ja palkinto on seuraavanlainen:

Paras lakkauskuva palkitaan siis ihan üübermahtavalla Konad Gold-setillä!


Setin arvo on n. 90 € joten todellakin odotan, että tahdotte paketin itsellenne ja olette luovia! :D

Paketista vielä sen verran, että sisältää mm. 7 erikoislakkaa, 8 Konad-kuviolaattaa, stamperia, scraperia yms. tarkemmin setistä ja laatoista löydätte täältä heidän sivuiltaan. :)

Äänestäjienkin kesken arvotaan sitten jotain pientä, mutta kerron siitä sitten kun se on ajankohtaista. :)

Nyt siis lakkasudit heilumaan ja lähettämään kuvia, aikaa on siis 29.1 klo 23.59 asti!! Sen jälkeen katsotaan sitten äänestysjuttuja kun olen saanut karsittua parhaat. :)

Osasimpa taas selittää pitkästi yksinkertaisen asian, toivottavasti tajusitte, pistetään loppuun vielä nopea yhteenveto:

1. Valitkaa teema tai molemmat teemat.
2. Lakatkaa teeman/teemojen mukaiset kynnet, ottakaa kuva/kuvat molemmista, muista että kuvassa tulee näkyä käsinkirjoitettu lappu, jossa teeman nimi!!
3. Lähettäkää minulle kuva/kuvat osoitteeseen: blogisonnela@gmail.com varustettuna kokonimellänne ja perusteluilla teemastanne, kuvan tulee olla minulla viimeistään 29.1 klo 23.59!
4. Jääkää odottamaan esikarsinnan tuloksia


Lukekaa myös tämä postaus! Siellä on lisäohjeita ja vastauksia kilpailusta esitettyihin kysymyksiin!

Toivottavasti osasin selittää tyhjentävästi, ongelmatapauksissa/kysymyksissä kysykää vaikka sähköpostitse (blogisonnela@gmail.com) tai tässä kommenttilaatikossa tai formspringissä! :)

56 kommenttia:

 1. Saako vanhoja jo julkaistuja kynsikuvia käyttää?

  VastaaPoista
 2. Kumoan sittenkin, ei saa käyttää, lue teksti, lisään sinne huomautuksen. :)

  VastaaPoista
 3. Hmmmmh. APUA. *miettii lakkauksia

  VastaaPoista
 4. siis saa tehdä ns. molemmat kynnet ja molemmista yksi kuva? pakko varmistaa kun en ole aivan varma ymmärsinkö oikein!

  VastaaPoista
 5. keijju: Juuri näin! :) Muista ottaa molempiin kuviin mukaan paperilaput, joissa lukee teeman nimi käsinkirjoitettuna! Pitää koittaa muistutella, ettei kenenkään osalistuminen jää sitten siitä kiinni ettei lappua ollut. ;D

  VastaaPoista
 6. Ihana palkinto<3 Nyt vaan pitäis miettiä mitä tekee...

  VastaaPoista
 7. Oi ku ihana palkinto! Mulla on jo tosi hyvä idea valmiina ;]

  VastaaPoista
 8. Olit sä oikeassa tosta palkinnosta kun eilen sanoit. Kelpais kyllä mullekin :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Niinpä! Hih, nyt vaan aivost raksuttamaan. ;D

  S: No hyvä! ;D

  VastaaPoista
 10. Mieletön palkinto ! Yritän kerätä rohkeutta osallistua :D

  VastaaPoista
 11. Scarlett: Kannattaa rohjeta osallistua ehdottomasti! ;) Kaikki saa osallistua!

  VastaaPoista
 12. oh my god mikä palkinto, nyt vaan aivot raksuttamaan...!! ja pikkusiskon ihanat pitkät kynnet malliksi, omat ovat liian lyhyet tähän >:D

  VastaaPoista
 13. niin ja vielä yksi kysymys: saako siis esim tuossa mustaa valkoisella teemassa käyttää myös jotain muuta väriä lisäksi kuin mustaa ja valkoista, jos on siihen selitys..?! tai siis että se sopii omaan ideaan?

  ehkä selititkin asian postauksessa mutta en huomannut sitten :D

  VastaaPoista
 14. Petra: Juu, toki voit käyttää pikkusiskoa kynsimallina. ;D

  Ja juu, mustaa valkoisella-teemassa voit periaatteessa käyttää mitä vaan värejä, kunhan teema tulee kynsistä/selityksen kautta ilmi. :) Ei tarvitse olla pelkästään musta-valkoiset kynnet.

  VastaaPoista
 15. Tuosta teemasta vielä, että tuo mustaa valkoisella on sanontakin, eli ei välttämättä tarvi liittyä kynsien mustaan ja valkoiseen ollenkaan. ;)

  VastaaPoista
 16. Apua:DD Oon ihan.. tärisen melkein:DD Vaikka en ite noita konadeja käytä, tossa olis niin mahtava paketti, jotta voisin kokeilla millasia ne sitten on:D

  VastaaPoista
 17. 1. Saako osallistua siis kahdella eri lakkauksella, värillisellä ja mustavalkoisella?
  2. Voiko sulle lähettää sitten vain linkit kuviin?

  VastaaPoista
 18. Mmeri: Heh, nyt vaan sitte lakkailemaan! ;)

  Lozu: No siis kyllä, eli yksi kuva kummastakin teemasta tai sitten kuva vain jommasta kummasta teemasta, ihan miten itse tahdot. Voit laittaa pelkät linkitkin, jos et tahdo lähettää kuvia sähköpostitse. :) Joka tapauksessa joudun sitten ottamaan ne koneelle ne kuvat äänestysvaiheessa, jos kuvat läpäisee esikarsinnan.

  VastaaPoista
 19. Siis vau! Ihan mieletön palkinto! Täytynee siis ruveta suunnitelee ja toteuttaa itseään ;>

  VastaaPoista
 20. Ennakoin että tuo mustavalkoinen voittaa, niin tein jo alkuviikosta sellaiset kynnet. Mutta voih, kun otin kuvat jo ja vaihdoin jo kynnet uuteen kuosiin! Mutta pitää katsoa jos kehittelen jotain muuta vielä ennen kilpailun loppua. Pistin ne mustavalkeat nyt blogiini.

  Sinänsä kyllä hyvä, että kontrolloit ettei kuvia varasteta. Toivottavasti ideavarkaudetkin pysyvät kurissa ja kisa tuottaa paljon uudenlaisia designeja :)

  VastaaPoista
 21. Oiih, ihana palkinto! Nyt on kyl pakko osallistuu :D Mulla on jo hyvä idea (ainakin omasta mielestäni) valmiina. Sit kysymys, et saako käyttää jonkun muun kynsiä mallina? Omat on liian lyhyet ideaani kun lohkesivat viikko sitten koripalloa pelatessa...

  VastaaPoista
 22. Hanne: Hih, niin, aivosolut raksuttamaan! ;D

  Doo: Oivoi, no nyt sitten vaan ideoimaan uudestaan! ;

  Rain: Hih! Saa käyttää mallina toisen kynsiä. :)

  VastaaPoista
 23. wow, nyt alko innostamaan :O en kyllä osaa ihmeellisemmin lakata, mutta kerrankin voisi panostaa ja tehdä oikein tarkat ja suunniteltut kynnet koska palkinto ;) mutta yksii kysymys ; tarvitseeko olla rekisteröitynyt tähän.. blogspotiin ? kunn itselläni ei ole vissii mitään blogeja.. tai voihan sitä varmaan tunnuksen tehdä mutta blogia ei välttämättä tarvitse olla ? joo, en tiedä :D

  VastaaPoista
 24. piparic: Ei tarvi olla tunnuksia eikä blogia tai muutakaan. :))

  VastaaPoista
 25. ookei hyvä no sitten vois yrittää osallistua tähänki :--D eka vaa pitää suunnitella.. noh, sen sitte näkee osallistunko ;p

  VastaaPoista
 26. Postausehdotus: hyvät nettikaupat mistä saa tilattua siveltimiä/muita välineitä, ja joissa hinta-laatu-suhde olis myös paikallaa :--)

  VastaaPoista
 27. Voiko tän ''mustaa valkoisella'' teeman ns. muuttaa ''valkoista mustalla'' teemaksi? :D en omista juurikaan kunnon valkoista lakkaa joten pakko kysyä että lähdenkö sellaista ostamaan :D

  VastaaPoista
 28. Saa siis osallistua max kahdella manikyyrillä, joista toinen väripilkku-teemaa ja toinen mustaa valkoisella-teemaa ? eli lähinnä että useammalla kuin kahdella manikyyrillä ei saa osallistua ? :D

  VastaaPoista
 29. Anonyymi: Pistetään postausehdotus korvan taakse. ;D

  Anonyymi: Teema on mustaa valkoisella ja minulle ihan sama miten sitä teemaa toteutat kunhan tuo teema siitä tulee ilmi. :D

  Anonyymi: Jep, väripläjäys ja mustaa valkoisella, ja max 1 kuva kummastakin. ;D

  VastaaPoista
 30. Oijoi, aijon osallistuu koska ootin tät kisaa hirmusest ! 8) Kivan palkinnonki on Cesars sponssannu (=
  Mul ois sellain kysymys, et jos ottaa ton 'Mustaa valkoisella' - teeman, ja aikoo sitte just käyttää mustaa & valkosta nii jos siihen lisää jonkun kolmannenkin värin mukaan nii eikai sitte "diskata" ?

  VastaaPoista
 31. Nebu: Hih niin on! Ei diskata, idea on nimenomaan, että osaa tehdä teeman mukaiset kynnet, ja mustaa valkoisella-teema ei poislue mitään muitakaan värejä. :) Pitää muistaa sitten kirjoittaa selitys siitä, miten kynnet kuvaa teemaa!

  VastaaPoista
 32. Muistakaa myös ottaa se käsinkirjoitettu lappunen mukaan kuvaan!! En voi valitettavasti hyväksyä kynsiä, joissa lappusta ei ole mukana. :(

  VastaaPoista
 33. hei semmosta vielä kyselisin, että saako samasta manikyyristä olla useampaa kuvaa, koska esim multa on luultavasti sitten tulossa semmonen manikyyri, joka ei näy kokonaan yhdessä kuvassa :D niin voinko vaikka liittää kaksi kuvaa yhteen jos molemmissa on se paperilappunen ? :) näät sitten miksi (;

  VastaaPoista
 34. Anonyymi: Juu kyllä käy! :) Kunhan on 1 kuva, siihen 1 kuvaan voi yhdistää sitten useammankin kuvan jos tahtoo. :)

  VastaaPoista
 35. pitääkö siinä kuvassa näkyä molemmat kädet? ;D

  VastaaPoista
 36. ^^ Ei ole pakko näkyä molempia käsiä. :)

  VastaaPoista
 37. Oi vitsi nyt kyllä lähti aivot raksuttamaan oikein kunnolla! :D

  Sellainen kysymys vain, että pitääkö noiden kuvien olla "originaali"-koossa (eli niin isona kuin kameran asetuksilla vain lähtee) vai voiko kuvia pienentää hieman sopivamman kokoisiksi? Tietenkin toki niin, että kuvista kuitenkin saa selvää. :D

  VastaaPoista
 38. ^^ Hyvä homma. ;D

  Voit halutessasi pienentää, äänestysvaiheessa kuvat tulee luultavasti tähän 470px leveiksi ja siitä napsautettavaksi isommiksi mutta saa tosiaan pienentää, muttei mielellään alle tuon 470 px. :]

  VastaaPoista
 39. Tarvitseeko sen pakosti olla paperilappunen? Voiko kirjoittaa kuvaan tekstin että mikä on kyseessä..? :-)

  VastaaPoista
 40. ^^ Täytyy olla paperilappunen, koska muuten en voi varmistua siitä, että olet itse tehnyt kynnet etkä vain kopioinut netistä ja iskenyt tekstiä kuvaan. :)

  VastaaPoista
 41. pitääks siinä kuvassa näkyy kaikki sormet kädestä? :---D

  VastaaPoista
 42. ^^ Ei ole pakko. :) Toki saa paremman kuvan taidoista ja lakkauksesta jos on enemmän kuin 1 sormi kuvassa. D:

  VastaaPoista
 43. tarkotin, et esim 4 sormea =) ?

  VastaaPoista
 44. Aion kyllä osallistua, mitä nyt lyhyille kynsilleni saan lakkailtua, tule olemaan myös hieman hankalaa, sillä välineet ovat minulla aika puutteellisia, mutta yritetään jotain värkätä :D

  VastaaPoista
 45. AAAAAAAA, tekee niin mieli osallistua, mutta en usko sijoittuvani kovin ylös : DDD

  VastaaPoista
 46. Saisikos tuo kuva "mustaa valkoisella" -aiheeseen olla mustavalkoinen ihan kokonaan? :)

  VastaaPoista
 47. Heidi: Osallistumaan vaan! ;)
  Anonyymi: Aina kannattaa kokeilla! :)
  Anonyymi: Saa olla. :)

  VastaaPoista
 48. Siis kuva kollaasin voi tehdä, missä on 2-3 kuvaa ja kaikissa pikkulappunen :)?

  VastaaPoista
 49. ^^ Kyllä, kunhan kuvat on siis samasta manikyyristä kaikki. :)

  VastaaPoista
 50. Heii!

  Vau, tahdon kyllä osallistua!

  ...mutta mitenkäs jos ei millään saa kynsimallia (itselleni valitettavasti ei koulun vuoksi voi tehdä), niin käykö jos tekee tippeihin lakkausmallit? ..vaikka ihan kymmeneen niin menisi tasavertaisesti? :)

  VastaaPoista
 51. ^^ Hmm, piti hetken miettiä että mites tää menee ja sitten tajusin, että eihän se eroa mitenkään siitä kun tekee kynnet toiselle eli kyllä se vaan passaa jos teet kaikki 10 kynttä! :)

  VastaaPoista
 52. Lähetin juuri kuvat sähköpostiin mikä tuolla lukee, toivottavasti ne tulivat perille! =))

  VastaaPoista
 53. neea: Perille tuli, pistinkin takaisin sähköpostia! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)