lauantai 1. tammikuuta 2011

Mitä on tulossa ensivuonna?

En aio perinteiseen tapaan nyt ollenkaan käydä läpi, mitä blogissani on tänä vuonna ollut tai mitä tulee olemaan, vaan sen sijaan käydään läpi, mitä on tulossa kynsilakkapuolella ensi vuonna!

Tässä siis ne pari juttua, mitä itse odotan ensi vuodelta:

China Glaze Tronica

Kuva täältä

Kokoelman sävyt ovat seuraavat:

Techno Teal – Turquoise Holographic
Virtual Violet – Violet Holographic
Electra Magenta – Magenta Holographic
Gamer Glam – Purple Holographic
High Def - Blue Holographic
Hologram - Silver Holographic
Hyper Haute – Raspberry Holographic
3D Fantasy – Peachy Pink Holographic
Digital Dawn – Dusty Rose Holographic
Cyberspace – Taupe Holographic
Mega Bite – Gold Holographic
Laser Lime – Lime Green Holographic

(sävyt täältä)

Itseäni kiinnostaisi eniten nuo punaisella merkityt.

Hololakat ovat varmasti kynsilakkafriikeille tuttuja ja he, ketkä ovat päässeet kokeilemaan China Glazen holoja tietävät, mitä odottaa. Ensivilkaisulla lakat näyttävät minusta osa hyvinkin samalle kuin OMG! -kokoelman lakat, hmm. Eli ainakin luulen, etten joudu kotiuttamaan mitään limenvihreitä, hopeita, turkoosia tai tummanviolettia, kun omaan jo samansävyiset OMG!-lakat.

OPI Katy Perry-collection

Kuva täältä


Neljä värilakkaa, yksi crackle-lakka. Kuten arvattu, tuo viimeksimainittu halkeuttamislakka ei minua niin kiinnosta, neljä ensimmäistä kyllä!

Sävyt ovat seuraavat:  
Last Friday Night (glitterinen sininen)
Not Like the Movies (tummahko, metallinen hopea)
The One That Got Away (marjaisa magenta)
Teenage Dream (vaaleanpunainen glitter)
Black Shatter (crackle-lakka)


Kuva täältä

Kuten arvata saattaa, glitteriset, erikoiset sävyt kolahtavat minuun. Saattaapi olla, että pientä tilausta joutuu tässä piakkoin väsäämään, oikeastaan nytkin jo painin yhden tilaukseni kanssa.

Mitä sinä odotat ensivuodelta kynsilakkojen suhteen?

14 kommenttia:

 1. Teenage Dream lakka näyttää upealta :o olis kiva saada se !

  VastaaPoista
 2. Onnistuit nappamaan kuviin pari sellaista kokoelmaa, joita kanssa odotan ihan hirveästi. Tronicasta haluaisin nähdä swatcheja, koska oikeastaan toivoisin sen olevan enemmän Kaleidoscope holojen tyylistä, mutta kuva viittaa kyllä OMG:hen enemmän. Luultavasti päädyn hankkimaan siitä kuitenkin aika monta lakkaa, kun tällä hetkellä säästelen OMG-holojani aika paljon :D

  Katy Perrystäkin kiinnostaa kaikki lakat. Ihan jo kokoelman tekijänkin takia. Samoin Chinan Below Deck kokoelmassa on aika monta ihanuutta. Mä säälin täällä lompakkoani jo valmiiksi :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tehdä juttua tulevista lakoista. Ihania sävyjä tulossa. Mulla on itsellä vasta yksi china glazen lakka, joutuu ehkä hankkimaan muutaman lisää :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava tuo Katy Perry-kokoelma, toivottavasti siitä tulis se miniversio :) En jotenkin muka raaski noita isoja puteleita ostaa, vaikka netissä on halpaa.

  Näinkin jossain ulkom. blogissa tota lohkeilevaa lakkaa. Toisaalta kiinnostais testata, eroaako Isadorasta. ja jos ostais ihan 15 ml pullon, kun eihän tuo Isadoran riitä mihinkään :D Kun siis lohkeilut on luottokoristelu, jossei jaksa muuta tehdä.

  VastaaPoista
 5. En oikein ole osannut odottaa mitään, olen täysin noviisi lakkojen suhteen(enkä oikein työssäni voi käyttää), mutta pakko sanoa että nuo alimmat kolahtaa! Jos vain voisin kynsilakkoja käyttää, tahtoisin tuollaiset ihanat jännät kynet mitkä alimmassa kuvassa on!

  VastaaPoista
 6. En oikein ole osannut odottaa mitään, olen täysin noviisi lakkojen suhteen(enkä oikein työssäni voi käyttää), mutta pakko sanoa että nuo alimmat kolahtaa! Jos vain voisin kynsilakkoja käyttää, tahtoisin tuollaiset ihanat jännät kynet mitkä alimmassa kuvassa on!

  VastaaPoista
 7. Minä odotan ihan tuskissani tuota Tronicaa... MUTTA joka paikassa sanotaan, että se tulee myyntiin ainoastaan kahteen paikkaan, enkä nyt sitten ole oikein päässyt perille, että saako sitä sitten tämmöinen suomalaistollo mistään tilattua vai jääkö se vain amerikkalaisten herkuksi :(

  VastaaPoista
 8. cottoncandy: Jep, niin näyttää!

  S: Niinpä! Saisi tulla jo swatcheja. Mietin eka että mikä on Below Deck-kokoelma ja sitten tajusin, että meinasit vissiin Anchor's away-kokoelmaa? Minua kiinnostaisi siitä kokoelmasta tuo White Cap! 8]

  subbis: Hihi, joutuu. ;D Jep! ChG on kyllä laadultaan semmoinen, että ei tule pettymään ikinä. :)

  norppa: Niin! ;D Toivotaan, että tulee myös mininä. :)

  Ansku: Jeppa! Alimmassa kuvassa on crackle-lakalla vedetty noiden kokoelman muiden lakkojen päälle. :)

  Papu: Hmm. Outs! Ymmärsin ensilukemalla blogeista, että ensin tulisi tiettyihin kauppoihin ja myöhemmin useampiin, mutta tarkempi katsaus näyttäisi että ilmeisesti eivät tulekkaan kuin noihin pariin kauppaan! Damn. :I

  VastaaPoista
 9. Umm korjatakseni äskeistä, tarkempi katsaus kertoisi, että tulisi myös muualle.. Ota näistä nyt sitten selvää. :D

  VastaaPoista
 10. S: Anteeksi! Poistin sun kommentin vahingossa! :D Hemmetin julkaisunappulat..

  VastaaPoista
 11. Mulla on ehdottomasti himotuslistalla Katyn kokoelmasta toi Teenage Dream ja Last friday night:)

  VastaaPoista
 12. haha, ei se mitään, ehditkö lukea mitä siihen olin rustannut, koska itse en enää ihan tarkkaan muista. ainakin sen, miten omat aivoni näköjään tekivät lakon ton kokoelman nimen muistamisen kohdalla, kun Below Deck on se sävy mitä eniten itse odotan tuolta kokoelmalta :D

  VastaaPoista
 13. Äää, ihan ihana toi Katy Perry - kokoelman Teenage Dream ♥ Voi olla et rakastuin..

  VastaaPoista
 14. Mmeri: Hiih! Ne on ihania! ;)

  S: Ehdin onneksi jotenkuten! :D Hihi.

  Nebu: Hehe, se näyttää kyllä ihanalle! ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)