lauantai 22. tammikuuta 2011

Miumau-sininen

Otsikollahan ei ole mitään muuta tekemistä tämän päivän manikyyrin kanssa paitsi se, etten osaa keksiä otsikoita mihinkään. :(

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että pitäisi lakata kynsiä sinisellä välillä. Minulla on sinisiä lakkoja jonkun verran, ei nyt ihan tuhottomasti, mutta kuitenkin sen verran, että hyvä niitä olisi välillä käyttääkkin. Päätin uhrata seuraavien öiden pimeät tunnit siis glitterlakan poistolle ja päätin iskeä kynsiini useamman kerroksen Color Clubin Sexy Sireniä.

Color Club - Sexy Siren -> Bella Nailsilta
Tähtistrassit -> eBay
Rekvisiittana:
Hello Kitty Body Splash -> H&M

En tarkallen tiedä montako kerrosta noihin kynsiin tuhraantui, mutta villi veikkaus on, että 4-5. Toki vähempikin olisi riittänyt, mutta harakan (eli siis minun) silmissä kynnet kaunistuivat kerros kerrokselta yhä enemmän enkä tietenkään malttanut lopettaa ajoissa.

Koristeena niinkin yksinkertaista kuin kolmisen kappaletta pinkkejä tähtistrasseja molemmissa nimettömissä. Mielestäni eivät ehkä muuta kaipaakkaan, vaikka saattaisin haluta ehkä taiteilla muihinkin kynsiin jotakin..

Muistuttaisin lopuksi vielä Kynsilakka -kyselystä ja ensi lauantaina loppuvasta kilpailusta! Kannattaa myös käydä lukemassa tämä postaus sillä muistuttaisin nyt vielä kerran, että tässä kilpailussa te ette tappele mistään yhden euron tarrapaketista vaan 90 € arvoisesta Konad-setistä!

7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet tuli, montaa kerrosta ei huomaa :>
  Kisaan liittyen kyselisin, että saako käyttää tekokynsiä, jos itse lakkaa? ;o

  VastaaPoista
 2. ^^ Kiitos! :) Saa käyttää, kunhan tekee sitten vähintään 10 kynttä, ettei vaan yhtä kahta. ;

  VastaaPoista
 3. Okei, hyvä n.n Omat kynnet on vähän huoossa kunnossa nimittäiN :DD Ja tosta "10 kynttä" ni pitääkö kuvassa näkyä siis kymmenen kappaletta kynsiä? :D

  VastaaPoista
 4. Okei, nyt mä tiiän kaiken 8D

  VastaaPoista
 5. Lozu: Haha, hyvä. :D

  Lillasyster: :))

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)