maanantai 31. tammikuuta 2011

Teemalakkaus-kilpailun finaaliäänestys alkaa!

Kaikkiaan 122 kuvan joukosta loppufinaaliin karsiutui 15 ihastuttavaa kuvaa!

Olen nyt pistänyt emailia jokaiselle finalistille ja perustellut heille vähän miksi heidät on valittu kisaan. Nyt perustelen teillekin, että mitkä olivat lopulta ne ratkaisevat jutut tässä valinnassa.

1. Huolellisuus, ehdottomasti. Se, miten huolellisesti kynsien toteutus oli tehty, oliko lakkausten reunat siistitty yms.
2. Väri- & kuvaharmonia, eli yleensäkkin miten kuvat ja värit sopivat yhteen ja miten lakkaus vastaa teemaa.
Lisäpisteitä sai: kynsien hellyyttävyydestä, kuvien laadusta ja asettelusta ja yleensäkkin panostamisesta kokonaisvaikutelmaan!

Itsessään tuo kuvien valinta tähän finaaliin tapahtui melko nopsaan; nappasin ne kuvat, jotka minulle olivat selaillessa tuota kuvakansiota jääneet erityisesti mieleen. Toki siellä oli muitakin taidokkaita kynsiä, mutta raja piti laittaa johonkin kohtaan, älkäätte loukkaantuko minulle kovin verisesti jos teidän kuvaa ei valittu loppufinaaliin. :(

Senkin vielä tahdon sanoa, että pari vekkulia huijausyritystäkin siellä oli, mutta minulla olikin tosi tarkka seula näiden kuvien kanssa. :)

Äänestettäessä on siis käytettävä oikeaa koko nimeänne ja oikeaa sähköpostiosoitettanne, tähän on parikin syytä:
1. Tarra-palkinto lähetetään sillä nimellä ja osoitetta tiedustellaan siitä sähköpostiosoitteesta, jolla olette osallistuneet äänestykseen.
2. Kaikki saavat äänestää vain kerran, ei siis keksittyjä nimiä (seula on tässäkin kohtaa tarkka)

Väärällä/puutteellisella nimellä tehdyt äänet hylätään, eikä niillä voi tietenkään osallistua myöskään äänestäjien kesken arvottavan tarrapaketin arvontaan.


Noniin ja nyt sitten kaikki katsomaan ehdokkaat ja äänestämään TÄNNE

Teillä on äänestysaikaa 7.2. klo 16 asti!

9 kommenttia:

 1. Kai kerrot sitten vaikka äänestyksen päätyttyä että ketä (jos on jotain nimimerkkiä) nää kaikki lakkaukset on tehny?! Katselin noita ja olin pyörtyä, kaikki on niin ihania ja hienoja ja vaan yhtä saa äänestää!!!! :) Jos noilla tekijöillä on blogeja halaun ehdottomasti tietää osoitteet, sillä tuollaisia taideteoksia haluan nähdä enemmänkin! Harmi kun itse en päässyt jatkoon (en kyllä tehnyt niin hienoja ja siistejä, enkä tehnyt urakalla ja muutenkaan omiani, joten ymmärrän) mutta se ei minua haittaa sillä joku noista on niin todella ansainnut palkinnon. (miksi minä en olisi?? :D) Onnea kaikille!
  ps. tuli vähän pitkä kommentti!? :D

  VastaaPoista
 2. Pinja: Toki kerron, jos antavat luvan julkaista ja omistavat blogin. :)

  VastaaPoista
 3. ja voih.. äsken koitin karsia niitä ja nyt on kolme lempparia.. miten niistä yhden päätän??!!!!! "Kiroan päivän jona keksit että vain yhtä saa äänestää..." :D :D :) ;) :'D

  VastaaPoista
 4. ^^ Varmasti on vaikea valita! :D En minäkään osaisi noista yhtä suosikkia valita näin yhtäkkisesti. :)

  VastaaPoista
 5. Hei teekkö jonkun postauksen myös niistä kuvista ketkä ei finaaliin päässyt?:) Olisi mielenkiintoista nähdä kaikkien osallistujien kuvat.:)

  VastaaPoista
 6. ^^ Juuu, teen varmaa jotain kollaaseja tms. muistakin kuvista. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi upeita lakkauksia, täytyy ainakin pari päivää pohtia mikä on hienoin noista! Ei kyllä kauheasti ihmetytä kun ei itse päässyt jatkoon.. Meinasin juuri harmitella, että mielellään olisi kyllä nähnyt enemmänkin lakkauksia tuossa, eli tosi kiva jos on tulossa postausta muistakin osallistuneista lakkauksista :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään Ninan ideast ! 8)
  & tuli kyl hienoi kynsii finaalii, aikaa on selväst käytetty (=

  VastaaPoista
 9. Nina & Nebu: Jep, olisihan se sääli jos muita kuvia ei näkyisi kun ootte niin sankoin joukon osallistunu tähän kilpailuun. :) Mutta teen siis kollaaseja tässä joskus noista muistakin kuvista. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)