torstai 27. tammikuuta 2011

Konad-postaukset: videotuto Konadin käytöstä

Oon tässä viettänyt hyvin ansaittua *kröhm*  vapaapäivää ja kuvannut teille Konad-videon. Tää on varmaan oikeesti surkein videopostaus IKINÄ. Mutta kyllä tästä nyt se mitä yritin tähän videoon tuodakkin kävi selväksi.

Voisin muuten haluta näihin mun joihinkin postauksiin sellaisen automaattisen tunnisteen tonne loppuun, jotain tyyliin: "Tämä postaus on tehty ennen päivittäisen aamukahvi -tarpeeni tyydyttämistä", koska se selittäis (ehkä) mun suurimmat jäätymiset ja sekoilut videoilla ja kirjoituksissa.

Eniten syytän kuitenkin tästä videosta tyhmää kameraani, sillä en ole vielä kertaakaan saanut sillä kunnolla mitään ääntä tallennettua, vaikka puhuisin suu kiinni kameran mikrofonissa. Asetuksien säädöstäkään ei ole hyötyä ollut. Joudutte siis laittamaan volyymit kaakkoon, että minun surkea piipitykseni kuuluu mitenkään.

Voisin toki valittaa vielä vaikka mistä muustakin asiasta, mutta tärkeintä että sain teille nyt videon ja että siitä suurinpiirtein selviää, miten Konadeja käytetään eli loppui valitus ja tässä teille video!(Kuinkahan monta kertaa mahdoin sanoa videon aikana: "toivottavasti te näetteki jotakin", omien laskujeni mukaan ainakin kolme..)

Pistäkäähän kysymyksiä Konadeista ja niiden käytöstä/ongelmista tulemaan ja muistakaa toki lakkauskilpailu! Enää pari päivää aikaa osallistua!!

18 kommenttia:

 1. Ehkä hyvä vinkki ois että laittaa kameran kuvaamaan ikäänkuin vastapäätä itteä. Ainakin kun kattoo youtubesta videoita niin ne on kuvattu vastapäätä kuvaajaa :)

  VastaaPoista
 2. Nunnu: Täytyy koittaa! Tosin se ei varmaankaan poista tätä mun kameran ääniongelmaa. :I

  VastaaPoista
 3. Kiitos videosta! :)

  Itseäni häiritsee konadoinnissa lähinnä sotkuisuus (varsinkin mustan lakan kanssa). Eli kun leimasin, scraper ja laatta pitäisi puhdistaa joka kuvion jälkeen, niin tuntuu, että pumpulia ja asetonia tulee käytettyä ihan järkyttäviä määriä. Onko tämä sellainen asia, mikä pitää vain hyväksyä vai olisiko siihen jotain vinkkejä? Jotkut käyttävät pumpulin sijaan ilmeisesti asetonilla kasteltua meikkisientä?

  Eniten ongelmia minulle tuottaa nuo koko kynnen kuviot (niiden kohdistaminen), mutta se taitaa olla kaikille aika vaikeaa, jos on pitkät ja kaarevat kynnet... Mutta jos on jotain vinkkejä, otan ne mieluusti vastaan! :)

  Tämä ei ole varsinainen ongelma, mutta minua kiinnostaisi myös, onko ihmisillä jotain käteviä tapoja laattojen säilyttämiseen. Omat laattani (n. 30 kpl, jos fauxnadit laskee mukaan) ovat vain pinossa laatikossa ja joskus tuntuu hankalalta löytää juuri se tietty laatta, mitä haluaisi käyttää. Joskus haaveilen siitä, että olisi joku seinä, mihin ne kaikki voisi ripustaa ja siitä voisi sitten helposti valita haluamansa laatan! :D

  VastaaPoista
 4. Puggie: Ole hyvä! Vastailen noihin kysymyksiin vaikka sitten siihen Konad-postaukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Ei ollu munmielest huono video ollenkaa ! (= Paljo on huonompiiki nähty muual : DD

  VastaaPoista
 6. Olis muute kiva jos tekisit sellasen vertailun Konadin omien lakkojen ja tavallisten kynsilakkojen käytöstä leimailussa. Vaiks joku musta, valkonen ja punanen/pinkki. Haluisin nähdä en kuin paljon ne eroo toisistaan. Sillee just et olis ne kynnet vierekkäin, esim. normivalkosella ja konadvalkosella leimatut, niin näkis sen eron siitä helposti. Tietty ois kiva jos sit viel sanallisesti kertoisit, miten leimailukokemukset toisistaan eros. Mietin nyt niin paljon noit oikeiden konad-lakkojen hankintaa, mut sit taas tulee mieleen, et onks se ihan turhaa, ku tavallisillakin pärjää. Tosin musta ja valkonen on melkee ainoita tavallisii mitkä toimii minkä tahansa lakan päällä. Muut värit kyl saa leimattu, mut ei ne näy liian tummien lakkojen päällä. :P

  VastaaPoista
 7. Nebu: No hyvä! Kyllä siitä nyt ainakin sen näki, että miten tuo konadointi itsessään tapahtuu. ;D

  Crayon: Voisin tehdä! Tosin mulla ei oo Konadin punaista, mutta voisin tehdä noilla mitä mulla on, kiitos ideasta! :)

  Sen voin tässä suoraa sanoa, että huomattava ero niissä on, tavallisilla lakoilla tulee hailakampi väkisin, vaikka olis kuinka pigmentillinen lakka. Toisaalta sit taas metallisävyt (kulta ja hopea) Konadin erikoislakoissa ei toimi, eivät ole niin pigmentilliset, paremmin toimii normaalit lakat. :)

  VastaaPoista
 8. Voisiko saada videotutoa siitä liukuvärjäyksestä? :))

  VastaaPoista
 9. hei ihan hyvä video oli ja kiitti vinkistä ja muuten aivan ihana blogi sulla :D!

  VastaaPoista
 10. Kristina: Hyvä jos oli apua! :) Kiitti!

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi ja video!!<3 Mistä noita konad-laattoja saisi halvalla
  ?

  VastaaPoista
 12. Ihana blogi ja video!!<3 Mistä noita konad-laattoja saisi halvalla
  ?

  VastaaPoista
 13. ^^ Kiitän! Suosittelen Cesarsshoppia , suomalainen, nopea, edullinen ja luotettava Konadin maahantuoja. :)

  VastaaPoista
 14. Moikka! Ootko jotenkin viilannu tuota stamperin päätä, kun mulla ei ainakaan tartu yhtä hyvin kun sulla :c? Ihana blogi, sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
 15. ^^ Juu olen viilannut kynsiviilalla, kannattaa vähäsen viilailla niin kuvio tarttuu paremmin! :) Kiitos ja tervetuloa!

  VastaaPoista
 16. Ihanaa, vihdoinki tajusin mitä teen väärin =D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tästä oli apua! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)