torstai 13. tammikuuta 2011

Tarraleikkiä

Sitähän usein sanotaan, että kynsiin laitettavat tarrat ovat se helpoin tapa tuoda koristusta kynsiin. Noh, itse olin hieman eri mieltä vielä eiliseen asti, kunnes tajusin, miksi ei ole tullut käytettyä tarroja.


Yllä on pikamanikyyri, jossa on 3 kerrosta China Glazen Endurancea, aivan uskomattoman upea sävy! Nimettömissä ja pikkurilleissä kynsitarrat eBaysta.

Eli mikäs se ongelma nyt siis tarrojen kanssa on minulla ollut? Noh, ohjeissahan käsketään iskemään tarrat kynnelle ja painelemaan paikalleen. Päälle käsketään vielä laittamaan päällyslakkaa. Noh, minähän olen aina käyttänyt päällyslakkana pikakuivattavaa päällyslakkaa ja se ei sovi tarrojen kanssa! Tarrat kupruilevat irti, syytä en tiedä, mutta ne eivät vain sovi. Tästä lähtien jätän tarrat päällyslakatta tai käytän normaalia päällyslakkaa pikakuivattavan sijaan. :) Voin siis taas käyttää tarroja!

Käytättekö te tarroja kynsissä? Oletteko kohdannut ongelmia niiden käytössä, mitä? :o

14 kommenttia:

 1. käytän mä niitä joskus, mut niit on ärsyttävä rapsutella pois, niin en käytä niit hirveen usein:--D

  VastaaPoista
 2. Mulla kyllä pysyy kynsitarrat pikakuivattajan kanssa käpristymättä. :o

  VastaaPoista
 3. ^^ Outoa, ku rupesin miettmään, että pysyyhän mullakin rajaustarrat kärpistymättä pikakuivattavan kanssa.. Jostain kuitenki luin, ettei ne soveltuis pikakuivattavien kanssa.. En sitten tiedä. :o

  VastaaPoista
 4. Ei mullakaan mitään ongelmaa ole ollut tarrojen kanssa. Päinvastoin, lakkoja poisottaessa saa kiroilla ja kynnellä raaputella tarroja pois :P

  Tarrat on minun mielestä helppo ja nopea tapa saada kynsiinsä jotain "tavallisuudesta poikkeavaa". :)Käytän itekkin jonkun verran.

  VastaaPoista
 5. Itseasias en käytä : DD Mul on ollu sellain periaate et kaiken minkä pystyy, teen kynsii ite. Juu, voi olla aika tyhmää, tiiän mut ainaki viel teen nii ku aika riittää iha hyvi 8)

  VastaaPoista
 6. Mulla tarrat jää aina jostakin kulmasta vähän uki ja repsottaa. Tosi harvoin tulee kyllä käytettyä.

  VastaaPoista
 7. Ainakin mulla tarrat alkavat repsottaa, jos ei lakkaus ole täydellisen kuiva ja kova ennen tarrojen kiinnittämistä. Yleensä olen laittanut tarrat vasta seuraavana päivänä kynsien lakkauksesta. :)

  VastaaPoista
 8. Nunnu: Heh! Minulla on kyllä tarrat jotenki lähteny raaputtelematta kynsilakanpoistoaineella aina, muistaakseni. :o

  Nebu: Ymmärrän! Itselläni sama homma.. :D

  RvaM: Jep!

  Papu: Hmm, voiskohan toi mun juttu sitte johtua siitä.. En kyllä tiedä, mielestäni annoin kuivaa tarpeeksi. :o

  VastaaPoista
 9. Tykkään käyttää tarroja - helppo ja nopea tapa saada jotain pientä kivaa kynsiin. Ja ihan normaalisti olen pikakuivattaviakin niiden kanssa käyttänyt ilman ongelmia. Lähinnä niissä ketuttaa se poistovaihe, kuten moni muukin sanonut :P

  VastaaPoista
 10. Lumi: Heh. :D Minulla nuo tarrat taas lähti jotenkin sulamaan poistoaineen mukana. :o

  VastaaPoista
 11. Minä taas laitan lakkojen päälle kerroksen päällyslakkaa ja sitten siihen vielä pikakuivattavaa. Toimii :) Pysyvät paremmin ku on kunnolla lakkaa päällä.

  VastaaPoista
 12. Heei tuo vois toimia, kiitti vinkistä! :))

  VastaaPoista
 13. I love the nails!

  http://therenaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)