lauantai 8. tammikuuta 2011

Toivepostaus: laukkuni sisältö

Ensinnäkin tahdon pahoitella, tämä postaus tulee törkeän myöhässä, tätä toivottiin jo varmaan vuosi sitten.. Noh, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, eli nyt tulossa laukkuni sisältö -toivepostaus.

Olen nykyään viehättynyt yhä isompiin ja isompiin laukkuihin ja tykkään vaihdella käytössä olevaa laukkuani usein. Tällähetkellä käytössä on H&M:n iso, tekonahkainen vetoketjulaukku.


Ja kun sen sisältö kipataan sängylle, sieltä paljastuu tällaisia juttuja:


Aika perusjuttujahan siellä tällähetkellä näyttäisi olevan, ainakin kukkaro, kännykkä ja avaimet löytyvät laukustani aina.

Lisäksi siellä näyttäisi nyt olevan purkkaa, pastilleja, Vichyn huulivoidetta, matkaharja, kalenteri ja Hello Kitty-pussukka.


Tarkempi katsaus Hello Kitty-pussukkaan näyttää sen, että siellä majailee iPod. Pussukassa on usein myös kamerani.

Näiden yllä näkyvien lisäksi laukussa harhailee usein kynsinauhaöljyä, käsivoidetta, muistitikku, erilaisia papereita ja ties mitä. Nyt laukku olikin siis harvinaisen tyhjä.

Noh, mitä tästä laukun sisällöstä pitäisi sitten päätellä? Ainakin se varmaan kävi selväksi, että Hello Kitty kuuluu suosikkeihini. En ole ihan varma, voisiko laukun sisällöstä hoksata sitä, että se kuuluu minun ikäiselleni henkilölle jos sitä ei tietäisi, mutta ei se mitään, tärkeintähän on, että itse tykkään. :)

Mitäs teidän laukustanne löytyy varmasti aina?

EDIT: Älkää ihmetelkö blogin ulkoasun/kuvien muutoksia lähipäivinä, minä se vain täällä säätelen hieman. :}

10 kommenttia:

 1. Miulta löytyy aika pitkälti samanlaisia juttuja kuin siun laukusta; huulirasva, rahapussi, kamera, kännykkä, avaimet, meikkipussi, mahdolisesti kalenteri :) ainiin, kynsiviila on sellanen mikä on aina varmuuden vuoksi mukana :)

  Aika pitkälti sellaset perusjutut löytyy :)
  Ja joskus laukun pohjal kuljeskii kaikkea mahollista roinaa mitkä pyrin aina tasaisin aikavälein siivoamaan sieltä pohjalta :D

  -mirka-

  VastaaPoista
 2. Käytän tällä hetkellä tosi pientä laukkua, eli sieltä ei kamalasti ylimääräistä löydy. Lompakko, kännykkä ja avaimet aina, useimmiten myös huulirasva, puuteri, huulikiinto ja iPod, satunnaisesti myös kynsinauhaöljy (ja jos kaikki nämä sieltä löytyvät, alkaa laukku ollakin jo tosi täynnä..).

  Pitäisi kyllä varmaan hankkia pieni kynsiviila laukkuun pyörimään, kun kynnet tuntuvat lohkeilevan aina silloin, kun ei ole mitään apuvälineitä lähellä.

  VastaaPoista
 3. Olis mullakin noin siisti sisältö laukussa :D Kassini on sellainen suht iso Marimekon Rintasyöpä-laukku. Sisältää mm. ison kalenterin, avaimet, purkkaa, lompakon, käsirasvan, tuhansia lappuja ja lippuja jotka joutais roskiin ja mitähän vielä. Yleensä siellä on myös vanhoja kuitteja pohjalla ja pari kertaa tainnu jotkut villasukatkin majailla siellä parisen viikkoa.. äh.

  VastaaPoista
 4. Aika samoja perusjuttuja löytyy täältäkin; kukkaro, kännykkä ja avaimet, ipod, taiteltuja muistilappuja. Meikkipuuteri ja se huulipuna mitä kulloinkin on huulissa. :)

  VastaaPoista
 5. Eka asia johon kiinnitin huomiota oli että iPodissa soi hyvä biisi. :D
  Itellä aina laukussa lojuu läjäpäin kuitteja pohjalla ja tavaroita joita ei sitten tarvitsekaan vaan on pakannut ihan turhaan tilaa viemään. :')

  VastaaPoista
 6. Mirka: Nonni, vähä sama täälläkin, aina kerääntyy kaikenlaista sinne pohjalle. ;D

  Lumi: Hih! Pieni laukku onkin siitä kätevä, ettei ehkä tule raahattua puolta omaisuutta mukana, kun ei mahdu. ;D

  Nunnu: Hihi, no nyt tämä olikin ihmeen siisti! Yleensä minultakin löytyy ties mitä asioita laukun pohjalta..

  Anonyymi: Whii! Minullakin usein huulimeikkejä mukana (joita en kuitenkaan jaksa/muista käyttää..) :)

  Rairuu: Se on hyvä kyllä! ;) Sama täällä, usein pyörii just kaikkia ihmelappuja ja pikktavaroita, eli olikin nyt ihmeen siisti laukku. :o

  VastaaPoista
 7. Hyi mä en jaksais koskaan raahata noin isoa laukkua ! Mulla on aina mahdollisimman pieni johon mahtuu kukkaro, kännykkä, mp3, huulirasva, päänsärkylääke/side/laastari-rasia ja käsirasva. muuta ei tyttö mukanaan tarvitse ::D

  VastaaPoista
 8. Mulla on kanssa aina isoja laukkuja käytössä, missä raahaan joidenkin ihmisten mukaan puolta omaisuutta mukana. (Sitten kyllä kiitellään kun tarvitaan laastaria, kynsiviilaa yms. ja muilla ei ole) Ihmisillä on usein vaikeuksia uskoa, että pystyn lähtemään baariin maailman pienimmillä baarilaukuilla, vaikka normaalisti raahaan kaiken mahdollisen mukaani :D

  VastaaPoista
 9. Nätti laukku toi H&Män veska ! 8) Itekkii tykkään isoist laukuist. Ja mun laukust löytyy varmast aina kännykkä & rahapussi. Kynsviilaakii esiintyy, mptä, kameraa ja purkkaaki saattaa olla. Sekä kaikkii paperei.. Riippuu vähä onks menos kouluu vai kaupungille (=

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Heh! Kai se on tottumiskysymys, vaikka kyllä minäkin käytän pikkuruisia laukkuja joskus, ihan mielen mukaan. :)

  S: Hah! :D Uskon! Sama minulla, otan ison laukun ja sata kiloa tavaraa vain koska VOIN, mutta jos kerran pitää selvitä pikkiriikkisellä laukulla niin sekin onnistuu. ;D

  Nebu: Kiitti! Jepa, minullakin vaihtelee aina vähän sen mukaan, että mihin se laukku on kanssani menossa. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)