keskiviikko 12. tammikuuta 2011

H2TB-saalis!

Eilen taisikin olla joku postimiesten aktiivipäivä, ainakin mitä nyt kuulin kuinka paljon on eilen tyypeille tippunut kynsitavaraa postiluukuista. ;D Myös minulle! Aloitetaan sillä odotetuimmalla, eli Head2Toe Beautyn saaliilla.

Meinasin ensin tehdä tilauksen tuttuun tapaan Trans Designiltä, mutta sitten ajattelin että ei, kokeillaan jotain muuta kauppaa välillä. No, mielessähän ei tietenkään ollut se, että postikulut tulee hippasen halvimmaksi ja saan samoilla postareilla 2 lakkaa enemmän, krhm.. 8-) Okei nyt höpinät sikseen siitä aiheesta ja kuvia tiskiin.

Koko tilaus sisälsi 10 tarkoin valittua lakkaa

Tehdessäni isompia tilauksia harkitsen aina tosi tarkkaan jokaikisen lakan. Googlettelen swatcheja päiviä, kirjoittelen listaa lakoista ja harkitsen, mitä tosiaan tarvitsen. No joskus toki sattuu hutiostoksiakin, mutta nyt tuntuu, että kaikki lakat oli suurinpiirtein sitä mitä odotinkin laatikosta tippuvan, ei tullut samaa "tilasinko mä muka tän?!"-fiilistä kuin viimeksi Trans Designin paketin kanssa..

Noh sitten jos tarkemmin katsellaan näitä lakkoja, ensinnä Color Clubin lakat.


Tilasin siis kaksi Color Clubin lakkaa, koska olen todennut Color Clubit erittäin hyvälaatuisiksi lakoiksi. Vasemmanpuoleinen tummanvioletti Pucci-licious kuivaa monien muiden neonmaisten lakkojen kanssa mataksi, joka ei haittaa, kun (pikakuivattavaa) päällyslakkaa käytän aina kuitenkin.

Toisena vasemmalta on Color Clubin Covered in Diamonds, jonka nähtyäni NailFixin kuvissa olin varma, että tahdon hankkia omiin kokoelmiini.

Kolmas vasemmalta on sitten se peittävä valkoinen China Glazen White On White, joka oli juuri sitä mitä tahdoinkin, eli purrfect lakka ranskiksen valkoiseen osaan. Testannut en vielä ole, mutta ainakin peittävyytensä puolesta vaikuttaa nappiostolta.

Oikeanpuolimmaisena China Glaze Something Sweet, joka on myös pitänyt ostaa jo useasti, mutta aina viimehetkellä olen korvannut sen jollain muulla, usein "jännemmällä" lakalla. Minulla on ennestään sellainen hattaranpunainen Models Ownin Pastel Pink, mutta tämä on mielestäni astetta kylmempi tämä ChG ja sitä minä juuri halusin, sinertävää vaaleanpunaista, en niinkään possunpunaista. :)

17. CC - Pucci-licious 18. CC Covered In Diamonds 19. ChG White On White 20. ChG Something Sweet  


Ihastuin näistä neljästä erityisesti tähän CC:n lakkaan, katsokaa nyt miten söpö se on!


Sitten ne seuraavat 6 lakkaa näyttävät tältä: 

ChG Admire, ChG Millennium, ChG Midnight Kiss, ChG Endurance, ChG Eyes Like Sapphires, ChG Nova

Klikkaamalla isommaksi^^ 

Vasemmalla ensin Admire, joka itseasiassa oli ostos, joka minun piti tehdä ChG:n Emotionin tilalta jo aiempaan tilaukseen, mutta jotenkin onnistuin ottamaan väärän. Noh. Ihana metallinen vaaleanlila (?) lakka jokatapauksessa.

Toisena vasemmalta Millennium, joka on melkein peilaava lakka, todella ihana pinnan jättää lakkaukselle.

Kolmantena China Glazen joulukokoelmasta Midnight Kiss. Kultainen lakka minulla? Sitäkin sattuu. Ei tämä minulla ensimmäinen (eikä varmaan viimeinenkään) kultalakka ole, vaikka olen sitä ehkä hieman vierastanutkin, kun koruissakin suosin aina hopeaa.

Neljäntenä ChG:n rintasyöpätietoisuuden puolesta kampanjoivaan kokoelmaan kuuluva Endurance. Tällä hetkellä kynsissä on tätä ja on todella kimalteleva! Esittelen tämänhetkisen lakkauksen varmaan huomenissa, tai illalla. Noh, tämä lakka on jokatapauksessa aivan upea. Miten minusta tuntuu, että hyökin nyt aiheesta toiseen ihan päättömästi..

Toinen oikealta on ihana sininen China Glaze Eyes Like Sapphires. Yllätyin, sillä luulin, että tämä olisi shimmerlakka, mutta tässä onkin pieniäpieniä glitterhiukkasia. Hyvä niin,eipähän ole liian dupe erään Dependin sinisen kanssa, jonka jo omistan. 

Oikeanpuolimmaisena vielä Nova, jonka ostin kuorruttamiseen. Aivan ihana, monivärinen, keskisuuria glitterhiutaleita sisältävä lakka!


Yllä vielä tarkempaa swatchia, klikatkaa toki isommaksi!

Siinäpä oli kuvia ja selostusta, toivottavasti joku jaksaa lukea. :) Ei sille mitään voi kun se rakkaus kynsilakkoihin syttyy niin niistä voisi selittää vaikka seuraavat puolipäivää..

Esittelen tänään myöhemmin/huomenna tämän päivän kynsiä ja muita juttuja joita postilaatikosta on tippunut. :)

Kiinnittikö yllämainituista lakoista joku huomiosi? Mikä ja miksi?

13 kommenttia:

 1. Onnistuit ostamaan sellaisia lakkoja, joista mullakin ois suurimmasta osasta vaikka kuinka paljon juttua, noh lyhyesti:

  Covered In Diamods on ihana ja harrastin sen sotkemista melkein kaikkien swatchkiekkojeni päälle kun sain sen.

  Something Sweet on ehkä ainut rehellisesti vaaleanpunainen, josta olen ikinä tykännyt

  White on White ei olen ihan mun lempparivalkoinen, vähän liian luirua ja vaikeasti levittyvää. En tosin oo ranskistippeihin kokeillut.

  Endurance on ihana, ja Nova on ollut munkin ostolistalla noin ikuisuuden.

  Ehkä siinä oli ne tärkeimmät :D

  VastaaPoista
 2. S: Hehe, lyhyesti. ;DD Sun pitäs hankkia tuo Nova! Se vaikuttais ihan tosi mahdilta kuorrutukseen. 8]

  VastaaPoista
 3. Eih! Onnistuit hankkimaan minulle (tietenkin) uusia himotuksia:P Covered In Diamods nyt on ollut jo ostoslistallani, mutta nyt sinne päätyivät myös Nova, Admire ja Eyes Like Sapphires.. Tuo Admire näyttää erityisen houkuttelevalta. Mulla on nyt ollu joku pinkki himotus tässä pari päivää kun tajusin että mulla on niin vähän niitä:D

  VastaaPoista
 4. Epäonninen online-shoppaaja12.1.2011 20.39

  Hei, viitsisitkö paljastaa paljonko postimaksut olivat ja minkä postitustavan valitsit? Itse olin joku aika sitten tilaamassa samaisesta puljusta, mutta jätin tilauksen kesken, kun postimaksuksi ilmoitettiin hieman yli 45 dollaria :O

  VastaaPoista
 5. shiny: Haha! ;D Se on parasta (tai pahinta..) kun toisten swatchit aiheuttaa lakkahimoja. ;D

  Epäonninen online-shoppaaja: Toki! Eli 10 lakkaa lähti 19,14 $ postikuluilla, kun valitsin toimitustavaksi USPS First-Class Mail Internationalin. :)

  VastaaPoista
 6. Epäonninen online-shoppaaja12.1.2011 21.30

  Kiitos paljon vastauksesta. Ongelmani näköjään johtui juuri tuosta postitustavasta. Nyt lähti tovin odottanut tilaus matkaan, ja jo innolla odottelen uusia lakkojani :)

  VastaaPoista
 7. ^^ Hieno homma, että ongelma ratkesi! >:)

  VastaaPoista
 8. Mun silmii iski voi Color Clubin Covered In Diamonds & CGn Something Sweet ja Millennium. Ihanii lakkoi, ja itekkii oon ton CCn hankkimist Nailfixist aatellu 8)

  VastaaPoista
 9. Nebu: Hih! Tuo Covered in Diamonds on kyllä ihans. 8]

  VastaaPoista
 10. Itsekin tilasin tuon Covered in Diamondsin jo monta kuukautta sitten mutta jostain syystä en ole lakannut sillä kertaakaan. :O

  ChG Millenium on ihan huippu konadkuvioissa! Ja Endurance.. itsekin rakastuin siihen totaalisesti. Se oli vaan UPEA. Liian kauan makuutin laatikossa, jos olisi näyttänyt pullossa niin ihanalta kuin kynsissä niin olisin korkannut ajat sitten. :)

  VastaaPoista
 11. Celia: Oii täytyykin testata Millenniumia konadoinnissa! :] Tuo on jotenki ärsyttävää välillä, että osa pulloista jää unholaan kun eivät näytä läheskään niin upeilta pullossa kuin kynsillä. ;D

  VastaaPoista
 12. Olen tuon Covered in Diamondsin nähnyt ennenkin, mutta jostain syystä se alkoi nyt vasta kummitella ihan kunnolla jossain alitajunnassa.. Se vaan näyttää juuri sellaiselta lakalta, joka olisi ihan pakko saada!

  VastaaPoista
 13. Lumi: No se ON tommonen pakko-saada-lakka! >:) Hih.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)