sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Teemalakkauskilpailusta alustavaa kyselyä

Olen pohtinut mielessäni tätä teemaviikko-ajatusta ja päätin, että te saatte olla nyt vaikuttamassa teemaan. Niinpä pistin tuohon oikealle kyselyn siitä, että minkä tahdotte teemakilpailun aiheeksi.

Mikä ihmeen teemalakkauskilpailu?

Teillä on tästä päivästä lähtien 2 viikkoa aikaa äänestää oikealla olevasta listasta mielestänne lempparein teema, vaihtoehtoja on 5 kappaletta. Teema, jota olette äänestäneet eniten otetaan teille yhteiseksi teemaksi ja halukkaat saavat lähettää viikon ajan sähköpostiini sitten kuvia omista tekeleistään jonka jälkeen joko a) minä valitsen voittajan tai b) voittaja ratkeaa julkisessa äänestyksessä. Tarkemmin kerron sitten, kun päästään siihen vaiheeseen. Nyt tehtävänänne on ainoastaan ensin äänestää suosikkiteemaanne oikealla näkyvistä viidestä vaihtoehdosta.

Teemalakkauskilpailun voittajalle on Cesars muuten luvannut pistää kivan palkinnon! ;)

Vastailkaahan siis oikealle ja huomatkaa alla aiemmin ilmestynyt postaus!

4 kommenttia:

 1. Äänestin 8)
  Pari kysymyst täst kilpailust, et saisko niihin kuviin sit laittaa jonkunnäköstä nimee / nimimerkkii esim. lähes läpinäkyväl kirjotuksel ja saaks teoksii lähettää sulle sit useemmat ku yhet ?

  VastaaPoista
 2. Nebu: Hyvä homma. ;D Hmm. Toki voi sitten nimen pistää jos tahtoo. Tuosta en vielä osaa sanoa saako pistää useamman kuin yhden kuvan per henkilö, katsellaan sitten lähempänä kilpailua mihin tulokseen päädyn. :)

  VastaaPoista
 3. noi kuulostaa kaikki niin kivalta! tee kaikki

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Katsellaan katsellaan.. :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)