perjantai 28. tammikuuta 2011

Väliaikatiedotusta

Kuten eilen jo hehkutinkin niin voi vitsit oon iloinen noista teidän lakkauksista! Oon nyt katellu tähän asti lähetettyjä kuvia ja tällähetkellä melko varmoja esikarsinnasta selvinneitä kuvia on 8 kappaletta. Luulen ja toivon, että tuo määrä tulee tuosta kyllä vielä kasvamaan, mutta nuo nyt ainakin. :)

Osallistujia on tällähetkellä muistaakseni 36 (mukana jopa yksi miespuolinen henkilö) ja monet teistä ovat lähettäneet osallistumisia molempiinkin teemoihin, kiva juttu! On ihan tosi mukavaa nähdä, että ootte oikeasti näyttäneet sen lakkauksessanne, että tuo palkinto kiinnostaa!

Oon nyt lähettäny kaikille tähän mennessä osallistuneille sähköpostia, joten jos oot mielestäsi lähettänyt kuvan mun sähköpostiin, etkä oo saanu multa vastausta, niin koita lähettää uudelleen! En halua (ettekä varmaan tekään ;D), että kenenkään hienot taideteokset jää osallistumatta. :) Muistakaa myös varmistaa, että teillä on siinä sähköpostissa ne tärkein, eli kuva(t) mukana, pari osallistujaa on laittanu sähköpostia kokonaan ilman kuvia, pistin teillekkin sähköpostia asiasta!

Tosiaan, kuten jo aiemmassa kirjoituksessa ilmoitin, niin deadline on venytetty huomiselle klo 23.59 asti joten jos vasta nyt tämän kilpailun hoksasit, niin vielä ehtii! Tarkempaa infoa löytyy täältä ja täältä.

Yks juttu mistä mun on kanssa pitäny sanoa, on tuo kilpailukuvien julkaisu, eli siis ootte vissiin käsittäny, että kuvia ei sais ollenkaan julkaista esim. omassa blogissa ennen kilpailun päättymistä? Tämä ei siis pidä paikkaansa, tarkoitin, että ette voi osallistua jollain random-kynsillä jotka ootte tehny jo ajat sitte (eikä se onnistuiskaan, kun päätin, että pitää olla kädessä se teemalappu) vaan ne kynnet pitää tehdä juurikin tätä kilpailua varten. Eli voitte kyllä halutessanne laittaa blogiinne tekemänne kynnet, minua se ei haittaa, eikä se ole sääntöjen vastaista. Enhän edes pystyisi valvomaan sitä, että oletteko laittaneet ne kynnet jo etukäteen blogiinne kun en tiedä kuitenkaan kaikkien osallistujien blogeja.

Olikohan siinä nyt kaikki.. Luultavasti/toivottavasti, mutta siis tämä vklp saattaa olla hiljaisempi postausten suhteen, mutta ajastan vielä huomiselle muistutuksen kilpailuajan loppumisesta ja alkuviikosta palataan sitten viimeistään asiaan. :)


Hauskaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Itse olen ajatellut tuon postaamattomuuden niin, etten haluakaan postata niitä kynsiä.. Just tän takia: "Älä pistä kuvaan nimeäsi/nimimerkkiäsi näkyville, koska yleinen äänestys tapahtuu anonyymina, jolloin ei kukaan (toivottavasti) äänestä kynsiä vain niiden tekijän perusteella, vaan oikeasti sen mitä olette saaneet aikaan." Jos joku tunnistaa käsistä tai tyylistä niin äänestäköön sitten just mua jos niin haluaa :D Jos nyt edes sitten siitä tiukasta esikarsinnasta pääsee läpi :P

  VastaaPoista
 2. Nina: Jep, tuo on kyllä ihan totta. :)

  VastaaPoista
 3. Mietin just samaa kuin Nina, monet varmaan äänestää nimenomaan sen perusteella, kenen kynnet on kyseessä. Varsinkin, jos tekijällä on vaikka suosittu kynsiblogi ja julkaisee kuvansa siellä :I itse aion äänestää juurikin lakkauksia, toivottavasti muutkin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Se on kyllä totta. Kuitenkaan äänestykseen ei tule nimiä näkyviin. Toivotaan, että kaikki muutkin äänestäisivät kynsien perusteella, eikä tekijän. :)

  VastaaPoista
 5. Minä ainakin äänestän sillä perusteella mikä lakkauksista oikeasti ansaitsee voittaa, ja niin varmasti tekevät muutkin. :)

  VastaaPoista
 6. ^^ Se onkin reilua. :)

  VastaaPoista
 7. Purrr, luv tot kynttä ! ♥

  VastaaPoista
 8. Nebu: Hihi! ;D Kiva että tykkäät. :)

  VastaaPoista
 9. heii miten toi kynsi on tehty? Jännän näkönen ;o

  VastaaPoista
 10. ^^Se on tehty vesimarmoroimalla. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)