maanantai 24. tammikuuta 2011

Mitäs uutta tänään?

Tänään on taas saapunut pari juttua postitse ja olen hyvin iloinen, että ne saapuivat juuri nyt, nimittäin yksityiskohtaiset siveltimet:

Ovat siis tuollaisia hyvin ohutkärkisiä siveltimiä, joilla on (toivottavasti) helppo tehdä vähän tarkempaakin työtä.

Näitä siveltimiä oltaisiin myös totisesti tarvittu eilen kun testasin taas hieman maalailua akryylmaaleilla, taas ruusuja..

Nooh, kai ne ihan onnistuneet on, ottaen huomioon, että tää on 2. kerta kun mitään noilla maaleilla varsinaisesti maalaan. Kuvassa näkyy myös vasemmalla töpötellen tehty tuollainen, miksikähän tuota voisi sanoa? No tuollainen lakkaus kuitenkin. Keskellä on marmorointi, tein nämä kaikki kolme eilen.


Jotain pehmeääkin postista tupsahti:

Tuollainen söpö manikyyri-tyyny! Toivottavasti tuokin hieman helpottaisi sitä toisille lakkaamista. :)

Nyt on taas tämänkertaiset eBay-aarteet katseltu ja nyt menen ärsyyntymään tähän muuten vain rasittavaan päivään ja ehkä tekemään uudet kynnet, jos uskallan, etteivät nekin mene pipariksi. >:I


Muistakaa kilpailu!

14 kommenttia:

 1. mistä tilasit noi siveltimet? :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, omapas hienoja telineessä olevat lakkaukset ! Varsinkii tost keskimmäisest tykkään ihan hirmust (; Tos vasemmanpuolimmaises, mitä toi jännä muovisen näköin valooheijastava on, vai näänks omiain ? O.o

  VastaaPoista
 3. Oon sitten kateellinen niille jotka osaa tehdä ton marmoroinnin kynsiin - itsellä menee vain hermot ja syntyy pelkkää sotkua. :D Muutenkin hienon näköisiä lakkauksia. :) Siveltimet näyttivät ensin vähän hassuilta, katsoin ensin että ne olivat kuulakärkikyniä. x)

  VastaaPoista
 4. peppi: eBaysta! :)

  Nebu: Kiitos! :) Vasemmanpuoleisessa on Color Clubin Covered In Diamonds(http://nailfix.valmiskauppa.fi/color-club-kynsilakkacovered-diamond-p-1289.html) lakkaa, se on tuollainen ihana tuollainen flakies-lakka. :))

  Rairuu: Hih, kieltämättä näyttävät kyllä kuulakärkikynille! :D Kyllä se minullakin aina pientä sotkemista tuo marmorointi on. ;D

  VastaaPoista
 5. no huhhuh, joku manikyyrityyny. tollasia saa kaupastakin -.- ja jossain ihmisiä kuolee nälkään.

  VastaaPoista
 6. Hantta/Justice/whatever "tunna": Et kehdannut omalla nimimerkilläsi kommenttia kuitenkaan jättää? :) Eiköhän ihmisten nälkäänkuoleminen johdu ihan jostain muusta kuin minun parin euron manikyyrityynystäni.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. ^^ Kauanko kesti keksiä tuo tekosyy? Hyvin valmisteltu puhe kieltämättä, mutta sanon nyt, että toivottavasti jatkossa kehtaat sanoa omat mielipiteesi omalla nimelläsi, etkä jaksa keksiä tuollaisia tekosyitä paljastuttuasi, varsinkin kun tuo samalta koneelta lähetetty kommentti ei ole ainoa peruste sille, että juuri sinä sen kommentin lähetit. Jos haluat tietää lisää niin ota yhteyttä vaikka sähköpostitse, en viitsi ruveta puimaan asiaa tässä (blogisonnela@gmail.com).

  Muillekkin tiedoksi, että netissä on tekemisillä loppujenlopuksi hyvin lyhyet jäljet. :)

  VastaaPoista
 9. Ohoh, täällähän on varsinaisia villikissoja :D Piti tulla sanoon että ihailen sun blogiasi, oon uusi lukija. Nyt vasta oon keksinyt nää blogit yleensäkin ja vasta aloitellut helpoilla lakkauksilla omiin lyhyisiin kynsiin. Sulla on tosi kauniita lakkauksia!
  sellasta halusin kysyä että kun sulla on lukijoita noin paljon niin kerkiätkö itse lukemaan heidän blogeja? Taikka millaisia blogeja yleensäkin luet itse?
  Terkuin, Soile

  VastaaPoista
 10. Soile: Kiitoksia, tervetuloa lukemaan! :)

  Kyllä pyrin toki mahdollisuuksien mukaan vierailemaan erilaisissa blogeissa, varsinkin kynsiblogeissa ja lueskelemassa toisten tekstejä ainakin satunnaisesti, jollen ihan lukijana asti. :)

  Hmm, no luen aika erityylisiä blogeja, tykkään kosmetiikka-, lifestyle-, ruoka ja tietenkin kynsiblogeista. Satunnaisesti tulee luettua muunkinlaisia blogeja toki. :)

  Luen yleensäkkin sellaisia blogeja, joilla on jotain annettavaa, uusia ideoita, hauskoja juttuja, kivoja kuvia, ajanvietettä, ihan mitä vaan! :)

  VastaaPoista
 11. Oon miettinyt itsekin tuommosta tyynyä, mutta on jäänyt toistaiseksi hommaamatta. Käärin froteepyyhkeen aina rullalle, niin ajaa vähän asiaa! :)

  Mitä täällä on joku käynyt riekkumassa?! Mitä tämä on? :D Uskomatonta, kuvittelin että tommosta käytöstä tapasi nähdä n. 10 vuotta sitten IRC-Galleriassa..

  VastaaPoista
 12. Sanna: Hei joo oon kanssa kokeillu tota pyyhejuttua! :)

  Juu en tiedä, anonyyminä on niin helppo huudella. ;)

  VastaaPoista
 13. Käytetäänkö noita ohuita siveltimiä nimenomaan akryyleilla maalaamiseen vai käyvätkö ne nail art siveltimistä? (siis että maalataan millä tahansa kynsilakalla kuvioita kynteen) Ja miten tuo akryylisysteemi siis menee?

  VastaaPoista
 14. ^^ Itse käytän siveltimiä vain akryylimaalien kanssa ja sitten käytän erikseen nail art-lakkoja. En osaa sanoa miten toimivat kynsilakkojen kanssa, kun niitä on vaikea saada sitten puhtaaksi etteivät kovetu. :/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)