perjantai 21. tammikuuta 2011

Uutta tänään

Eilen ramppasin katsomassa milloin posti saapuu ja kun huomasin, ettei eiliselle ollut odotettavissa mitään eBay-roinaa, niin päätin salaa mielessäni, että postisetä on varmaan säästänyt ison kasan paketteja huomiselle, eli siis tälle päivälle. No niinhän se ihan selvästi olikin, sillä laatikko melkein pursui paketteja.

Tilailin tuossa jokin aika sitten juttuja, joita oon jo pitkään katsellut eBayssa ja muualla ja jahkaillut, että "tarvitsenko minä?" tai "kannattaako minun?" ja päädyin lopputulokseen, että kyllä kannattaa.

Ostinpa siis tuollaisen lakkaustikkutelineen, jossa taitaa olla 64 tikkua.

Teline on kätevä varsinkin silloin, kun haluaa testata jotain uutta, eikä tahdo heti omille kynsille ryhtyä väsäämään uutta lakkausta alus- yms. lakkoineen. Minulle tulee myös usein tarve testata kaikkea uutta varsinkin silloin, jos olen juuri saanut tehtyä omiakin silmiäni miellyttävät lakkaukset itselleni, enkä tietenkään niitä heti tahdo ottaa pois että voisin testata sitä uutta ideaa.

Toki yhtenä syynä nyt myös se, että näiden avulla voin tehdä teille tutoja helpommin! Se on nimittäin todella hankalaa kuvata yhtäaikaa kun lakkaa omia kynsiään. :)

Tuossa telineessä nuo tikut pysyvät tallella ja omia pieniä taideteoksiaan voi esitellä muillekkin. :D Vielä on vähän epäselvää mihin tuon telineen täällä sijoitan..

Tikut ovat akryyliä tai muuta vastaavaa läpinäkyvää materiaalia ja voisin arvata, että lakkauksia voisi noihin myös tarvittaessa vaihtaa suht kätevästi.

Mitäs muuta sitä on tullut hankittua?

Ostin omaa (ja muidenkin) elämää helpottamaan tuollaisen sormitelineen. Epäilisin sen olevan kätevä kun lakkaa muiden kynsiä, sillä sen avulla saa sormen sopivasti tarjottimelle ja hieman korkeammalle, niin on helpompi työskennellä. Varsinkin jos jotain tarkkaa hommaa tekee niin tuo on ihan must juttu.

Edellisten lakkausapuvälineiden lisäksi hankin vielä vähän fimoja lisää..

Kuten arvasin, en saanut näiden satunnaisten fimopötkylöiden mukana niitä ihania kyseisen tuotteen tuotekuvissa olleita rusetteja mitä vähän kaipailin, mutta aina se menee näin noiden fimojen kanssa. Olen kyllä tyytyväinen näihin, koska joskus he laittavat sieltä sellaisia pötkylöitä etten kertakaikkiaan keksi mitään käyttöä niille.

Lajittelinkin noita fimoja vähän ja siellä näyttäis olevan kivoja kuvioita ensi joulullekkin, lahjapaketteja, joulupukkia ja lumiukkoja. :) Tuo Hello Kittyä muistuttava otuskin näyttää ihastuttavalle!

Onneksi se lohtu tuossa eBay-shoppailussa on, että vaikka sieltä tavaraa tulisi paljon, niin käytetty rahamäärä ei päätä huimaa, sillä nämäkään ostokset eivät paljoa kymppiä enempää kustantaneet.

Oletkos sinä ostellut eBaysta? Mitä? :}

PS. Olen ryhtynyt lisäämään kuvat pääasiallisesti Photobuckettiin ja koska tämä kuvien lisäys tekstiin koodikikkailuineen vie minulta nyt tuplasti enemmän aikaa, niin toivottavasti tämä olisi parempi vaihtoehto? :)

15 kommenttia:

 1. Mule kanssa tollainen teline, kiitos moi :D (mä muuten yritin puhdistaa yhtä lakkauskiekkoani mikä on uskoakseni samaa materiaalia kuin nuo sun display-tikut ja se ei ainakaan ihan hirveesti tykännyt mun lakanpoistoaineesta. Joku asetoni-pahis vois olla parasta niille.

  Ja miksi noi fimot on kaikki tosi jänniä, mun fimoista ihan liian suuri prosentti on semmoisia kummallisia otuksia, joiden oikeasta olomuodosta mulla ei oo mitään käryä :D

  VastaaPoista
 2. ääh miksen mä osaa käyttää ebayta! pitää varmasti opetella. mihin hintaan noi fimot ostit?

  VastaaPoista
 3. Saanko kysyä että millä nimellä tuo sormiteline (:D) löytyi ebaysta?

  VastaaPoista
 4. S: Hih! :D Äää no pitää koittaa sit miten toi reagoi asetonilliseen myrkkyyn. ;D Noi fimot oli kyllä yllättävän kivoja kerrankin.

  Petra: Heei ootko käyny kattoos mun eBay-ohjeen? Se löytyy täältä: http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tutoriaali-ebayn-kayttoon.html
  Niin ja fimot maksoivat yhteensä n. 4 € :)

  Anonyymi: Toki, löytyy sanoilla finger stand :)

  VastaaPoista
 5. Tilasin ite kans fimo ebay:sta ja mulla on noi täsmälleen samat fimot ku tos sun kuvassa :D (Tulivat tänää postissa)

  VastaaPoista
 6. En oo tilannu 8 << Mul ois vaa pari kysymyst, et ku maksaa euroil ebays niinku et paypalii on siirtäny euroi, muuttuuks ne automaattisest maksaes dollareiks ? Ja jos tilaa samalt henkilölt kaikki, onks postikulut silti joka tuottees eriksee ? Eli on ihan sama periaattees vaik tilais kymmenelt eri henkilölt ?

  VastaaPoista
 7. CherryBlossom: Hah! :D Aika sattuma. :}

  Nebu: Juu, ei ole väliä millä valuutalla maksaa kun PayPal muuntaa automaattisesti. :)

  Jotkut myyjät yhdistelee postikuluja jos tilaa useamman tuotteen, se lukee aina siinä kohteen tiedoissa ne yhdistetyt pk:t tai jos ei lue niin kannattaa aina kysyä myyjältä ennen huutoa.. :)

  VastaaPoista
 8. Tuollainen teline kävisi minullekin! Paljonko maksoit siitä? :)

  Oon miettiny että millä leikkaat noita fimopötköjä? Onko siihen jokin tietty työkalu tms... itselläni on vain noita valmiiksi "viipaloituja" :)

  VastaaPoista
 9. ^^ Maksoinkohan 9 $ tjsp. Leikkaan sellaisella siihen hommaan tarkoitetulla fimoterällä, olen koittanut kyllä leikata mattoveitselläkin, mutta kyllä tuo terä on kaikista kätevin työkalu. :)

  VastaaPoista
 10. oon varmaan ihan juntti ku kysyn mut miten noita fimoja käytetään ? :DDD

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Tätä kategoriaa selaamalla löydät esimerkkejä fimolakkauksista, joita oon tehnyt: http://sonnela.blogspot.com/search/label/Fimot

  Eli siis fimopötkylöistä leikataan tuollaisia ohuita viipaleita sellaisella terällä ja sitten ne viipaleet kiinnitetään värittömän lakan avulla kynsiin. Ei sen vaikeampaa. :)

  VastaaPoista
 12. eikö fimoja saa mistään muualta kuin netistä tilaten ? o:

  VastaaPoista
 13. Turparemmi: Eipä taida saada.. Jostain kirppareilta voit koittaa katsoa, olen kuullut että jossain on ollut. Jostain kynsistudioista voisi ehkä kanssa saada, tai emt. ;D

  VastaaPoista
 14. Jos sie aijot pittää nuita kisoja niin ilmottelisitko miulle jotenkin vaikka miun blogiin tai jottain ? :)

  VastaaPoista
 15. ^^ En valitettavasti ehdi ilmoitella kaikille erikseen, mutta tätä blogia seuraamalla kyllä saa tietää aina uusista jutuista ja kisoista. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)