maanantai 17. tammikuuta 2011

Selvennystä teemakilpailuun

On kyselty nyt niin paljon kaikkea tuosta teemakilpailusta, niin kokoan vähän lisäinfoa tähän postaukseen. :)

Yleistä:

• Eli kertaukseksi vielä: voit osallistua molempiin teemoihin. Pistä silloin molemmista kynsistä omat kuvat, 1 kuva/teema!
• Jos et tahdo taiteilla omiin kynsiisi, voit ottaa vaikka kaverin/siskon tms. kynnet joihin teet lakkaukset.
• Kuvassa ei tarvitse näkyä molempia käsiä. Myöskään kaikkien yhden käden kynsien ei ole pakko näkyä, mutta vinkkinä se, että saan tietenkin paremmin selvää taidoistanne ja kynsistä jos kaikki 5 sormea ovat näkyvillä eikä vain pari kolme.
• Voit halutessasi pienentää kuvia (ei ole tietenkään pakko!), mutta ei alle 470px leveäksi.
Jos aivot tuntuvat raksuttavan tyhjää, Google voi auttaa ideoinnissa!
Jos et tahdo laittaa sähköpostissa kuvia, myös pelkät linkit kuviin riittää. Mieluumin laittakaa kuitenkin kuvat, koska joudun ne äänestysvaiheessa (jos lakkauksesi läpäisee karsinnan) kokoamaan kuvat koneelleni kuitenkin.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla liittynyt Bloggeriin tai lukijaksi tai omistaa omaa blogia, ihan kaikki saavat osallistua!
Lähettäkää vain yksi (1) kuva/manikyyri. Jos tahdot, voit toki yhdistää samaan kuvaan useamman ottamasi kuvan samasta manikyyristä esim. alekkain, mutta minulle lähettäkää vain 1 kuva/teema.
Kuvassa pitää näkyä nimenomaan paperilappunen, käsinkirjoitettu. Syy on se, että pelkkä kuvaan jälkeenpäin lisätty teksti ei todista sitä, että olisit itse lakannut kynnet, etkä varastanut kuvaa netistä ja lisännyt tekstiä päälle.
Teemat ovat nimenomaan nämä kaksi (mustaa valkoisella sekä väripläjäys) enkä voi antaa kenellekkään etuoikeuksia tehdä muiden teemojen lakkauksia. Jos sinulla ei ole jonkun väristä lakkaa, valitse esim. toinen idea tai teema.
Pääosassa kuvassa tulisi olla nimenomaan ne kynnet, käsinkirjoitettu lappu toissijaisena. :) Pääasia, että nään, että olet kirjoittanut käsin lapun jossa lukee teemaan viittaavaa!

Asioita, jotka vaikuttavat arvosteluun ja siihen läpäiseekö manikyyri esikarsinnan:

• Luovuus (Kaikki uusi ja erilainen on plussaa! Yllättäkää minut. :D)
• Siisteys (Siistityt kynsinauhat, huolellinen lakkaus..)
• Värien käyttö (Myös mustaa valkoisella-teemassa saa olla muitakin värejä kuin mustaa & valkoista, kunhan perustelee miksi näin!)
• Taito (No se, miten taitavasti tehdyiltä ne kynnet nyt yleensä näyttää)
• Kynsien eteen nähty vaiva (tarkoitan nyt lähinnä, että valitettavasti yksiväriseksi lakatut kynnet, joissa ei ole mitään muuta koristelua tms. eivät pääse jatkoon. :( )
• Perustelut siitä, miten teema näkyy kynsissä (Tämä saattaa olla joistain kynsistä nähtävissäkin selvästi ilman perusteluja, mutta kirjoittakaa nyt silti!)

Asioita, jotka eivät vaikuta arvosteluun:

• Kynsien pituus (Tässä kisassa mitataan lakkaustaitoja, ei kynsien pituutta)
• Se, miten paljon kynsien tekijä on kommentoinut minulle/onko kynsien tekijä minulle tuttu

Teemoista

Mustaa valkoisella

• Kuten sanottu, ei ole pakko olla pelkkä mustavalkoinen lakkaus, muitakin värejä saa käyttää, kunhan ovat teeman mukaiset ja osaat perustella
• Huomatkaa myös, että "mustaa valkoisella" on myöskin sanonta! Välttämättä tämän teeman mukaisen manikyyrin ei tarvitse ollenkaan sisältää mustaa tai valkoista, jos perustelut sopivat. :)

Väripläjäys

• Tässäkin kaikki värit sallittuja

Siinä nyt muutamia näin alkuun.. :D Kysykää lisää jos mietityttää, selvennän sitten!

6 kommenttia:

 1. Mulla olis ainakin yks kysymys vielä! Eli haittaako jos käsinkirjoitetusta tekstistä ei näy esim. kaksi kirjainta? Siis tarkotan sitä että haittaako se jos kynnet peittää osittain esimerkiksi kahden kirjaimen verran sitä lappua missä lukee teeman nimi?

  VastaaPoista
 2. ^^ Ei tokikaan haittaa! Tärkeintä että minulle käy selväksi että kynnet on teidän omat eikä netistä kopsatut. :)

  VastaaPoista
 3. Pitääkö kaikissa kynsissa olla sama lakkaus vai voiko esim. kaikissa kynsissä olla eri lakkaukset ja koristelut? :)

  VastaaPoista
 4. Ano: Hmm.. No siis toki saa jokaisessa kynnessä olla vaikka erilaiset lakkaukset ja koristelut, kunhan on kuitenkin 1 kuva/teema, ettei siis samoihin kynsiin tunge molempia teemoja. :D Suotavaa tietenkin on, että ne kynnet on sellaiset, että ne koristelut ns. kuuluvat yhteen, joka kynnessä, eivätkä ole aivan eri maailmoista, jos ei se sitten ole nimenomaan lakkauksen tarkoituksena. En nyt osaa selittää paremmin mutta toivottavasti tajusit ^^ :)

  VastaaPoista
 5. Okei kiitos vastauksesta :) on niin niin vaikeeta päättää mitkä lakkaukset tekis ku olis hurjasti eri vaihtoehtoja :D

  VastaaPoista
 6. ^^ No sehän on hyvä ettei oo ainakaan ideoista pulaa. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)