tiistai 4. tammikuuta 2011

Salaperäisyyttä

Hei.

Halusin vain tulla kertomaan, että oon tuhlaillu nyt vähä kynsijuttuihin ja tein tänään myös aivan järkyttävän ihanan tilauksen H2TB:llekkin, kerron siitä lisää kunhan tilaus saapuu! Myöskin eBaysta on tulossa jotain pientä..

Halusin myös tulla kertomaan sen, että otin juuri äsken ensiaskeleen kohti yhtä tosi kivaa jutskaa, jota olen jo hetken mietiskellytkin! ;) Oon tästä innoissani, olisitte tekin minun asemassani, mutta en tiedä kiinnostaako tämä juttu teitä sitten siellä ruudun takana kuitenkaan yhtä paljon kuin minua. No, näette senkin sitten myöhemmin.. Voi tosin mennä aikaa..

Tein minä tänään uudet kynnetkin kyllä, ne julkaisen varmaan huomenissa, koska kuten tiedätte, tämä valottomuusaika tekee minut hulluksi, enkä kyllä yritä edes testata kuvien ottoa nyt.

Tuntuu, että mulla on nyt ihan järjettömän monta rautaa tulessa monen asian suhteen. Koittakaa siis kestää, jos päivitystahti hiljenee yms. koska ensiviikolla alkavat taas luennot ja ne verottavat hiukan myös aktiivisen kynsiharrastelijan harrastusaikaa. :]

Ai mitenniin olen salaperäinen? No yllätyksiä pitää aina olla! :)

PS. Sonnela löytyy nyt myös Facebookista! Käykäähän ihmeessä tykkäilemässä. :)


(Ja ei, tämä ei ollut mikään näistä aiemmin esitetyistä salaperäisyyksistä. :D)

9 kommenttia:

 1. heiiii, ei saa olla noin salaperäinen :D mä odotan täällä niin, että katy perryt ja China Glazen cracklet ja Anchors away (<- nyt muistin jopa nimen oikein!) tulisivat nettikauppoihin, että pääsisin tuhlailemaan :D

  VastaaPoista
 2. mistä noita kynsikoristeita saa? tai noita mitä esittelit tossa postauksessa? paljon semmoset maksaa?

  VastaaPoista
 3. S: Kjähkjäh. ;) Wohoo! Minäkin odotan! "Joutuu" sitten ehkä tekemään lisätilausta..

  Anonyymi: Fimoja löytyy esim. eBaysta ->
  http://cgi.ebay.com/25-Nail-Art-Fimo-Fruit-Decoration-Slice-Rod-Sticks-DIY-/270664848981?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f04e1d655
  ^^ Esim. tuollainen nyrkinkokoinen fimopötkyläkasa (yhdestä pötkylästä saat n. 100 fimosiivua) maksaa eBayssa hieman päälle 1,5 €. :)

  Jos et tahdo eBayhin tutustua, niin suosittelen ostamaan vaikkapa Huutonetistä, joskin siellä on kalliimpaa.
  ->
  http://www.huuto.net/kohteet/nail-art---fimo-tangot-20-kpl---setti-1/162226599

  VastaaPoista
 4. aa nyt sait mut taas kuolaamaan noita fimoja :D Perkule ku en osaa ebayta käyttää eikä muutenka mitään miten maksaa ;<

  VastaaPoista
 5. Onks tuolta eBaysta ihan turvallista tilata, tai onks sulla ittelläs jonkinlaista ostoskokemusta sieltä? :D

  VastaaPoista
 6. Hmm.. mitäköhän on tiedossa.. O.o

  VastaaPoista
 7. keijju: Höh. :( Huuto.netistäkin löytyy fimoja, jos saisit jotenkin maksettua jonkun nettipankista! :)

  Anonyymi: Olen tilannut aika paljonkin eBaysta. Siellä siis myyvät eri myyjät ja minun kohdalle on sattunut hyvät myyjät ja olen saanut kaikki mitä olen tilannutkin. Uskaltaisin väittää että 90 % tilaaminen on turvallista ja se 10 % on sitten sellaisia myyjiä, joilta ei kannata ostaa. :)

  Nebu: Jotain jännää.. ;)

  VastaaPoista
 8. kiitos noista linkeistä mitkä laitoit, pitää laittaa heti tilaukseen, mutta sulla on tommonen "vetsi" nii tuleeko se muka vai? ja jos tosta vaan tilaan ton niin onks noita jotanki niiku erillaisia settejä tai siis tuleeks noissa aina samat? kun sulla näyttäis olevan paljon noita hedelmii.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Veitsi ei tainnut tulla mukana kummassakaan linkittämässäni, voit etsiä eBaysta/huutonetistä paketin jossa se on, joissain paketeissa se nimittäin tulee mukana. :)

  Muista lukea tuotekuvaus hyvin ennen tilausta, muuten voi tulla ikäviä ylläreitä! Ebaysta tilatessa fimot vaihtelee, eivät ole samoja kuin kuvassa, siellä sanotaankin näin "There are many different types of the nail art fruit cane, so the actual fruit cane will be send randomly"

  Huutonetissä tilatessa tuossa linkittämässäni tuotteessa ovat mallit samat kuin kuvassa, sekin lukee tuotekuvauksessa.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)