perjantai 27. maaliskuuta 2015

Värityskirja-kynnet

Hihii, nää kynnet on olleet mun päässä jo pitkään, siitä lähtien kun sain käsiini OPI:n Sheer Tintsit. Jostain syystä vasta nyt sain toteutettua nämä ja voi vitsi, tykkään!

Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
OPI - I'm Never Amberrassed (keltainen jelly-sheer, saatu)
OPI - I Can Teal You Like Me (sininen jelly-sheer, saatu)
OPI - Be Magentale With Me (pinkki jelly-sheer, saatu)
OPI - Don't Violet Me Down (violetti jelly-sheer, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black (saatu) & Konad m29 (saatu) & Born Pretty Store BP-17(saatu)
Lakkauksissa on pohjana valkoinen creme, jonka päälle leimasin mustalla koukeroisia kuvioita. Sitten alkoi väritystyö, eli otin pikkuisen siveltimen ja OPI:n läpikuultavia lakkoja ja aloin väritellä kuvioita. Tää homma muistutti suuresti värityskirjan värittämistä, hihi. Jotenkin se rentouttavuusastekin on samanlainen kuin värityskirjaa värittäessä, sutii vaan väriä rajojen sisään.

Näitä kynsiä tehdessäni mietin, että olispa OPI:lla vihreä tällainen Tintsi kanssa, että vois käyttää esim. lehtien väritykseen tai että voisiko keltaista ja sinistä tintsiä sekoittaa saadakseen vihreää. Sitten törmäsin uutiseen, että hei, lisää tints-värejä on tulossa ja niissä on vihreä ja niitä voi sekoitella keskenään, jes! Mun huutoni on kuultu. 


Nää on ehkä mun tämän vuoden lemppareimmat tekemistäni kynsistä, mustaa, valkoista ja ihania väriläiskiä. Mitäs te pidätte kynsistä ja odotatteko uusia tints-värejä niinkuin minä? :)

22 kommenttia:

 1. Tosi nätit. <3

  Mulla on pikkupullot noita tints-värejä, mutta en ole vielä keksinyt, miten niitä käyttäisin, ehkä liukuväriä vaan, olisi tarpeeksi helppoa itselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liukuväri ainakin toimii varmasti myös. :) En oo itse näillä semmoista kokeillutkaan.

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet! :)
  Mä en tajua miksi en ole vieläkään hankkinut noita Sheer Tintsejä tai jotain vastaavia. Aina mä ihailen näitä muiden niillä tekemiä kynsiä, pitäisi varmaan laittaa ne suoraan hankintalistan kärkeen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hih, kyllä kun tarpeeksi jollekin kynsitrendille altistuu, niin tulee pakkohankintoja. ;D

   Poista
 3. Tykkään! Haluaisin palavasti DaLen Top Aquarelleja mutta ne on kaikkialta loppu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäilet! Näistä vesivärilakoista lienee tullut nyt kunnon villitys. :)

   Poista
 4. Nämä on aivan huippuihanat, keväiset ja herkät! :) Oon itsekin miettinyt, että pitäisi ottaa tintsit käyttöön ja väritellä leimoja, mutta kun en ole vielä kovin taitava leimaaja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ehdottomasti kannattaa kokeilla tätä tyyliä, jotenkin niin rentouttavaa. :)

   Poista
 5. Nyt on tullu paljo just tämmösiä kynsiä kaikilta. Aivan sairaan ihanat ja herkät kynnet. Ja tää näyttääki suht helepolta koristelutyyliltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sillee on kyllä helppo, että kun leimat tekee mustalla, niin värittäminen rajojen sisälle on aika helppoa. :)

   Poista
 6. Ihanat! Alkuun nää tintsit ei kiinnostanut lainkaan, mut niin upeita luomuksia on näkynyt viimeaikoina näillä tehtynä, et kummasti oma kiinnostuski on herännyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Näinpä se kyllä on, että kun näkee toteutuksia jollain lakoilla joille ei vaikka itse olisi keksinyt järkevää käyttöä, niin kummasti se hankintalista vaan kasvaa. ;D

   Poista
 7. Tosi kauniit, herkät ja silti samalla kovin koristeelliset! <3

  Oon jääny tosi 'out' noista Tintseistä. Vaikka moni on tehnyt kauniita lakkauksia niillä, niin jotenkin en oo silti innostunut vielä hommaamaan itselleni. Ehkä kuitenkin lämpenen vähitellen - näiden näkeminen varmasti edesauttoi asiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! :) Kyllä näillä monenlaisia juttuja saa aikaan etenkin koristeluun liittyen. Itsekin alussa vähän mietin, että miten näitä voisi koko lakkauksen päällä järkevästi hyödyntää, mutta toimivatkin minusta koristeluissa parhaiten. :)

   Poista
 8. Oi nämä on kyllä ihanat! <3 Vitsit, pitää kyllä hommata itsellekin tuommoisia vesivärilakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, hommaa ihmeessä! ;3

   Poista
 9. Tosi kivat ja nätit! :) Mä en ole ainuttakaan tintsiä saanut hankittua :D Pitää kyllä harkita niitä pikkupulloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, pikkupullot toimii näissä hyvin kun näitä ei niin paljoa kuitenkaan käytä varsinkaan jos vain koristeluissa käyttää.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)