lauantai 14. maaliskuuta 2015

Haave vuosien takaa

Nyt on kuulkaas esittelyssä semmoinen kynsilakka, että oksat pois! Joskus sitä ihminen iskee silmänsä johonkin lakkaan, eikä vaan pääse irti ajatuksesta, se on vaan saatava. 
Kynsillä:

OPI - La Paz-Itively Hot (matte)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black (saatu) + MoYou Nature Collection 02


Kyseessä on siis OPI:n La Paz-Itively Hot -mattalakka, joka on muuten niinkun ehkä yksi upeimmista lakoista ikinä, täysin valehtelematta vielä. Tää on ollu mulla parin viikon aikana varmaan kolme kertaa kynsillä, kun on niin nätti ja helppo! Toisinaan himotuslakan hankkii sitten hinnalla millä hyvänsä, mutta itse löysin nyt hyvän diilin eBaysta. Toki aina kun HTF-lakkoja näkee mielestään liian halvalla, herää ajatus, että onko kyseessä aito lakka. Ainakin tämä on vallan mainio feikki, jos näin on, sillä ei ole moittimista levittyvyydessä eikä kuivumistahdissakaan. 

Tää on niin kaunis! Niinkuin kuvastakin näkyy, lakassa on tuollainen jännän satiininen pinta ja se myös tuntuu jännän sileältä. Kuivui tosi nopeasti niinkuin mattalakat yleensä. Ainoa, josta voisin moittia on, että vasta kolmas kerros antoi nipinnapin sellaisen peittävyyden, että kynsiraja ei jäänyt näkyville. Tästä asiasta oon aika tarkka kynsilakkojen suhteen. 

Koristeluiksi laitoin MoYoun Nature 02 -laatasta tuollaista lintu-puunoksa-hässäkkää. Vähän joka kynteen yritin laittaa erilaista kuviointia ja kyllähän siitä tuli tuollainen jännä jatkumo kynsille. Mustalla leimatessa muuten maailman ärsyttävin asia on, että itse leimaustapahtuma vie ehkä minuutin, mutta se niiden kynsien ylimenneiden kuvioiden siivoaminen sitten... Siihen saa tuhraantumaan kymmeniä minuutteja. Ylipäätään mattalakka + leimaus päälle on niin nopea tapahtuma, että kyllä sitä malttoi sentään putsailla.


Mitäs tykkäätte mun HTF-löydöstä, kuka uskaltaa sanoa ettei ole nätti? ;)

12 kommenttia:

 1. On kyllä nätti ja tosi ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä nätti lakka ja ihana lakkaus muutenkin <3

  VastaaPoista
 3. Ooh, on kyllä kauniin oloinen lakka ja muutenkin vallan ihana lakkaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon LPH on niin kaunis! :)

   Poista
 4. Kauniit! Se musta leimauslakka kannattaa ottaa iholta teipillä, jolloin sotkujen siivoamiseen ei mene kauaa :) Mulla lähtee suurin osa irti teipillä, siveltimellä siivottavaa jää loppujen lopuksi hyvin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Papu, ihan mahtava vinkki, miten en oo aiemmin tajunnut! :) Tämä lähtee kokeiluun heti seuraavan leimailun kanssa!

   Poista
 5. Kivan keväinen sävykin, sopii ajankohtaan :) Mustalla leimaaminen on kyllä niin.... Ei riitä että on kynsinauhat mustina kun kaikki sormenpäätkin onnistun aina jotenkin sotkemaan putsatessa ja sitä pigmenttiä on sitten vähintäänkin puoleen sormeen asti :'D jotkut kumihanskat jossa kynnen mentävä aukko olisi varmaan hyvät. Mutta on se vaan niin kivaa että silti sitä leimailee sillä mustallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin nätti! :) Haha, kyllä, sitä mustaa on niinkun joka paikassa aina kun sillä leimaa, en tajua. :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)