tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ssssekopinkki ja mustavalkoista

Tänään kynsillä pinkkiä ja mustavalkoista, simple but cute.
Kynsillä:

Peggy Sage - 712 Beaucop (pinkki creme, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 123 (mustavalkoglitter)

Se tunne, kun lakkaat kynnet, otat kuvat ja laitat kuvat koneelle. Hyvältä näyttää, katsotaas vielä puhelimella. Siis mitääää, täähän näyttää ihan neonpinkiltä. Lakka on oikeasti todella hillitty pinkki, ei hypi silmille millään tavoin, vaan ennemminkin pinkin ja vaaleanpunaisen väliltä. Toivottavasti näyttäytyy oikeanlaisena teidän näytöillä. :)

Olen kyllä tyytyväinen jälleen kerran Peggy Sageen. Nää cremet on olleet järjestään tosi hyvälaatuisia, ohuehko oli tämä lakka ekalla kerroksella, mutta kerrostui nätisti ja kuivumisaika oli näppärän lyhyt. Värejä kun vielä olisi jotain erikoisempia, niin tää merkki olisi mun silmissä kiinnostavampi, tämäkin pinkki on semmoinen perus creme. Nätti, mutta ei sykähdytä erityisesti, toimii hyvin ja jos tällainen sävy puuttuu kokoelmista, niin hyvä valinta. 


Koristelun virkaa hoiti tänään mustavalkoglitter Golden Roselta, tämäkin raukka odottanut vuoroaan käyttämättömissä varmaan yli vuoden. Tuo eroaa muista mun mustavalkoisista glittereistä siinä, että tuossa on lisäksi valkoisenhopeaa shimmeriä, joka on ehkä osittain syy siihen, miksi oon vähän vierastanut tätä lakkaa. 


Pinkki ja mustavalkoinen toimivat yhdistelmänä usein, vai mitä ootte mieltä? :)

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)