keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Karpaloa ja kultaista

Syksyistä karpaloa alkavalle keväälle? No miksipä toisaalta ei.

Kynsillä:

Zoya - Teigen (karpalonpunainen shimmer, saatu)
+ leimauksissa Barry M - Gold Foil & Bundle Monster BM-323

+ niitit

Luoja tätä kiirettä! Gradun kanssa painiminen vie ajatukset aivan täysin, eikä asiaa toki helpota se, että pitäis tätä valmistumisen jälkeistä aikaakin miettiä ja töitä töitä töitä etsiä. Viestinnän alan työpaikkoja on onneksi olemassa, mutta hakijoitakin riittää mukavasti. Kynnet onkin jääneet auttamatta toiselle (tai lähinnä viimeiselle) sijalle muiden asioiden painaessa päälle. Lähinnä kynsien kanssa ollaan menty linjalla "voi ei, lakat on jo niin kuluneet että pakko vaihtaa äkkiä, ettei ala kynnet katkeilla". Mä toivon, että tää kiire helpottais joskus. Muut opiskelijat varmaan ovat samaa mieltä, että raskasta opiskelussa on mm. se, että aina voisi tehdä jotain niiden eteen. Ei oo tavallaan koskaan virallisesti lomaa, jolloin vois heittää ajatukset narikkaan kaikesta, vaan kokoajan on tunne, että miksen nytkin tee jotain tämän asian eteen. 

Kaiken tämän avautumisen jälkeen voisin kynsistä kertoa sen verran, että näissä on pääosassa Zoyan syyskokoelman Teigen, joka on karpaloinen, violetihtava shimmer. En oo aivan satavarma laskisinko itse tuon shimmeriksi vai peräti glassfleckediksi, vaikka Zoyan mukaan tuo on metallic. Kaunis lakka, ei mitään valittamista, vaikka väri on perin syksyinen, niin oikeiden koristeluiden kanssa toimii kyllä muulloinkin. Mikäpäs sopis paremmin karpalolle kaveriksi kuin kultainen ja ruusut on aina sopiva valinta. Skittletten kruunaavat niitit, jotka on tosi monikäyttöisiä kapistuksia. 


Mitä tykkäätte kynsistä ja onkos muita kevätstressaajia paikalla? 

10 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet :)! Toi Zoya on hirmu upee!

  VastaaPoista
 2. Oooooh toi Teigen! <3 Käsittämättömän kaunis! Ja kivat kynnet oot sillä saanu aikaseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin ihana, kiitän! :)

   Poista
 3. Oih kuinka kauniit kynnet! Sävyt on ihanat, ja tämä lakkaus on todella tyylikäs kokonaisuudessaan <3

  Tsemppiä opintoihin, kuulostaa kyllä raskaalta :/ Itsellä onneksi ei amiksen puolella ole kuin kerran-pari vuodessa tuollaisia stressaavia hetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempistä ja kehuista! :) Raskasta kyllä on, mutta onneksi tämä nyt varmaan tässä kuukauden sisällä helpottaa jo.

   Poista
 4. Very pretty and classy nail art. The colors go very well together!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)