lauantai 7. helmikuuta 2015

Flormarin tähtitaivas

Flormarilla on monia kivoja glittereitä, mutta ai että tuo noiden pullojen korkki ärsyttää mua, kun eivät mahdu pystyyn Helmeriin.

Kynsillä:

Flormar - GL10 (musta glitter)

Kokemus tästä lakasta oli seuraavanlainen. Ensimmäinen kerros - ei s*tana tämä ei peitä millään, joko saa ottaa nää pois? No yritetään vielä. Toinen kerros - hei täähän peittää! Kolmas kerros - Purrrfect, I like this!

Tää on kyllä nätti lakka, tosiaan tosi jellypohjainen glitter, joka ekalla kerroksella ei näytä miltään, mutta kerrostettaessa näyttää kyntensä. Muistuttaa aika paljon esim. Barry M:n Black Multi Glitteriä, molemmat on tosi nättejä.


Mitäs tykkäätte tästä Flormarista? 

18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, mutta nyt mulla jäi soimaan päässä Katri Helena. :p

  VastaaPoista
 2. Tämä on ehdottomasti yksi mun lemppari-Flormar. Nuo pullot kyllä saa mut näkemään punaista! Olen ratkaissut ongelman laittamalla kaikki Flormarit pöydälle jalalliselle kakkuvadille lasikuvun alle. Nyt ne on tuossa vähän niin kuin koristeena. Paitsi, että nyt mä unohdan aina käyttää näitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooih, tuo on muuten totta että jos jotkut lakat siirtää erilleen, niin ne sitten kyllä jää käyttämättä! Itse pidän pulloja Helmerissä pitkittäin mutta ne vie tolkuttomasti tilaa siten.

   Poista
 3. Kaunis lakka ja nyt ainakin uusissa pulloissa kauniimpi ulkomuoto ja nimet lakoilla.Voit käydä kattoon postaukseni blogista http://eekunelm.blogspot.fi/2015/01/testissa-kone-helsinki-lakkoja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtia, että niillä on nyt inhimillinen koko ja nimet! :)

   Poista
 4. Hieno! Yllättävän samannäköinen kuin Zoyan Storm, joka on omilla kynsilläni nyt. Piti oikein tarkkaan katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, Zoyan Stormia mulla ei olekkaan. :)

   Poista
 5. Mä oon tykänny flormareista niistä mitä mulla nyt on, mutta mua ärsyttää ku täs meidän vaasan uudes tokmannis on ne samat pinkit ja liilat lakat vaan eikä tuu uutuuksia :( Mistä sä sit ostit tämän? :) lähden huomenna englantiin ja toivon että löydän sieltä lakkakauppoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tämän Kauhavan Tokmannilta. Luulis että tonne Vaasaankin tulis nyt uutuuksia jo pian, Englannista löytyy varmasti vaikka ja mitä kivoja lakkoja. :) Barry M:ää kannattaa ainakin hamstrata!

   Poista
 6. Onkyllä kaunis lakka! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis lakka, ja tuli tuo glitter-kokoelma hamstrattua kokonaisuudessaan. Olen nyt luopumassa siitä, ja muistakin Florkuista just tuon ärsyttävän pullomuotoilun takia :D Pinnallista ehkä joo, mutta en vaan oikeasti kestä tuota pulloa! Ja nehän on menneet vielä rumentamaan sitä paksuntamalla korkkia. EI. Miksi? STAHP.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, mua ei niinkään tuo muoto ärsytä muuten kuin just se epäkäytännöllisyys. :( Siinä mielessä paksumpi korkki on enemmän mun mieleen, kun ne sitten sais mahtumaan toivottavasti Helmeriinkin.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)