perjantai 20. helmikuuta 2015

Vihreää ja lehtevää viuhkamanikyyriä

Bongailin China Glazen Instagram-sivuilta ihastuttavan fan manicure -tyylin ja sitä piti kokeilla tietty omille kynsille kans! Tyylissä käytetään sellaista viuhkasivellintä ja suditaan alustalta eri lakkoja kynsille. Olisko viuhkamanikyyri jonkinlainen suomennos tälle termille. 
Kynsillä:

Seppälä - Vihreä (creme, saatu)
OPI - Stranger Tides (vaaleanvihreä creme)
Flormar - 428 (ruskea creme)
+ leimauksissa Konad Special Polish Pastel Green & Konad m66 (saatuja)
Halusin vihreää, koska mun vaatetus oli tuolloin vihreä ja tahdoin kerrankin mätsätä kynnet muuhun asuun. Vihreitä tuollaisia maanläheisempiä cremejä mulla ei oo edes kovin montaa, mutta Seppälän oma sopi näihin hyvin.

Ruskeaksi cremeksi valitsin Flormarilta lakan, vähän sama homma ruskeiden cremejenkin kanssa, että niitä ei ole kovinkaan montaa mulla. Alunperin ajattelin koristeluksi tähän päälle laittaa jotain koko kynnen leimaa, mutten löytänyt mitään sopivaa. Konadin m66-laatasta löytyi bambukuviota, joten se kävikin näihin minusta kivasti.


Onkos tää fan manicure -tyyli tuttu teille? :)

10 kommenttia:

 1. Avonin parissa-kolmessa kuvastossa on ollut tämä viuhkamanikyyri (esittelee lähinnä sitä myytävää viuhkasivellintä), mutta mietin, jaksaisinko sitä puhdistaa, ettei hermot mene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sen aika näppärästi puhdistaa kun heti käytön jälkeen jynssää. :)

   Poista
 2. Ei ole, mutta ihanat kynnet, eikä niitä yhtään huononna se tosiasia, että ne on vihreät! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kynnet ja noi bambut sopii näihin kyllä mainiosti! Ei ole tuttu koristelutyyli tämä, mutta kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta, kun viuhkasivellinkin kotoa löytyy. :) Oliko tää helppo tehdä tai siis oliko helppo saada tasaisesti lakat levittymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Täytyy sanoa, ettei kyllä helpoin tyyli ole sen suhteen ettei ne lakat ihan kerralla tasaisesti mee ja reunat uhkaa jäädä helposti lakatta mutta pienellä harjoittelulla varmaan sujuu paremmin. :)

   Poista
 4. Tein joskus aikoja sitten samantapaset. En kyllä leimannu päälle eikä ne ollu läheskään näin hienot :D

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka hienot! Tällaisia en olekaan koskaan kokeillut tehdä :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)