keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Rakkaudentunnustus

Minttu ♥ kynsilakatKynsillä:

Faby - The Color Of The Light (valkoinen shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Cheeky CH40 & Konad Special Polish Red (saatu)
+ niitit
+ strassit
Sain testattavaksi minulle uutta kynsilakkamerkkiä, Fabya. En ole aiemmin edes kuullut tuosta merkistä, mutta yhden kynsilakkakokeilun perusteella olen ainakin tyytyväinen. Tuon tyylinen shimmerlakka peitti kohtuullisen kivasti, joten uskoisin että muutkin lakat ovat peittävää sorttia. Tämän kuivumisessakaan ei mennyt kauaa ja sivellin oli ihan näppärä, ei valittamista siis. Faby-lakkoja on parisataa eri sävyistä ja saatavana on myös erilaisia hoitotuotteita, aluslakkoja ja päällyslakkoja jne. Laitan teille tarkempaa käyttökokemusta jahka ehdin kokeilemaan. Tällä hetkellä suomalaisista nettikaupoista Kauneutta.comista saa näitä Faby-lakkoja. 

Näistä tuli offishulit ystävänpäiväkynnet tälle vuodelle, leimailin Konadin punaisella Cheekyn laatasta ihanat koko kynnen kuviot, joissa on rakkaudentunnustusta parhaimmillaan. Piti kehittää jotain noille leimaamattomille kynsille, joten muistinkin omistavani jotain teemaan sopivia jämäniittejä, jotka jatkaa sydänteemaa. 


Onkos teillä jo ystispäivän kynnet suunnitteilla tai peräti kynsillä jo? :)

10 kommenttia:

 1. Suunnittelu vaiheessa omat kynnet, mutta tänään pitäisi saada valmista aikaiseksi, luultavasti jotain super helppoa ja nopeaa. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat kynnet! Aivan huippu tuo leima ja kokonaisuus on kaunis :) <3

  VastaaPoista
 3. Eilen askartelin ystiskynnet ja oli niin kivaa kun kaikki toimi hyvin että mulla on nyt se "I want to paint my nails.... But I JUST painted my nails!" -tunne :D

  Hauska tuo leima ja ihana valkoinen shimmer. Edelleen nuo vaaleammat sävyt houkuttelee vaikka valo alkaa pikkuhiljaa lisääntyäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, toi tunne on kyllä niin kiva, kun on kunnon flow siihen kynsien tekemiseen. :) Tuo leima on kyllä ihana, olisin halunnut ensin jonkin toisen koko kynnen sydänleiman, mutta loppujen lopuksi tää olikin hyvä valinta.

   Poista
 4. Ihanat! Nooo, ei oo suunniteltuna ja nähtäväksi jää saanko tänä vuonna edes toteutettua... mut inspiraatiota on tänä vuonna ainakin riittämiin, ku blogeissa tulee vastaan toinen toistaan ihanampia lakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, se on hyvä että inspiraatiota tulvii! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)