maanantai 16. helmikuuta 2015

Sally Hansenin uutuuksia ja mustavalkoisuutta

Sain tuossa testiin Sally Hansenilta uutuuksia Lace & Velvet -kokoelmasta, jonka Suomen valikoimaan kuuluu yhteensä kuusi lakkaa.





Luxe Lace -puolelle kuuluu kolme topperiksi tarkoitettua glitteriä eli Crochet, joka on vaaleansinivalkoinen glitter, Eyelet, joka on valkoinen glitter sekä Ruffle, joka on musta glitter. Nää lakat sisältää eri kokoisia hexglittereitä ja pienempiä glittereitä, onneksi ei tikkuglittereitä!

Velvet Texture -puolella on  kolme hauskan samettisen pinnan antavaa lakkaa, Crushed, joka on luumunvioletti tekstuuri, Lush, joka on nude vaaleanruskea tekstuuri ja Regal, joka on kirkas sininen teksturi. Näiden tekstuuripinta on erilainen kuin muissa omistamissani tekstuureissa, just semmoinen jännä samettinen, ei tasainen eikä mikään rouhea. Erikoiset tekstuurit on aina kivoja! 

Testailin tuossa kynnelle simppelisti mustavalkoista yhdistelmää.




Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
Sally Hansen - Ruffle (musta glitter, saatu)




Mullahan on itselläni vaan mustavalkoisia glittereitä, joten tää Ruffle on mun eka ja ainoa pelkkää mustaa glitteriä sisältävä lakka. Tosi nätti kyllä ja voin kuvitella, että sopii just kesällä vaikka kivojen neonvärien esim. pinkin, keltaisen, vihreän ja oranssin päälle. Mieluusti ottaisin lisää näitä glittersävyjä Suomen markkinoille, Sally Hansenilla on olemassa ilmeisesti ainakin vaaleanpunainen tällainen glitter myös. 

Mun mielestä glitterlakoissa hankalinta on, jos glitteriä tulee liikaa mutta ei kuitenkaan tarpeeksi, jotta sillä sais peittävän pinnan. Tavallaan jos glitteristä ei osaa oikein sanoa, onko se tarkoitettu käytettäväksi jonkin lakan topperina vai yksinään kerrostettuna. Tämän kanssa ei ollut ongelmaa, lakka on selkeästi topperiksi tarkoitettu glitter.


Ootteko törmänneet näihin uutuuksiin kaupassa ja onko tullut hankittua? :)

16 kommenttia:

 1. Luxe Lacet vaikuttaa ihanilta. Ihme tosin, että ne on vaan yhden sävyn päättäneet jättää suomesta pois... Luulen että oma kokoelmani saattaa karttua ainakin tuolla mustalla tässä pian :)

  Postasin just viime viikolla Maybellinen siitä mustavalkoglitteristä CG:n Grass Is Lime Greenerin päällä ja se yhdistelmä toimi ainakin melko täydellisesti kesäkynsiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en tiedä miksi, noita tekstuureita oli useampikin jäänyt pois Suomen valikoimasta. Uih joo niin muuten, se näytti kivalta! :)

   Poista
 2. Tää Ruffle pitää kyl ainaki ostaa :)!

  VastaaPoista
 3. Tuo Ruffle on kyllä ihana lakka, ihan ainutlaatunen omassakin kokoelmassa kun ei aiemmin pelkkiä mustia glittereitä ollutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita pelkkää mustaa sisältäviä glittereitä ei niin paljoa oo markkinoilla edes. :)

   Poista
 4. Kääk! Ei saa esitellä tätä ihanuutta, kun mulla ei vielä ole tätä. Vaaleansinivalkoinen on myös todella kaunis ja hyvin levittyvä. Tylsää, ettei sitä yhtä väriä ole Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo se ois kyllä kiva jos vielä tulis Suomeen. :3

   Poista
 5. En ole vielä törmännyt noihin missään. Voi olla että joku lähtee mukaan kunhan törmään. Nuo Luxe Lacet ainakin näyttävät mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nättejä kaikki. :)

   Poista
 6. Crochetin haluan nähä seuraavaksi! Pliis? <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toive otetaan huomioon! ;) <3

   Poista
 7. Musta tuntuu että mulla on toi musta glitter, I'm so happy! :D

  VastaaPoista
 8. Sain kaverilta ystävänpäivälahjaksi tuon rusehtavan harmaan Velvetin, love it! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)