perjantai 13. helmikuuta 2015

Töp-töp-töp.. valmis! -tuto

Laiskotuttaa ja pitäis saada äkkiä kynnet valmiiksi? Nooh, ota vaikka 3-4 eri kynsilakkaa ja pikkuinen palanen kelmua. Niillähän saa jo vaikka mitä aikaiseksi! Tämän lakkauksen etuna on vielä sekin, että kynsilakkapullojen pohjalla olevat lakkajämät saa hyvään käyttöön, jos ei niillä enää voi lakkailla suoraan kynsille nätisti. 
Kynsillä:

Peggy Sage - 068 Prune (tumman violetti creme, saatu)
OPI - Taupe-Less Beach (nuden ruskea creme)
OPI - Do You Lilac It? (vaalean violetti creme)
Flormar - 310 (valkoinen creme)
Ohje näihin kynsiin menee yksinkertaisuuksissaan näin:

1. Valitse 3-4 lakkaa, mieluiten samaa koostumusta ja eri vaaleusasteista, etteivät kaikki ole vaaleita tai tummia, silloin efekti on voimakkaampi. Harmonisempaan lopputulokseen voi valita vaikka kaikki lakat pastellisina. Tarvitset myös pienen palasen normaalia talouskelmua.
2. Kynsille pohjalle kannattaa lakkailla ensin pari kerrosta jotain valitsemistasi väreistä. 
3. Sen jälkeen laitetaan alustalle lakkoja ja rypistetään kelmunpalanen palloksi ja töpsötellään sitä alustalla olevassa lakassa ja sitten töpsötellään kynnelle. Vinkki: vähemmän lakkaa on enemmän, helpompi ottaa lisää lakkaa kuin poistaa sitä kynneltä!
4. Tätä toistellaan eri väreillä ja tuloksena on taatusti uniikit kynnet!

Värivalinnoista voin vinkata, että toimii hyvin, jos mukaan ottaa valkoisen tai mustan lakan, riippuen mitä muita sävyjä valitset. Muuten sävyt voivat olla vaikka samasta sävyperheestä, kuten mulla oli violetteja tai sit ihan mitä vaan. Mielikuvitus on rajana! :) Mun mielestä cremelakat toimii kaikista kivoiten tässä, mutta miksei toki peittävät shimmeritkin tai vaikka glitterit. Tekstuuritkin vois olla aika jänniä!

Mitäs tykkäätte kynsistä, toimiiko? :)

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)