maanantai 2. helmikuuta 2015

Kimaltavaa, karheaa ja liukuvaa

Tekstuureilla tehty liukuväri vaan toimii aina, joten piti yhdistellä pari käyttämätöntä tekstuuria liukuväriksi.Kynsillä:

Zoya - Thea (violetti tekstuuri, saatu)
Zoya - Nori (sininen tekstuuri, saatu)

Tekstuurit vielä liukuvatkin helposti keskenään, joten jos olet tekemässä ekoja kertoja liukuvärjäystä ja epäilet kuinka saisi sen toimimaan, kokeile tekstuureilla. Niillä saa helposti mukavan liukuvat kynnet. :) Täällä muuten tutoriaalia liukuvärjäykseen. 

Kynsillä olevat ovat tosiaan molemmat Zoyan PixieDusteja ja nämä lakat, Thea ja Nori, eivät minusta kuivu niin tekstuurimaisiksi, kuin monet aiemmat. Näiden pinta jää kiiltäväksi ja märän näköiseksi verrattuna moniin tosi mattapintaiseksi kuivuviin lakkoihin, eikä näissä ole niin karhea pintakaan. Mä en oo niin suuri fani näille uusimmille PixieDusteille, värit on nättejä, mutta nää muistuttaa niin paljon glitterlakkoja, verrattuna oikein karheisiin tekstuureihin, joten nää menis glittereinä musta paremmin. Mulla ei kyllä tämäntyyppisiä glittereitä ole, joten nää passaa mun kokoelmaan oikein hyvin.

Lopputulos tuo mulle mieleen jotenkin taivaan tai jonkin avaruudellisen asian, en tiedä minkä. Helposti ja pienellä vaivalla saa kyllä liukuvärjäämällä kynsille ihan erilaisen fiiliksen. Pari tärkeää vinkkiä onnistuneeseen liukuvärjäykseen, nimittäin ensinnäkin käytä keittiösientä, se ei ole niin tiivis kuin meikkisieni, joten väriä ei tule niin paljon sieneen. Kannattaa ehdottomasti kastella se keittiösienen pala vedellä ennen värjäystä, niin siitä ei lähde paloja töpötellessä. Laita lakkaa ensin alustalle ja siitä vasta sieneen, mieluumin liian vähän lakkaa sieneen kerralla kuin liian paljon. Alustalle kannattaa laittaa molempia lakkoja, sitä lakkaa, jota sinulla on kynsillä, jonka päälle töpöttelet ja sitä lakkaa, jota aiot töpötellä. Kun näitä molempia on vierekkäin alustalla ja sienellä, niin ne liukuu kivasti yhteen. :)

Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

20 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet! <3 Tulee tosiaan avaruus mieleen. Hyviä vinkkejä liukukynsiin, kiitos niistä! Olen käyttänyt meikkisientä kuivana ja harmitellut, kun sieni imee niin kovasti lakkaa itseensä - ensi kerralla pitää muistaa kokeilla kastellulla keittiösienellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja toivottavasti vinkeistä olisi apua! :)

   Poista
 2. Nää on ihan superkauniit! Kuten sanoit, niin ei ihan niin tekstuurisilta näytä mitä nämä yleensä on. :) Ei välttämättä huono juttu kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, näinpä joo, ei oo ihan tekstuuritekstuuria kyllä. :)

   Poista
 3. Kaunis liuku! <3 Kiitos vinkeistäkin vielä, musta tuntuu, että omat liukuvärit menee aina ihan pilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kokeileppas jos ois apua näistä vinkeistä ensi kerralla! :)

   Poista
 4. Vau! Älyttömän upeet kynnet<3

  VastaaPoista
 5. Kauniit, vähän tähtisumua niin avaruudessa oltais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, kyllä juuri näin. ;D

   Poista
 6. On kyllä älyttömän kauniit!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat, kimaltavat on aina omaan mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, samoin, kimaltavat vetää puoleensa aina. ;3

   Poista
 8. Tosi kauniit kynnet! Tosiaan jotain galaksifiilistä näissä on :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)