sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Abstraktia ja kesäistä

Nyt julkaisuun yhdet hieman vanhemmat kynnet. Keltaisen ja korallisen persikan yhdistelmä on ainakin minun makuuni.

Kynsillä:

Essence - Love Is In The Air
+ leimauksissa Essence - Indian Summer & MoYou London - Fashionista 07
En mä voi muutakun tykätä Essencen cremejen laadusta. Vielä ainuttakaan kuralakkaa ei ole tullut kyseisen merkin cremeissä vastaan ja se on kyllä todella ihme, kun sama hyvä laatu pysyy myös valkoisissa ja vaaleankeltaisissa cremeissä. Vielä kun tuo kahden euron hinta on niin pieni, niin jotenkin kummassa näitä Essencejä on alkanut kertyä mun Helmereihin.. Varasin kyseiselle merkille ihan jopa oman Hellu-laatikon tulevaisuutta silmällä pitäen. :) Kynsillä siis tuollainen söpön keltainen Love Is In The Air.

Leimauksessakin näytti ainakin tuo persikkainen Indian Summer toimivan oikein mukavasti. Leimauksessa käytin taas MoYoun laattaa, tälläkertaa Fashionista 07:aa. Oon tehnyt itselleni listaa haluamistani MoYoun laatoista ja ehkä hieman säikähdin, kun listalle päätyi yli 50 laattaa.. Oon tainnut lievästi sanottuna ihastua kyseisen merkin laattoihin. Tykkään erityisesti ns. buffet-laatoista, eli laatoista, joissa on yksi yhtenevä kuvio, jonka sisällä on erilaisia leimauskuvioita. Tällöin saa aina vähän erilaisia leimauksia eri kynsille, mutta teema on samanlainen. :) Esimerkiksi näissä tämänpäiväisissä kynsissä on buffet-laatalla saatu erilaisia kuvioita kynsille, mutta ne ovat teemaltaan yhtenäiset. Buffet-laatoissa on sekin hyvä puoli, että jos kuvion kohdistuminen ei vielä onnistu, niin nämä antavat hyvin sitä anteeksi, kun kynsille ei tarvitse saada samaa kuviota samaan kohtaan kynttä.

Kyllä nämä viikonlopun vapaat tulevat tarpeeseen, vaikka menevätkin niin nopeasti. Huomenna olis taas paluu työn ääreen. :) Töissä koitan pitää työn luonteen tähden kynnet mahdollisimman neutraaleina, joten pääsette katselemaan taas arkistojen helmiä. Mulla on julkaisemattomissa onneksi vielä muutamat kynnet, ettei sen suhteen pitäisi tulla ongelmaa.

Onko täällä muita buffet-laattojen helppouteen ihastuneita? :)

12 kommenttia:

 1. Onpas tosi kivan näköiset kynnet ja todella ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin nuo värit sopii yhteen. 8)

   Poista
 2. Iiks miten ihanat värit<3

  VastaaPoista
 3. Mäkin tarvitsisin vain noin kaikki MoYoun laatat. Ja juu buffetit ihastuttaa, vaikea vaan löytää mitään kivoja (kiekuroita :D).

  Ihanat värit näissä, mä ostin Kikon sitruunankeltaisen just Nizzasta ja nautin kun kerrankin joku kylmä keltainen eikä aina oranssiin taittavaa. Minimania vältellen yrittänyt mennä tämän kesän ettei vastahankitut lakkalipastot kohta halkea liitoksistaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! Tuntuu, että puuttuu just se tietty kiekura. 8D Joo, Minimanista on yllättäen tullut todella "paha" paikka. ;)

   Poista
  2. Tässä kiekurapuutteessahan kävi sitten niin että menin googlettamaan buffet-laattoja -> amazon -> 2x pueenin laattasetti -> 60€ bye bye (en osannut valita kumman haluisin enemmän niin otin tietenkin molemmat...). Pakettia odotellessa!

   Poista
  3. Hihi, mä voin lohduttaa sua että kiekurapuutteessa tein juuri MoYou-tilauksen.. Bye bye lähemmäs 90 euroa.. On tämä hullua. 8D

   Poista
 4. On kyllä ihana väriyhdistelmä ♥ Kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)