lauantai 11. heinäkuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: Z

Viimeistä viedään vihdoin! Käyttämättömien aakkoshaaste päättyy kirjaimeen Z, sillä ääkkösellisiä kynsilakkoja ei viitsi ottaa huomioon - kynsilakoilla kun ei tuppaa olemaan Ä/Ö-alkuisia nimiä.
Kynsillä:

Zoya - Zuza (vihreä shimmer etusormessa & pikkurillissä)
Essence - Prince Charming (vihreä shimmer, vesimarmoroinnissa & keskisormessa)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
China Glaze - Millennium (hopea metallic)
Orly Instant Artist - Platinum (hopea metallic koristelulakka)
+ niitit


Nää kynnet ei kyllä yhtään edusta kuvassa, näyttää ihan laimeilta verrattuna siihen, millaiset ne oli livenä. Oonkin viivyttänyt näiden postausta, kun en vaan tykännyt näistä kuvista, joita kynsistä otin. Tiedätte ehkä tunteen, kun kynnet itsessään on hienot, mutta kuvat ei vaan onnistu, kyllä harmittaa.

Tosiaan, tämmöiset skittlettet tein tuossa jokunen viikko sitten. Uskaltauduin taas yhteen kynteen yrittämään vesimarmorointia, pienissä määrin se on jopa ihan hauskaa puuhaa. Mä en tiedä mikä siinä hommassa tökkii eniten, onko se sotkun määrä vai se, miten hankalaa on pitää ne kynnet koskemattomina ja tökkimättöminä ennenkuin ehtii saada ne kuivaksi. Useampaa kynttä marmoroidessa mulla tökkii se, että haluaisin saada kynsiin identtiset ja kuviot ja jokainen vesimarmorointia kokeillut tietää, miten mahdotonta se on. 

Kynsien teema oli tosiaan vihreä-valkoinen ja yhtenä käyttämättömänä lakkana näissä on tuo Zoyan Zuza. Ei mulla oikeastaan oo Zoyasta ihmeempää sanottavaa, vähän ohueksi se jäi kolmellakin kerroksella. Tänään olis taas tarkoitus mennä hamstraamaan vähän lisää Essencen lakkoja. Näissä kynsissäkin on yksi uusi Essence, nimittäin tuo vihreä Prince Charming. Se on hieman hailakan vihreä shimmer, ihan nätti, muttei kuitenkaan ehkä sittenkään niin kiva kuin aluksi ajattelin. 


Näin saatiin kunniakkaasti loppuun aakkoshaaste, jeij! Mitä tykkäätte haasteen päättävistä kynsistä? :)

14 kommenttia:

 1. Oikeen nätit on. Ja ihanan raikkaan väriset. :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, tosi paljon omaa silmää miellyttävät kynnet! :) Nuo värit jäi vaan vähän hämäämään tuossa lakkalistassa, kun eikös Zuza ole etusormessa ja pikkurillissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hupsista, mulla meni näemmä sormet sekaisin, nyt on korjattu. 8)

   Poista
 3. Onpa hurmaavat nämä! ♥ Todella kauniit värit ja ihastuttava marmorointi :)

  VastaaPoista
 4. Zuza on ehkä lemppari-Zoyani, sen väri on niin parhautta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nätti lakka, vaikkei niin paljoa sykähdytä itseäni. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)