tiistai 7. heinäkuuta 2015

Juhlapäivän kukkaranskis

Juhlistin tuossa lauantaina valmistujaisiani ja sinne piti tietenkin saada asuun sopivat kynnet. Mallasin kynsikiekkoja mekon väriin ja löysin juuri mekkoon sopivan, koralli-oranssisen China Glazen Jamaican Outin. Asussa oli toisena värinä valkoinen, joten siitä sain väriyhdistelmän kynsille.


Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (vaaleanpunainen sheer, saatu)
China Glaze - Jamaican Out (koralli-oranssi shimmer)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)
+ leimauksissa Konad m29 & Konad Special Polish White (saatuja)
+ swarovskit


Tykkäsin kynsistä tosi paljon! Ranskis on usein juuri sopivan tyylikäs valinta juhlakynsiksi, kun kärjen värin ottaa muusta asusta tai sitten koristelee vaikka valkoisen ranskiksen asuun sopivalla tavalla. Juhlakynsissä etenkin tykkään käyttää noita kalliimpia swarovskin kristalleja muovisten strassien sijaan, ovat ne paljon juhlavampia. Monesti ne saa myös irti kynsistä vahingoittumattomana, itse sain 20 strassista 14 vielä talteen neljän päivän pitämisen jälkeen. :) 

Monesti ranskiksia aloittaessa ei muistakaan, että ne onkin nopeat ja yksinkertaiset koristelut tehdä. Ainoa "vaikea" osuus on tuo kärki, mutta harjoitus auttaa siinäkin, eikä sen kanssa tarvi useinkaan niin kauaa tuhertaa. China Glazen Jamaican Out sopi kärkiin hyvin ja vielä Orlyn Instant Artistilla sai korjattua pienet virheet ranskisrajalta.

Mulle näissä kynsissä suurinta päänvaivaa aiheutti nuo leimaukset, kun en tiennyt, mitkä kukat valitsisin leimattavaksi. Minusta nää Konadin m29-laatan kukat olivat sopivan sirot ja sopivat pitsiä ja tylliä sisältävään asuun. :)


Mitä tykkäilette kynsistä, onko juhlavaa tyyliä? :)

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lakkaus! Nuo kukkaleimat sopii ihan täydellisesti ranskiksen kaveriksi <3

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumisen johdosta! ♡ Kynnet sopii ihanasti asuun :3

  VastaaPoista
 3. Nätit ja oikein juhlavat :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea valmistumisen johdosta! ♥ Upea lakkaus, todella hyvin sopii asuvalinnan kanssa yhteen :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)