tiistai 20. lokakuuta 2015

Raskaat keikkakynnet

Oon tässä viimeisen vuoden aikana innostunut keikkailusta enemmänkin ja nyt tässä viimeaikoina etenkin raskaampien bändien keikat on kiinnostaneet mua paljon. Syyskuun lopulla kävin katsomassa Diabloa, joka on mun "nuoruuden aikojen" yksi innostaja raskaamman musiikin pariin. Mulla on tosi laaja musiikkimaku nykyään, mutta kyllä silti mussa elää se raskaamman musiikin fanityttö, eikä hevillä kuole. ;)

Tottakai sitä piti tehdä asianmukaiset kynnetkin keikalle. Inspistä otin luonnollisesti Diablon logosta

Kynsillä:

Orly - Goth (musta glitter)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Platinum (hopea nail art)
+ niitit

Värimaailma oli selvä sen suhteen, että mustaa täytyy olla kun on sentään Diablosta kyse ja ajattelin, että hopea vois olla mun metalliväri sinä iltana. Nykyään tulee kyllä myös suosittua kultaa, vaikka ennen sitä välttelin. Mulla on tuo Orlyn Goth vain pikkupullona, voisin kyllä oikeastaan hankkia isonkin pullon sitä, sillä se on tosi nätti ja erikoinen lakka. Mustalla pohjalla hopeaa glitterlastua, jotain glitterin ja flakiesin väliltä.

Halusin tehdä jotain nopeaa ja sellaista, jonka malttaisi poistaa kynsiltä, sillä tiesin, että joudun seuraavana aamuna vaihtamaan kynnet asiallisiin juhlakynsiin. Näiden tekemisessä ei kauaa nokka tuhissutkaan, sillä nuo Orlyn Instant Artistit toimii vaan aina. En tiedä onko se noiden vesipohjaisuus vai mikä, mutta tykkään näistä vaan enemmän kuin mistään muista nail art lakoista.


Mua kiinnostais tietää, onko täällä muita Diablon faneja? Tai raskaamman musiikin kuuntelijoita ylipäätään?

12 kommenttia:

 1. Täällä yksi metallifani, joskin aika bläkypainotteinen sellainen. Naurattaa aina kertoa musamausta uusille ihmisille, kun eivät meinaa ulkonäön perusteella uskoa, että tykkään raskaasta musiikista. :P Oliko muuten kelpo keikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo, ulkonäkö voi tässä asiassa pettää. 8D Oli kyllä kelpo keikka, vaikka keikkapaikka oli kyllä tällaiselle bändille liian pieni.

   Poista
 2. Onpa mahtavasti onnistunut lakkaus, tykkäilen! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Aih silmiä hivelee tää lakkaus! Juu määki kuuntelen metallia/ heviä/ rokkia ja muuta vastaavaa. Ja mustakaan ei aina sitä huomais ulkonäön perusteella. :D

  VastaaPoista
 4. Hienosti teemaan tehdyt kynnet! :) Diablo on hieman vieraampi bändi, mutta raskaan musiikin ystävä minäkin pohjimmiltani ;) Nykyään oon iän myötä vähän "lepsunut" musiikin suhteen, mutta edelleen jaksan intoilla metallimusiikista silloin ja tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Diablo onkin nyt muutamia vuosia pitänyt jokseenkin matalaa profiilia ennen uutta levyä, itsekään en nyt vuosiin ennen tätä uutta levyä ole Diabloa kuunnellut. :)

   Poista
 5. Mä olen kanssa sellainen metallinainen, josta ei ensimmäisenä tulisi mieleen että post hardcore/death on mun lempimusaa :D 36 Crazyfists on mun suuri rakkauteni, ja kesällä Provinssissa oli toinen, Every time I die ♥♥♥
  Nykyään mun tulee kyllä tosi vähän kuunneltua musiikkia, mutta se johtuu varmaan siitä että entisessä elämässä elin levy-yhtiössä :P Ikään kuin lifetime supply tuli sillon musiikkia :D Ei sillä, tykkään kyllä monenlaisesta musiikista, jos se on hyvin tehty.

  Ja näistä kynsistä tykkään myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, näinpä! Kiva kuulla että tykkäilet, hauska ajatella, että musiikista voi saada hetkeksi "tarpeekseen", vaikka toisaalta miksipä ei jos oikeasti elämä pyörii sen ympärillä pitkään. ;D

   Poista
 6. Diablo menee kyllä! :)

  Mä tykkään kans Orlyn Instant Artist-lakoista kovasti :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)