sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sulkasyksy

Heti perään seuraavat syksyn väreissä tehdyt kynnet. Ei oteta riskiä, että nää jäis postaamatta ja huomaisin joskus jouluna, että hupsista, tämmösetkin tein. Julkaisemattomissa odottaa kymmenet kynnet ainakin, joten nää joskus vähän jää roikkumaan. 

Ensin mä näitä tehdessä mietin, että teenkö nyt sulkia vai lehtiä. Päädyin siihen, että lopputulos on jotain siltä väliltä. Mitä mieltä te ootte?
Kynsillä:

China Glaze - What's She Dune? (nudebeige creme)
Essie - Leggy Legend (pronssi shimmer, saatu)
L'oréal - Gold Lurex (kultaglitter, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Jet Black

Kynsillä uusina kokeilemattomina lakkoina on China Glazen vaaleanbeige What's She Dune? ja tää on kyllä ihana. Jos tykkää näistä hengettömistä lakoista, niin minusta tää oli myös laadultaan ihan kelpo kaveri. Peittää kynnet hyvin. Toisena uutuutena kynsillä on Essien syyskokoelman Leggy Legend. Kyseessä on kuparinen shimmer, kaunis lakka kieltämättä. Laatukin tässä oli kohdallaan, ei valittamista. 

Koristelut sutaisin Orlyn mustalla, vesipohjaisella koristelulakalla Jet Blackilla. Sudin vielä vähän kultaista glitteriä päälle ja valmis. En oo aiemmin tehnyt tämmösiä sulka-lehti-koristeluita, mutta katsoin Pinterestistä vähän inspistä näihin. Sieltä myös idea sutia glitteriä tuonne koristeluksi. Idea toimii hyvin, en tiedä osasinko toteuttaa asiaa niin hyvin. 

Onko ne nyt sitten sulkia vai lehtiä teidän mielestä? :3

10 kommenttia:

 1. Hmmm... Höyheniä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oon samaa mieltä että höyheniin kallistuu! ;)

   Poista
 2. Omaan silmään nuo on sulkia/höyheniä :D Tosi hienot kynnet, just lauantaina nappasin tuon essien alelaarista neljällä eurolla, ja ai että, sen pitää kyllä päästä heti seuraavaksi kynsille :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit :) mun mielestä ehdottomasti sulkia!

  VastaaPoista
 4. Ihanat sulkalehdet! :D Jotenkin se kummilta ne näyttää riippuu siitä kumpia ajattelee katsovansa. Aluks siis otsikon mukaan odotin sulkia kynsillä ja kauniit sulat myös löysin, mutta kun aloit kirjoittamaan lehdistä kykenen hahmottamaan noista myös erittäin kauniit lehdet :D Mutta jokatapauksessa lakkaus on oikein kaunis ja syksyinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, oli jostain syystä mennyt tämä sun kommentti ihan ohi. :'o Ne voi kyllä olla joo vähän mielialasta riippuen kumpia tahansa. :'D

   Poista
 5. Hei, onks toi China Glazen sävy enemmän kylmään vai lämpimään taittava? Itellä täydellisen nudesävyn metsästys käynnissä ja toi näyttää kyllä hyvältä ja peittävältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että se on kylmään taittava! :) Tää on tosi kiva nude, suosittelen!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)