tiistai 25. lokakuuta 2016

Vahinkovärjäyskynnet

Eiii, miten voikin olla mun tuuria, että käytän sivuttaiseen liukuvärjäykseen aikaa ja oon oikein tyytyväinen lopputulokseen. No, tahdon kruunata liu'un kivalla, värikkäällä glitterillä, mutta... Tän glitterin pohja onkin värillinen ja mun liukuvärjäystyö osoittautuu ihan turhaksi. Pöh ja puh!





Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
China Glaze - More To Explore (persikka creme)
China Glaze - Let The Beat Drop (glitter)







Kyllä tuossa voi toki nähdä liukua jos oikein sillee katselee, mutta olisin halunnut semmoisen kunnon liukuman valkoisesta persikkaan tuonne alle. Persikkalakkana mulla oli muuten tässä käyttämättömistä bongattu China Glazen More To Explore. Mullahan näitä persikkaisia lakkoja ei toki olekaan, kröhöm.

Tuo glitter, China Glazen Let The Beat Drop, on kyllä ihana, vaikka vähän murisinkin sen värillisestä pohjasta. En tiedä, onko sen pohjan ihan tarkoitus olla värillinen, vai onko tuo mun versio päästänyt väriä glittereistä pohjaan. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa.. Valitettavasti jotkut ChG:n lakat jossain vaiheessa elämäänsä tekevät jotain jänniä temppuja, kuten päästävät väriä tai muuttuvat oudon näköisiksi tai värisiksi tai haihtuvat. Tästä syystä en enää niin paljon fanita kyseistä merkkiä, vaikka ihania lakkoja tekevätkin.


Mitä tykkäätte kynsistä, erottaako sitä liukuväriä tuolta pohjalta? :)


10 kommenttia:

  1. Nätit kynnet. Munkin liukuvärjäys on joskus kadonnut hilelakan alle. Nämä kuvat ei muuten näy puhelimella oikeen, vaan mittasuhteet on vääristyneitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! 8) Joo, tiedän tämän ongelman, mutta en ole löytänyt asiaan vielä ratkaisua :/

      Poista
  2. Ai miten ihanat! Kyllä se liuku sieltä kuitenkin näkyy, vaikka harmituksen ymmärränkin. Nää on kuitenkin niin kivan pirtsakat että ihastuin täysin <3

    VastaaPoista
  3. Muhun vetoo näin tyttömäiset kynnet ihan täysillä! <3

    VastaaPoista
  4. Kyllä sen liu'un huomaa, kun tietää sen olevan siellä :D
    Ihanan pirteät kynnet ♡ Voisin melkein itsekin lakata samanhenkiset kynnet näin sadepäivän piristykseksi ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, no hyvä jos huomaa. :'D Tämmöset väripläjäykset kyllä piristää sadepäivinä!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)