perjantai 16. joulukuuta 2016

7 yötä jouluun on

Sitä tajuaa viikkoa ennen joulua yhtäkkiä että hups, nythän tässä olis viimeiset viikot voinut käyttää niitä jouluisia punaisia, joiden käyttöä säästelee näille hetkille. Yksi täydellinen joululakka löytyi Essien uudesta talvikokoelmasta ja se pääsi kynsille tänään.


Kynsillä:

Essie - Party On A Platform (punainen creme, saatu)
+ leimauksissa: Essence Stamp Me! White & Born Pretty Store BP-01 (saatu)
+ strassitKynsillä on Essien Party On A Platform, joka on syvänpunainen creme. Tää peitti erittäin hyvin, yhdelläkin kerroksella olisi hyvin pärjännyt.

Halusin yhdistää punaisen valkoiseen, koska punavalkoinen on mun mielestä just sellainen ihana villapaitayhdistelmä. Tää joulukuu on vaan juuri sitä aikaa, kun pitäisi käyttää niitä "liian jouluisia punaisia", mutta toisaalta ei viitsisi pelkkää punaista aina lakata. Hankalaa. Vaikka toisaalta, punainenhan on just se kynsien elegantti väri, joten en tiedä, miksi sitä pitäisi ajatella niin jouluisena värinä. 


Mitäs te mietitte punaisesta väristä kynsillä, tällaisine koristeluine varmasti jouluinen, mutta mites muuten? Tuovatko punaiset kynnet aina väistämättä joulufiiliksen?


14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet. Kyllä jouluna pitää olla punaiset kynnet. - Blogissani on pihakalenterien arvonta sunnuntai-iltaan saakka.

  VastaaPoista
 2. Mä käytän muulloinkin, kun jouluna punaista kynsilakkaa. On kyllä tosi ihanat jouluvillapaitalakkaukset ♡

  VastaaPoista
 3. Kun luin otsikon niin ajattelin ettei voi olla, mutta niinhän se joulu vain uhkaavasti lähestyy :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä just sellaset villapaitakynnet, tosi kivat :) Mä rakastan punaisia lakkoja ja käytän niitä ihan sujuvasti ympäri vuoden..joulun aikaan sitä kait yrittää väkertää niihin jotain jouluisia koristeluja, että erottaa ne vaikka pääsiäisestä :D Mun mielipide on, että ihan turhaan kammoksutaan jouluisuutta punaisissa kynsissä, sehän riippuu aina niin itse sävystä ja mahdollisista koristeluista ja miten itse kantaja asian näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Se on totta, punaista ei saisi rajoittaa pelkästään joululle.

   Poista
 5. Oih, kuin kauniit! :) Ei punanen lakka tosiaankaan tuo aina joulufiilistä, mulla on pitkin vuotta punasta kynsillä. Joskus tietty joku väriyhistelmä tuo joulun mieleen, mut ei muuten. :D

  VastaaPoista
 6. Kivat koristelut :)
  Riippuu punaisen sävystä. Joulunpunainen tuo kyllä mieleen joulun, mutta ihan hyvin sitä voi käyttää kesälläkin, punainen on aina klassinen valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan! :3 Punainen on kyllä klassinen mun mielestä myös!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)