keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Nami, purkkaa!

Hello, I'm back!

Tuossa vierähti kuukauden verran näköjään edellisestä postauksesta. Postaaminen on kyllä pyörinyt mielessä, mutta niin pitkälle en oo päässyt, että olisin päässyt tätä ajatusta toteuttamaan.

Kynsillä:

Color Club - Yum Gum (pinkki creme)
+ strassit


Kynsiä on tullut tehtyä kyllä säännöllisesti, mutta ehkä lakkaaminen on hiipumaan päin ollut. Sitä on niin kovasti tullut kehitettyä vapaa-ajan aktiviteetteja, että pakko jostain luopua. Toki en oo kokonaan bloggaamisesta ja kynsiharrastuksesta luopumassa. :) 

Kynsillä on ihana, purkantuoksuinen Yum Gum. Tääkin on ties miten vanha lakka, mutta ei ole muuttunut miksikään. Tää tuoksuva Color Clubin Wicked Sweet -sarja ilmestyi 2011, joten tämä on oikeasti varmaan 6 vuotta vanha lakka. Jos epäilette, ettei kynsilakat kestä sitä vuotta pidempään, mikä siellä pullossa lukee, niin se on puppua, kyllä ne vaan säilyy! :)

Aloin tuossa miettiä, että mikähän mun vanhin kynsilakka mahtaa olla. Mä luulen, että mulla on kyllä jotain lakkoja kynsiharrastuksen alkuajolta, eli vuodelta 2008. Taitavat olla jotain China Glazeja, ehkä OMG-sarjaa. Ensi vuonnahan nää lakkapullot täyttää jo pyöreitä, hupsista vaan. :'D


Mitkä on teidän vanhimpia lakkapulloja, minkäikäisiä pulloja on vielä kätköissä?

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat kynnet. Kestääpä kynsilakat kauan aikaa. Minusta tuntuu, että minulla lakkapullot kestävät käyttökelpoisina vain pari vuotta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anneli! :3 Voi sentään, kyllähän jotkin lakat voi kuivua pulloon, jos korkki on huonosti kiinni, mutta jos korkki on hyvin kiinni niin ei pääse kuivumaan ainakaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat purkkakynnet, tosi söpöt! 💖 kiva että palasit blogin ääreen, sun kynsiä on mukavaa ihailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehuista! :) Tuo on niin ihana purkkapinkki lakka kyllä.

   Poista
 4. Ihana lakka! Strassit tuo hauskasti vähän luksusta purkkalakkaan. :)

  Mukava torstaiaamun yllätys nähdä että sulta oli tullut postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että oli kiva ylläri, hihi! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)