tiistai 9. maaliskuuta 2010

Postisedältä terveisiä

Toisaalta en tiedä onko se kiva, että niinä päivinä kun tulee jotain tilattuja juttuja niin tulee useampia paketteja kerralla vai jos joka päivä tulisi yksi paketti? Noh, postisetä varmaan toivoisi että paketit tulisivat vähän kerrallaan, mutta minusta se on vaan mukavaa kun postilaatikko pursuaa paketeista. ;D


Pedometer (muahah) eli siis askelmittari. Ajattelin ottaa sen kuntoilun tueksi. Vähä siihen pääsi askelia kertymäänki ku kävin hakemassa Yves Rocherin paketin Ärrältä. Luulin, että posti oli kämminy jotain, mutta ei se onneksi tuon paketin kohdalla ollutkaan (samaa ei voi sanoa Oriflamen paketista)..


Yvesiltä tuli pari tuollaista ihanaa huulirasvaa, tykkään tosta viinirypäleestä ihan mielettömästi, se maistuu ja tuoksuu hyvälle ja se on väritön (tai siis valkoinen) eli voi lisätä ilman peiliäkin. Toisesta huulirasvasta en vielä tiedä..Vihaan kun huulirasvat on joskus sellasia punasia ja sitte vahingossa sutii suunsa pellesuuksi ilman peiliä. Kyllä se näin on, että huulirasvaa pitää pystyä lisäämään ilman peiliä..

Pellesuusta puheenollen, paketissa oli myös ihkaeka huultenrajauskynäni (jos ei Oriflamen väritöntä kynää lasketa) sillä olen ajatellut opetella pitämään huulipunaa!

Silmänalusille ostin myös peitevoiteen ja uuden teroittimen tarvitsin kanssa. Enkä tietenkään voinut tätäkään tilausta tehdä ilman, että sotken kynsiharrastustani tähän joten lähtihän sieltä kynsilakkakin mukaan..

Alkuperäinen tilaamisen tarkoitus ei kyllä suoraansanottuna olleet nämä tuotteet vaan tämä:


Kylkiäisiksi tullut treenikassi. Mulla kun ei treenikassia ole ja eikös se urheilu ole nimenomaan välineurheilua, että kun välineet on kunnossa niin on kiva urheilla? (mainostan näköjään samalla Anttilaakin)


Kassia on tietenkin mahdoton esitellä edustavasti tyhjänä, mutta alhaalla on erillinen osasto kengille.


Ja luonnollisesti sivussa on juomapullolle tasku.

Olen muuten hyvin helppo menemään näiden kylkiäisten perässä! Mutta kuitenkin nuo jutut mitä tuolta Rocherilta ostin olivat tarpeellisia ja jo hyviksi todettujakin osa (selityksiähän minulla riittää..)

Näiden lisäksi postista tupsahti myös yllättäen lisää kynsitavaraa eBaysta.


Kynsikiekkoja, joten saan swatchata teille lakkojani! Noita kiekkojakin mun on pitäny ostaa vaikka miten kauan, mutta olen odotellut hyvää diiliä..


Kaupanpäällisiksi myyjä pisti tällaisia valkoisia sydänkoristeita.


Kiekkoja piti ostaa taas lisää, ettei ainakaan lopu. Ei vaiskaan, myyn varmaan kolme ylintä ja pidän kaksi alinta. Olkaa siis valppaina täällä, pistän nuo luultavammin osta heti-hinnalla enkä perinteisenä huutokauppana.


Ei mulla tälläerää enempää, mutta mietin, jos tekisin teille tänään sen jo kauan lupaamani Konad-videon. Mitää en lupaa, hommia olisi vaikka kuinka, mutta koitan saada itsestäni se verran aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. Minä tilasin ebaysta myös noita kynsikiekkoja, pieni asia mikä helpottaa lakan valintaa ;D. Joistakin lakoista kun ei aina oikeasti muista miltä ne näyttikään kynsillä!

    VastaaPoista
  2. Mullakin on nyt hirveä hinku saada noita kynsikiekkoja, ja laittaa lakat niillä 'esille'. ;]
    Ehkäpä mä uskaltaudun kokeilemaan eBaysta tilaamista. :]
    Enkä mä malta odottaa, että pääsen ihastelemaan sun lakkojas noista kiekoista tän blogin kautta! ;>

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)