sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kuulumisia tältä viikolta

Heipsan, tässä onkin jo hetki kun oon mitään omaan elämään liittynyttä tänne kirjoitellut.

Oikealle on tullut taas listaa siitä, mitä tavaraa minulle on matkalla. Ensin meinasin kirjoitella niistä, mutta tajusin, että ei, kirjoitan sitten kun ne tulee niin voin kertoa sitten vaan niistä vaatteista jne. jotka mulle jää.

Pitipä oikein viimeisistä postauksistani tarkistaa, että mihin sitä onkaan selityksissä jääty. Ihan kaikkia tapahtumia en tuon 21.2 jälkeen muista (eli tuskin mitään mainitsemisen arvoista on tapahtunutkaan), mutta jos nyt otetaan tämä viikko käsittelyyn. Ainoa mitä edellisviikolta muistan on se, että sairastelin ja takkusin tietokoneen kanssa. Eli oli mulla kunnon syitäkin olla tekemättä kummempia postauksia!

Maanantaina ja tiistaina ei tapahtunut kertakaikkiaan mitään mainitsemisen arvoista. Laittauduin kyllä tiistaina aika nätiksi, mutta en jostain syystä kuitenkaan ottanut kuvaa. En osaa ottaa päivän asu-kuvia, mutta eipä niitä ole täällä blogissa aiemmikaan pahemmin nähty, joten ei siinä kait mitään.

Olen kuitenkin tässä viimeviikolla aloittanut taas crossailun kun sain crosstrainerinikin tänne asunnolle.


Tuolla on saanut jopa urheiltua vähän. Tuon kanssa kun kuitenkin tarvii kengät (ja myös pidin silmällä voittamaani kuntosaliviikkoa, jolle en edelleenkään ole saanut varattua aikaa) joten ostin kengät.Nää oli tarjouksessa Citarissa ja makso kai jotain 27,5 €. Taisin ostaa nämä jo viimeviikolla.

Keskiviikkona oli jo tarkoitus sitten lähteä kotona käymään, mutta huonon sään ja turhan ajelun välttämisen vuoksi jäätiinkin äidin kanssa yöksi tänne mun asunnolle. Jäätiin myös aika lahjakkaasti ovien taakse, sisäpuolelle kylläkin, mutta onneksi talonmies pelasti meidät pinteestä.

Keskiviikkona koin myös lisää kriisejä tietokoneen kanssa ja tein yllättävän päätöksen, joka saapui kotiin perjantaina.. Siitä lisää myöhemmin.

Torstaina sitten lähdettiin kotikotiin ja sieltä ostin parin käyttötavaran lisäksi myös kynsilakan.


Joka on erittäin mehumainen lakka, saa laittaa varmaan 5 kerrosta ennenkuin peittää kunnolla. Mutta tämän sentään saa peittämään kunnolla, toisinkuin jotkut lakat on semmosia että ne ei peitä, ei edes kymmenennellä kerroksella.

Kotikotona lähinnä päivä kului kaikkea normia tehdessä, pyykkiä pestessä ja leivoin jopa suklaakakkua.

Sain myös äidiltä ihanan kaulakorun ja siihen sopivan sormuksen. Sormus edustaa samantyylistä kuviointia, vaikka onkin kuulemma joku tosi vanha.Kuvaustaustana muuten ihanat leopardikuvioiset rahinpäällyset, jotka sisko-rakas toi tukemaan mun leopardi-innostusta. ♥ ;D

Perjantaina tulin sitten taas tänne kämpille siskon mukana ja matkalla hain postista mielenkiintoisen paketin (ja toisenkin).
Kyllä, minä ostin miniläppärin turvakseni. Ainakin näillä näkymin pidän molemmat koneet, sillä tuolla ei pysty pelaamaan eikä muitakaan suurempia juttuja, joten se on lähinnä selailukoneena jne. Ostinpa siihen myös langattoman modeemin, jonka mun sotilas saa asentaa kunhan palailee tänne ensiviikon lauantaina. ♥

Laatikkoon oli myös tupsahtanut eBaysta ostamani ihana sormus, josta en tietenkään osannut kovin edustavaa kuvaa ottaa.

Sormus on oikeasti kiveltään ihan vaaleanpunainen, mutta kuvassa näyttää hieman erilaiselta.

(kynsissä muuten uutta lakkaa + päällä China Glazen Fairy Dustia)

Eilen olin kaverini luona tämän uudella asunnolla ja loppuiltaa vietin sitten pelaillen Sims 3:sta.

Vielä yksi ostos, josta tahdon teitä kaikkia varoittaa.. Saapui H&M:n paketin mukana joskus aiemmin jo.


Älkää ostako! Pigmentitön näistä on ainakin tuo vasemmanpuoleinen vaaleanpunainen. Paletin valkoinen on ihan käypä, mutta muuten aika huono paletti.

Ensiviikko kuluu luultavastu urheillessa ja luennoilla hypätessä ja mietittiin myös siskon kanssa leipomista taas yhdessä. En malta odottaa lauantaita, mutta toivottavasti ensiviikolla saapuu jotain ostoksiakin joita voin teille täällä esitellä.

Nyt suihkuun, hauskat sunnuntait kaikille!

Miten sinun viikkosi on kulunut? Mitä pidit ostoksista?

p.s. Oikealle tulee taas kyselyä jossainvaiheessa!

2 kommenttia:

  1. Höh toi Kitty -paletti. Meinasin kerran ostaa :D Sillä ne edelliset kittypaletit on toooosi hyvä pigmenttisiä!
    Ps. Niin laitoitsä sitä lakkaa postiin? Sillä ei oo tullu.. sun lakan mä paan huomenna :)

    VastaaPoista
  2. Oon pistäny postiin, ihme juttu! Eiköhän se ensvkolla tuu. Hemmetin posti jos se on kadottanu sen. :0

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)