keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hakusana-analyysia

Kuten jotkut ehkä ovat huomanneet, käytän kävijätarkkailussa apuna Statcounteria, joka onkin tosi kätevä väline, kun tahtoo tietää millaisia kävijöitä blogilla on.

Pystyy katsomaan mistä (paikkakunta, ip, selain, käyttöjärjestelmä..) blogissa on vierailtu, millä sivuilla kävijä on käynyt, mistä saapunut ja mitä sivua käyttäen hän häipyy sivuiltani. Tästä on ollut tosipaljon hyötyä, koska käytännössä pystyy katsomaan kuka esim. minkäkin kommentin on lähettänyt vaikka sen anonyyminä lähettäisi. Onneksi en ole tätä joutunut käyttämään kun olen saanut oikeastaan vain positiivista palautetta, isot kiitokset teille siitä. :]

Huomasin, että Sonnela on eilen ollut kovin suosittu ja vähän säikähdinkin, että missähän minun linkkiäni nyt on jaeltu, mutta kummempia syitä löytämättä päädyin tarkastelemaan hakusanoja, joilla blogiini on päädytty.

Tässä listassa näkyy nyt siis viimeisimpien 500 kävijän hakusanat, joilla blogiin on päädytty, niissä tapauksissa, että tänne on googlettelemalla päädytty.

Yleisin hakusana onkin luonnollisesti sonnela.
Toisena flexpod, josta minulla on vain positiivista sanottavaa, sellaisenhan ostin siis Netanttilasta.

Sitten on yksittäisiä hakuja, joista poimin muutamia joista tahdon sanoa jotain.

kestävät nudehuulet on asia josta ei varmasti kannata tietoa etsiä minun blogistani, olenhan listannut sen top 5 hyi-listalleni tänne.

animalseka, siis mitä tässä on haluttu löytää? :o

china glaze mintunvihreä: olisikohan kyse China Glazen For Audreystä? En tiedä onko tuo varsinaisesti mintunvihreä, mutta ihan kiva silti.

huutonet+paypal: ei taida olla kovin käytetty yhdistelmä? En ole ainakaan itse törmännyt, mutta mikäs siinä jos molemmat osapuolet sitä tahtoo käyttää.

tendercare ihmevoide on kyllä tosi hyvä voide monenlaiseen käyttöön, suosittelen!

miten säilytän meikkejäni, en tiedä sinusta, mutta minä säilytän näin.

ebay "Additional Item" meinaa siis sitä, että jos ostat esim. myyjältä kynsilakan, joka maksaa 3 $ + pkt 2 $ ja kuvauksessa sanotaan, että "each additional item 1,5 $" eli jos ostatkin vaikka 2 lakkaa, niin lakat 3 $ + 3 $ ja postikulut 2 $ + 1,5 $, eli jäät 0,5 $ voitolle kun ostat enemmän samalta myyjältä kerralla.

Aikapaljon tuntuu tuo eBay aiheuttavan ihmisille päänvaivaa ja useimmat tännejohtaneet googlettelut ovatkin koskeneet tätä kyseistä kauppaa. Muistuttaisin vielä, että olen tehnyt eBay-tuton ja PayPal-tuton. Ja tietenkin lisää saa kysellä jos joku jäi epäselväksi.

Tänään tulee vielä lisää postausta eilisistä saapuneista jutuista. :)

2 kommenttia:

  1. Miten tuota nettisivua oikein käytetään, onko se siis ilmainen niinkuin siinä sanotaan?? :D Kyllähän siellä on ohjeita, mutta en minä niitä kuitenkaan ymmärtäisi...

    VastaaPoista
  2. Pinja: Kyllä se ilmainen on, mutta ilmaiset käyttäjät näkee tilastoja max 500 viimeisestä käyttäjästä. Eli siis missä tarvitset apua? Rekisteröitymisessä? :o

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)