tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kuumuus

Varmaan ei keltään oo jääny huomaamatta tää hirvittävä kuumuus, mutta jatketaan silti tästä asiasta myös blogissa. Oltiin eilen biitsillä ja multa lähti jopa talviturkki. Eväänä oli seuraavaa:Just jostain lehdestä luin, että tämmösinä päivinä ihmiset syö kevyesti. Tottahan tuo. Mutta jäätelöä menee kyllä hedelmien lisäksi varmasti tähän aikaan paljon. Mekin paluumatkalla biitsiltä haettiin pehmikset ja äsken tein itelleni tämmöstä.


Tulipas tästä herkkupainotteinen postaus, mutta eikös kesällä (ja miksei muulloinkin) saa vähän herkutella?

Näin kesän kynnyksellä on herkkujen lisäksi hyvä palata yhteen toiseen mutta vakavempaan juttuun, nimittäin kesäkissoihin.


Ihan tässä mun nurkan takana on kissatalo ja kulkiessa siitä ohi tulee usein mieleen, että miksiköhän tuokin ihana karavanaama on päätynyt tänne. Itsehän olen ehdottomasti kissaihmisiä, enkä ymmärrä miten joku voi ottaa kissan ja sitten kyllästyä siihen.

Älkää ottako kesäkissoja, älkääkä muitakaan eläimiä, jos ette niistä pysty huolehtimaan koko niiden elinikää! :(

2 kommenttia:

  1. Nam näyttääpä hyvältä!!

    Itsekin olen kissaihmisiä ja minustakin on niin kamalaa pieniä karvakorvia kohtaan, kun ne vain hylätään. Joten olen samaa mieltä: Älkää ottako kesäkissoja ym. jos ette pysty huolehtimaan niistä niiden elämän ajan.

    VastaaPoista
  2. Pinja: Niinpä, toivottavasti ihmiset osais tänä kesänä ajatella vähän enemmän.. ;I

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)