lauantai 31. heinäkuuta 2010

Häähumussa sitruunaa, päärynää ja kiiviä

Tämä ei ole hedelmien esittely -postaus, vaan jotain kivempaa.

Kynsissäni jo muutaman pvän olleet, minusta hyvin häihin sopivat lakkaukset kaipasivat piristystä ja paikkausta, joten kaivoin esiin kynsilakkalaatikkoni ja tässä tulos:


Kärkiin valkoisen Wild and Crazyn Montanan päälle pistin suosikkimerkkiäni China Glazea Lemon Fizz-sävyssä.

Ilmeisesti oon tietämättäni valmistautumassa joihinkin häihin, kun teen jotenkin hempeitä kynsiä kokoajan? Vaikkakin unohdin eräät hieman värikkäämmät kynnet esitellä, ne Purple Panic-pohjalle tehdyt koristelut. Tein niihin vinomanikyyrin käyttäen China Glazen QT:tä ja rajalla taisi olla sininen glitterinen koristelulakka. :]

Häihin kuuluu olennaisena tietenkin kakku


Niinpä tein toissapäivänä päärynäkakun digestivepohjalla ja kiiveillä koristeltuna. Ihan omnom.

Muita salaperäisen itsepäisesti häihin valmistautuvia? :D

4 kommenttia:

 1. Minulla olisi piakkoin häät edessä, kiinnostus nolla ja mekkokin hankkimatta :DD. Tosin taidan tyytyä yhteen ns arkisempaan mekkoon ja saada sen juhlavammaksi koruilla ja bolerolla.

  Häistä on saanut parin toiveilla, kutsuvaatimuslistalla, lahjalistasta, pukeutumissäännöistä yms käsityksen todella... noh. Vaikeista häistä jos noin voi sanoa :'D. Ehkä minuun iskee lähtöpäivänä mystinen vatsatauti enkä pääse lähtemään (eivät ole minulle edes sukua).

  Nimimerkillä häitä joo mutta rentoja ja mukavia sellaisia!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö muuten, miten OC-nail arttiin saa niitä alennuskoodeja? Kun sulta sillon sain joskus sen koodin, joka oli pitkään käytössä, mut nyt se ei ole enää. (en löytäny mitään mainosmailia sivuilta et sais).

  VastaaPoista
 3. Panda: Haha! :D

  mzc1ark24: Thanks! :}

  Laura: Varma en ole, mutta koitappa semmonen kun Scrangie laittaa koodiksi. :}

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)