perjantai 30. heinäkuuta 2010

Aamuvirkun alennusvinkit

"Aikainen lintu madon nappaa".. vai miten se meni. Pitää muuten ihan täysin paikkansa!

Madoista nyt niin tiedä, mutta olin tänään pakotettu heräämään 6 aikaan ja nyt 9 tuntuu että oon jo tehny kaiken tarpeellisen - ja ehkä vähän ylikin.

Joskus aiemmin hehkutin aamulenkkejä meren rannassa, mutta nyt en oo vielä ulkoillu (asia korjaantunee, kunhan saan tuon unikeon hereille.) :D Ulkoilun sijaan oon tehnyt sitä, mitä naisena osaan parhaiten eli tietenkin shoppaillut!

En jaksanu tehä näistä mitää kollaasia joten pistän kuvaa kerrallaan.

Nämä kaikki siis H&M nettikaupasta
Tyynyliinat 0,95 €/kpl. Noita oon kuolaillu normihintaisinakin ja ties montako kertaa sen jälkeenkin niin nyt ne piti ottaa tilaukseen mukaan. :]tuubitopit 2,95 €/kpltopit 2,95 €/kpl
t-paidat 2,95 €/kplshortsit 4,95 €, kuvitelkaa, en omista ainoitakaan shortseja, joten ehkä nyt oli aika tehdä pieni sijoitus..

Toivottavasti nää kaikki tulee perille. Oon huomannu että H&M:n nettikaupassa paras aika tehdä löytöjä on yö/aamu kun uudet aletuotteet on päivitetty. Nytkin tuossa ennen 7 oli paljon 2,95 €/kpl tuotteita.

Tää alennushomma ei kyllä rajoitu pelkkiin vaatteisiin tai nettikauppoihin, sillä myös ruokakaupasta kannattaa tarjoukset hakea aamuisin, kun uudet tuotteet pistetään ja päiväykset tarkistetaan.

Eli lyhyesti: säästä aamushoppailulla! :]

Mitä piditte ostoksista?

4 kommenttia:

 1. Luulin aluks et noi tyynyliinat on jotai hiusrusetteja:D

  VastaaPoista
 2. cottoncandy: Kieltämättä ne näyttää kyllä semmosilta. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat shortsit! Wautsiwau ;)

  VastaaPoista
 4. ^^ Ne on kyllä kivat! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)