torstai 22. syyskuuta 2011

Abstraktia palloilua

Eilisessä videossa vilahtivatkin tämän päivän kynsien pohja, eli OPI:n Teenage Dreamhan se oli taas päässyt kynsille. Päätin jo heti, että näiden päälle tulisin kokeilemaan taas näitä viiva-pallojuttuja käsin. Salla on selkeästi tartuttanu muhun tän tyylin, Sallahan on tehnyt jo vaikka kuinka kauan näitä tällaisia upein tuloksin.



Käytössä taas Orlyn vesipohjaiset linerit, musta Jet Black ja valkoinen Crisp White. Nyt musta tuntuu että saan ihan liikaa vaikutteita Sallalta, koska hänhän se oli, joka näitä Orlyjakin suositteli ja sai minutkin ihan koukkuun. En siis voisi enempää hehkuttaa näitä, nämä ovat vaan niin vakaita!

Tartuin myös dotting tooliin ja heittelin pisteitä oman maun mukaan. Strassit piti jo muutenkin glitteriä ylipursuavaan lakkaukseen laittaa, koska "kyllä sinne vielä jotain pientä mahtuu". Noissa strasseissa on muuten ihan hurjia eroja välillä, nimittäin esim. eBaysta ostettuna osa strasseista näyttää niiiin muovisilta ja esim. nämä näyttävät jopa hieman arvokkaimmilta vaikka ovat olleet ihan samaa hintaluokkaa kaikki. Harmi etten muista keneltä myyjältä nämä ostin.



Näin kynsiaiheesta poiketen, pakkaan tänään kissat koppiin mukaan ja lähden kotikotiin viikonlopuksi, en tiedä vaikuttaako postaustahtiin, mutta jos vaikuttaa niin tiedätte syyn. Jos huomasitte, niin olin taas saanut sormilleni Romeo-kisun kynsistä, joten en ihan heti haluaisi poistaa näitä glitterlakkoja, koska voi sitä kirvelyn määrää kun kynsilakanpoistoainetta menee haavaan.. Lupaan nyt ainakin sen viikon kynsilakka-postauksen tälleviikkoa toteuttaa ja ehkä jotain muuta, kenties ei-kynsiaiheista. ;D

Tykkäättekö te tällaisista "heittelen vähän viivoja tänne ja palloja tonne"-designeista? ;D

23 kommenttia:

  1. Äh, tuo Teenage Dream on kyllä niin nätti, menee hankintalistalle :D

    Onneks mun kissut leikkii mun kanssa yleensä kynnet sisällä, voin sympatisoida sitä tunnetta kun kynsilakanpoistoaine osuu haavaan. :/ Auts!

    VastaaPoista
  2. Tooosi söpöt kynnet, tosi Sonnemainen lakka. ;)

    Viivat ja pallot on musta yks kiva osa koko koristeluperhekuvioita ja mää ainakin itse tykkään niistäkin!

    Ja mun pitäis kans tilata noita Orlyn nail art lakkoja, e-baystä muistaakseni sai aika normaaliin hintaan?

    VastaaPoista
  3. Tykkään! Mun mielestä käsintehdyt on usein paljon hienompia kuin esimerkiksi konadilla leimaillut kynnet. :)

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä viiva pallo sekasoppa on just kivan näköstä! Ja noi musta ja valkonen sopii ihan loistavasti Teenage Dreamin kanssa. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi nätit :) Ja mä niin rakastan tuota Teenage dream-lakkaa! Oli pakko ostaa itsellekin ja taisin pitää sitä ihan ennätyspitkän ajan kynsillä kun en vaan saanut tarpeekseeni siitä.

    VastaaPoista
  6. Näistä kynsistä tuli ehdottomasti mun suosikit.
    :3

    VastaaPoista
  7. On kivat :) Just ajattelin tulostaa tästä kuvan käsilaukkuun, jos muistaisin huomiseen koulutukseen "taiteilla" moiset :)

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä noi on ihanat ja itse huomasin heti Sallan tyylin kuvioissa. ;)

    VastaaPoista
  9. Ihant kynnet! :)
    Itse tykkään just "viivapallo- desingeista".

    VastaaPoista
  10. Itse en välttämättä näitä viivapallojuttuja hirveästi kyllä harrasta, mutta sievät kynnet (:

    VastaaPoista
  11. Onko tuossa Teenage Dreamissa paljoakaan eroa kuvissa ja livenä? Ei oikeen välttämättä muhun iske. :/

    Mutta pallo+viiva-systeemit on ihan mun lemppareita! Joten tykkän kuitenkin kovasti kynsistä. :)

    VastaaPoista
  12. Aa Teenage Dream ♥ Ja tykkään tälläsist, yleensä aina tulee vähä erilaiset kynnet (: Ja noi strassit tos on vaa piste i:n päälle !

    VastaaPoista
  13. Tuo Teenage Dream on kyllä ihana lakka! Koristelut on mun mielestä tosi kivat ja tohon lakkaan sopii just nää abstraktit koristelut. (:

    VastaaPoista
  14. Melli: Se on ihana lakka! Ja juu, meidän Romeo usein tykkää heilua kynsiensä kanssa niin että sivullisiin sattuu.. :D

    Laura: Kiitos, hihi Sonnemainen. ;D Juu eBaysta sai muistaakseni n. 5-6 dollarilla kple postikuluineen. ;D

    leben: Kiitos! :) Käsintehdyissä on sitä jotain kieltämättä, vaikken kyllä oikein osaa valita käsintehtyjen ja konadoitujen välillä. ;D

    Vilkku: Kiitti! :) Sekasopat on kivoja. ;D

    seere: Kiitos! Teenage Dream on kyllä aika huoleton, kun tästä ei kulumatkaan näy niin pahasti joten voi pitää pidempään huoletta. :)

    Minute: Uii kiva kuulla! :)

    Jonna: Kiitos ja kiva kun sait inspistä! :)

    Serrated B: Tattis! Jep, Sallalla on selkeästi omat vaikutteensa minuun. ;D

    Rose: Kiitti! :)

    Ine: Kiitän! :)

    ParaDead: Ei kait ole suurempaa eroa tai siis en minä ainakaan huomaa. :o Mutta eihän kaikkiin samat lakat toki iskekkään. :) Kiitos!

    Karzu: Kiiiitti! ;D

    Nebu: Äääää! Kiittää! :)

    elli: Kiitos! Minustakin sopii tämän lakan kanssa abstraktit kuviot. :)

    VastaaPoista
  15. Onpas södet! Enkä usko että olivat edes kovin vaikeatkaan! Minä suosin kans viivapallo-designeistä, varsinkin nyt kun dotting toolini tuli ;)

    VastaaPoista
  16. Mistä netistä saa tilattua näitä opin lakkoja? :/ Täällä syrjäkylällä yhdessä kampaamossa myydään niitä mattalakkoja ja kuorintavoiteita, mutta olis kiva hankkia myös muuta opi tuotteita :D

    VastaaPoista
  17. Minusta nää on tosi ihanat! Kuvio olis jonku cremelakan päällä tylsä, mutta tuo teenage dream on niin kaunis nii kynnet on tosi kauniit!

    VastaaPoista
  18. Oon omistanu ton Teenage Dreamin jo varmaan puoli vuotta, enkä VIELÄKÄÄN oo saanu sillä lakattua kun joku muu on kiilannut ohi. :O On se vaan niin upea. Seuraavaksi PAKKO lakata tällä! :)

    VastaaPoista
  19. Noista strasseista.. Tosi on että nytkin laitoin vaaleansiniset, ja niihin pikakuivattaja päälle niin ne on sellaisia muovipalleroita :D Samassa kiekossa on joitakin kirkkaita, mitkä ihan oikeesti näyttääkin joskus lasilta, sellaiselta kuin strassien pitäsi :) Pitäisi varmaan aitoo swarowskia laittaa.. Mun kävelykeppini liekit on koristeltu niillä ja jestas, se oikein sädehtii auringossa! Mutta ei raaski ihan näin kuluvaan juttuun niitä haaskata :)

    VastaaPoista
  20. Elisabeth: Kiitän! :) Viiva-pallo-designit on siitäkin kivoja kun melkein aina tulee erilaiset. ;D

    KRIS: En uskalla varmaksi sanoa nyt ainuttakaan kauppaa, kun Nailsupplies lopetti OPI-myynnin ja muistakin kaupoista on ihmisillä ollut vaikeuksia merkkiä saada. :/ Mutta eBayssa sitä ainakin aina on.

    Anni: Kiitti! :)

    Celia: Voi ei, sun on pakko testata jo tätä! :D

    Rouva M: Nimenomaan! Jotkut swarowskit olisi just ihania, mutta niitä ei just varmaan uskaltaisi käyttää kuin ihan erikoisjuttuihin. ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)