tiistai 20. syyskuuta 2011

Never-ending summer -kynnet

Tänään tulevat kynnet, jotka eivät yhtään kuulu syksyyn, vaan näemmä olen edelleen kesässä päätellen aiemmista ja näistä kynsistä. Idea on saatu täältä, en ole keksinyt sitä itse. :)



Alle pistin China Glazen White On Whitea. Punaiset hedelmät, olkoon vaikka veriappelsiineja, ovat tehty Ruby Kissesin Hot Pink Obsessionilla, viivat Orlyn Crisp White-koristelulakalla. Perfektionisti-minäni löytäisi näistä paljonkin huomautettavaa, mutta annetaan niiden nyt olla. ;D Loppujen lopuksi kamera paljastaa aika paljon epäolennaista.

Kesäksi nämä olisi varmasti tosi kivat, rakastan tätä ideaa ja näiden tekemisen helppoutta. Käykää tutustumassa näiden tutoriaaliin mikäli askarruttaa näiden tekotapa. :)



Jos mä koittaisin kääntää edes jossainvaiheessa päälle syksy-moodin, nyt edelleen selkeästi meen kesässä. Ehkä kesä on siksi mulle helpompi vuodenaika, koska silloin suositaan neonia ja muutenkin kirkkaita värejä, syksy kun taasen on mutalakkojen ja tummien lakkojen aikaa. Lupaan kuitenkin tehdä tässä ennen lumien tuloa edes yhdet syksykynnet! :D

Miltä kynnet näytti ja joko te olette saaneet syksymoodin käyntiin kynsissä? :)

18 kommenttia:

  1. Pirteät! :)

    Itse just aloin selaan/tilaamaan syksyisia kynsikoristeita ja lakkoja, ja jos pääsis jo viikonloppuna niitä taiteilee,kun materiaalit saapuu.

    VastaaPoista
  2. Valkoinen lakka näyttää kuvassa ihan vaalelata mintunvihreältä :DD Tosi kivat kynnet! Itse naureskelin samaa uutta postausta naputellessa kun postauksen kynnet oli tehty neonvihreällä The lime starts here lakalla. Ehkä se syksyvaihde kääntyy päälle jossain vaiheessa :p

    VastaaPoista
  3. Onpas hauskat ja pirtsakat! :)

    VastaaPoista
  4. teetkö joka päivä uudet kynnet? :/

    VastaaPoista
  5. Ihanan pirteät kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. On kyllä kivan simppelit. Minusta tuntuu kans, että tähän syksyyn asennoituminen ei oikein onnistu ainakaan kynsien osalta. Toisaalta en kyllä juurikaan kynsiä lakatessa mieti mikä vuodenaika on, oli se sitten mikä tahansa.

    VastaaPoista
  7. vaanaikaa: Kiitän! Jeppaa, pitäisi itsekin kaivella ja katsoa mitä syksyisää omistan. ;D

    Vilkku: Ounou, ei ole tarkoitus näyttää mintunvihreältä. ;D Kiitän!

    Piia: Kiitos! :)

    Anonyymi: En ihan jokapäivä, mutta useita kertoja viikossa. Miksi surullinen hymiö sille? :o

    Rose: Kiitän! ;D

    Paulina: Thanks! :)

    Iituuu: Tattis! :)

    Paradead: Kiitän! Sama täällä, harvemmin lakkaan vuodenaikoihin sopivien oikeiden värien mukaan. ;D

    VastaaPoista
  8. Ihanat tällesee ilmaa ku vaa sataa ja tuulee :( Ja mua pelottaa ettei mun syksymoodi käynnisty koskaa.. Oon aina ollu sellain etten lakkaa vuodenajan mukaa :D Vois kyl laittaa seuraavaks jotaa tummaa värii, mut en kyl pärjää niis ilman kunnon blingblingii.. Tai sit vois vaa suosiol koittaa esim. näit :D

    VastaaPoista
  9. Vähän tollaset erilaiset kynnet. :D Nätit kylläkin. :)

    VastaaPoista
  10. Tunnustan itseni vuodenaikalakkaajaksi :D mulla on joku tyhmä mode aivoissa joka kieltää mua lakkaamasta kirkkailla väreillä syksyllä ja tylsillä väreillä kesällä jne :D valitsen tarkkaan kynsilakat vuodenaikaan ja joskus jopa säähän sopivaksi ja tykkään mätsäillä kynsiä muihin asusteisiin. ja rakastan syksyä! kaikki ne ihanan tylsät ja likaiset ja rumat kynsilakat on just mun syksyrakkauksia <3

    VastaaPoista
  11. oletko ikinä tilannut Mimaxilta? jos olet niin onko se luotettava? ajattelin tilata sieltä strasseja............... :)

    VastaaPoista
  12. Nebu: Kiitän! Sama minulla, oon vaan niin kirkkaiden värien ystävä, että syksymoodiin vaihtaminen on vaikeaa. ;D

    Sazu: Kiitti! :)

    Jenny: Hih! Osaisinpa minäkin vaihtaa noin sujuvasti syksyyn. ;D

    Anonyymi: En ole tilannut koskaan. :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kivat kynnet (:

    VastaaPoista
  14. Tosi kivat ja yksinkertaisen näköset kynnet ! Toimis varmasti myös esim. keltaisella :---)

    VastaaPoista
  15. ^^ Kiitos, niin varmasti toimis! Tahtoisin testata myös vihreällä ja oranssilla keltaisen lisäksi. 8]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)