perjantai 30. syyskuuta 2011

Pinkkiä ristikkoa

Koristeltuja kynsiä olisi taas luvassa! Pahoittelen kelmeän keltaista sisävalaistusta, tahdoin laittaa kynnet julkaisuun nyt, niin huomenna päivällä ei tarvitse kuin laittaa kirppistä edeltävä ohjeistuspostaus ja itse kirppispostaus. Muistakaa siis olla hereillä klo 18 tai mielellään jo vaikka vähän ennen kun ohjeistuspostaus julkaistaan. :)

Niihin kynsiin nyt sitten.



Olin kiekolle hahmotellut tällaiset kynnet joskus ihan vahingossa ja päätin nyt laittaa toteutukseen kynsille asti, ihan kivalta ne ihan kynsissäkin minusta näyttää.

Pohjana minulla on Wet N Wildiltä saamani Sparked, joka on fuksia-pinkki glitterlakka, joka peittää kahdella kerroksella täydellisesti. Kuvassa näyttää ainakin omalla näytölläni aavistuksen liian lilalta, lakka on luonnossa enemmän pinkkiin menevä. Kärkiin tungin sitten Color Clubin Yachty Yaddaa (saatu tämäkin) ja viivoja vetelin jälleen kerran Orlyn valkoisella linerillä, sekä Color Clubin Solid Silverillä (saatu myös). Kukissa käytin jo aavistuksen liisteröitynyttä Wild and Crazyn Montanaa.

Tästä tulikin mieleeni, että painin edelleen tuon ongelman kanssa, että miten nämä saadut tuotteet postauksiin merkkaisin. Saadut tuotteethan on postauksiin merkittävä, eikä sekään riitä, että kertaalleen blogissani mainitsen jonkin tuotteen saaneeni, koska en voi olettaa että kaikki postaukseen eksyvät ovat nähneet aiemman merkinnän siitä että jokin tuote oli saatu. Kuitenkin pidän tärkeänä luotettavuutta lisäävänä seikkana sitä, että lukijat saavat tietää mitkä tuotteet olen itse ostanut ja mitkä saanut, vaikkei se ole koskaan tuotearviointeihini vaikuttanutkaan.



Häiritseekö teitä blogeissa näkyvä mainonta? Ja miltäs kynnet näytti teidän silmiinne? :)

PS. Osaisitteko suositella minulle jotain hyvää aluslakkaa joka olisi halpaa ja jonka voisin huomenna kaupasta napata joukkoon? Olen ihan totaalisen unohtanut hankkia lisää aluslakkaa ja kynsiähän ei voi lakata ilman aluslakkaa. ;D

32 kommenttia:

  1. wööö, onpas vain suloset kynnet! :)

    VastaaPoista
  2. Oi että, nää on mielettömän hienot! Mulla on myös tuo Sparked, mutten ole tajunnut käyttää sitä pohjana, vaan ainoastaan muiden päällä. Pitääkin testailla.

    Mua ei ainakaan häiritse mainonta millään tapaa. :P

    Mikä on halpa? Mun täytyy myöntää, että lakkasin kynsiäni vaikka kuinka kauan ilman aluslakkaa, ja olen tähän päivään mennessä kokeillut vain yhtä ainutta aluslakkaa, Kissin Diamond Hard Strengthening Basecoatia. Olen kyllä pitänyt hyvänä (vertauskohteita ei tietenkään kyllä ole :D) ja luin siitä hyviä arvostelujakin. Niin ja se maksaa alle kympin. Onko se halpa?
    (pahoittelen, että tästä tuli kauhea romaani :s)

    VastaaPoista
  3. Hurjan ihanat kynnet! Tykkään Sparkedista muutenkin, nam <3

    Mullakin olisi aluslakan etsintää tiedossa - olen tykästynyt GOSHin Fix Base Coatiin, ja sitä varmaan hankin uudenkin pullon kunhan jostain löydän, mutta olisi kiva olla joku muukin toimiva aluslakka.. en tiedä olenko vaan kamalan nirso, vai miksi tuntuu, että mikään aluslakka ei miellytä. Viimeisimpänä kokeilin Cesarsin Ridgefilleriä ja ei ikinä enää sitä mun kynsille :(

    VastaaPoista
  4. Ihanat :)
    Mulla on OPIn alus- ja päällyslakkaa, mut se on aika kallista ;))

    VastaaPoista
  5. CCUK aluslakka on hyvä, ja halvalla lähtee :)

    VastaaPoista
  6. Minusta kynnet ovat kauniit tuollaisena. Omiin kynsiini olisivat liian glitteriset, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun saan jonkun inspiraation kynsistäsi.

    Voisithan merkitä saadut tuotteet tähdellä ja kirjoittaa blogin sivupalkkiin, mitä tähti jonkun tuotteen perässä tarkoittaa? Tätä olen ainakin Cavan muotiblogissa nähnyt mainostettavien tuotteiden kohdalla tapahtuvan. Listat käytetyista lakoista olisivat siis tyylillä: "Lakka, Lakka*, Lakka* sekä Lakka", jolloin kaksi keskimmäistä saatuja versioita ja sen ymmärtäisi heti jos selitys olisi sivupalkissa luettavissa :)

    VastaaPoista
  7. Miten teit nuo kärjet? Laitoiko glitteriä ensin koko kynnelle ja sitten pinkkiä päälle? Kärki näyttää niin sileältä. Käytitkö rajaamiseen jotakin apuna? Tosi hienot!

    VastaaPoista
  8. Ihanat kynnet! (: Ja mainonta ei häiritse, kivempi tietää mitkä lakat yms. olet saanut.
    Ainakin Sally Hansenilla on hyvä aluslakka Diamond Strength, ei ehkä sieltä halvimmasta päästä, mutta tosi hyvä. Ja Lumenen Natural code Base&Top Coat on ollut hyvä hätävara aluslakka jos se lemppari on loppunut ;).

    VastaaPoista
  9. Mainonta ei haittaa, koska mainostan itsekin :D Eikä haittaa tuokaane että ilmoitat mistä oot saanu minkäki ja mistä ostanu. Itsellä ei "onneksi" tarvi painia tämän ongelman kanssa kun en oo mistään mitään saanu ;) Sen kun lätkii kuvan mitä on laittanu. Aika herkun näköinen tuo wet´n wild, pitäiski käydä pitkästä aikaa seppälässä..

    VastaaPoista
  10. Lähinnä ärsyttää, miten jokainen bloggaaja on tehnyt hirveän haloon noista saaduista tuotteista. Mielestäni esim. More to Love -blogissa on ihan silkkaa vittuilua lukijoita kohtaan, kun heitetään läskiksi tuo mainonnan mainitseminen. Mitä se minun lukemiseeni vaikuttaa, onko bloggaaja saanut jotain blogin kautta vai ei..? En ole ihan sisäistänyt tätä vielä(kään). Huomattavasti enemmän minua kiinnostaa _mistä_ ne on saatu, siis kuka antoi ja missä asiayhteydessä, kuin pelkkä se fakta että ne on saatu. Pöllöä että pienestä asiasta on tehty iso haloo.. No mutta jokainen tyylillään.
    Mutta siis avautumisen jälkeen (:D) mielestäni paras tapa olisi esimerkiksi ihan blogikirjoituksen loppuun kirjoittaa lyhyesti 'nämä-ja-nämä lakat blogin kautta saatuja'. :)

    JA PS. IHAN MIELETÖN TÄMÄ MANIKYYRI! Ihanat sävyt ja kokonaisuus ja kaikki! <3

    VastaaPoista
  11. hui, taas oikein jännittää että ehtiikö kirppistelemään niin ettei kaikki kiva mene sekunnissa nenän alta :> Itellä käytössä Rimmelin pohjalakka ( 5 in 1 ) ja on toiminut hyvin. Ei enää ole kynnet kellertänyt.

    VastaaPoista
  12. Hmm, rupesin miettimään, että tarviiko sitä edes välttämättä mainita, että se tuote on saatu, silloin kun se on ihan vaan normaalikäytössä? Mutta silloin kun on kyse tuotteen arvostelusta ja sen laadun arvioinnista, on tietysti ehdottomasti mainittava jos se on saatu.

    Jos haluat jatkossakin ehdottomasti mainita, mitkä tuotteet on saatu, niin se tähti tuotteen nimen perässä on ehkä vähiten häiritsevä tapa.

    VastaaPoista
  13. Onpa peittävä tuo glitterilakka! Oliskohan tuosta saman merkin hopeisesta holoversiosta leimaukseen? Vai onko liian "harvaa" siihen?

    Ja mainonnasta. Mä tuota mietin kun sanoit että kuinka sen sanoisi mist tuota on tullut sulle, niin mulle ainakin on yks hailee onko tuote saatu vai ostettu :) Eli jos sen vaan sanoo joka postauksessa että tämä on saatu niin ne ketkä haluaa, saa siitä sen tietää. Oikeestaan niin, mä en tarttis ees sitä tietoa :D Mutta sellainen lista että tämä ja tämä on saatu, voi heättää "vähän" kateutta joissakin :)
    Mutta onko se sitten juuri tän mainonnan tarkoitus että se saaminen nimenomaan mainitaan. Tulipas tekstiä. :)

    VastaaPoista
  14. Beautificationbox: Kiitän! :)

    ParaDead: Kiitos! Ja halpa voisi olla max vähän päälle vitosen, ja silloin saisi mielellään olla iso pullo. Kiitos vinkistä! ;D

    Lumi: Kiitti! Itsekin olen testannut Cesarsin Ridgefilleriä, tykkäsin kyllä ihan muuten mutta muistaakseni kuivui pulloonsa aika nopsaan. :o

    Iituuu: Tattis! Minäkin kohta luovutan ja laitan tilauksen johonkin ja ostan ne aluslakat netistä. ;D Tuntuu ettei Suomessa myydä minun makuuni sopivia aluslakkoj kohtuuhintaan.

    Anni: Olen testannutkin sitä ja tykkäsin, harmi vaan ettei ole lähellä kauppoja josta sitä saisi. :o

    Dahlia: Kiitos, kiva jos saat inspistä! :) Olen testannutkin tähti-tyyliä, mutta epäilen etteivät ihmiset sitä sivupalkista tajuaisi lukea, ainakaan esim. tuota FAQ/UKK-sivun olemassaoloa eivät kovinkaan monet huomaa, vaikka siitä on merkintä monessakin paikassa. ;D Mutta täytyy katsoa!

    Helsu: Juuu ensin ihan normisti lakkasin koko kynnen ja siihen sitten kärjet, kaksi kerrosta kun laittoi lakkaa niin oli pinta tasainen. :) En käyttänyt mitään kummempaa apuna rajauksessa, ainoastaan tuolla Orlyn koristelulakalla vedin viivat. Ja kiitos!

    Vilkku: Kiitän ja kiitos lakkavinkeistä! :)

    Nunnu: Hyvä jos ei haittaa. :) Ja juu tuo on söötti lakka!

    Janina: Hih! En ole ihan varma mitä tarkoitit tuolla että jotkut tekevät haloon saaduista tuotteista, tai siis en ole varmaan itse törmännyt tällaiseen, kun ei tule mieleen. ;D Mutta juu, kiitän! :)

    misify: Toivottavasti, yleensä oletkin tainnut olla hyvissä ajoin asialla! ;D

    Papu: En mäkään oikein varsinaisesti tiedä muutakuin sen, että mainos on voitava tunnistaa mainokseksi ilman että asioista otetaan sen kummemmin selvää ja on tunnettava kenen lukuun mainostetaan. Eli vaikka minulla ei ole mainostustarkoitus jos vaikka kynnet jollain lakalla teen, niin tuotteen antajalla se mainostustarkoitus on tietty aina ilmaisten tuotteiden kohdalla. Ja itsekin olen ehkä pitänyt tähti-vaihtoehtoa järkevimpänä. ;D

    RvaM: Se on kyllä peittävä, joskus pettyy hienoihin glittereihin kun pullossa ovat ihan jotain muuta kuin kynnellä. :( Veikkaisin että jos meinaat lakkaa nimeltä Kaleidoscope, niin ei taida leimaus onnistua, kun on vähän liian harva juurikin.

    Niinpä, olen miettinyt sitäkin että en turhaan korostaisi sitä että tuote on saatu, mutta jotenkin se kuitenkin tulisi ilmoittaa ettei se mene ohi keneltäkään, hankalaa, hankalaa. :o

    VastaaPoista
  15. Kyllä mua ärsyttää mainostaminen =( Mutta jätä linkkaamatta niitä saatuja tuotteita sinne kaupan sivuille, silloin ei tunnu niin mainostamiselta näin lukijan kannalta =) Ellei sulla oo joku sopimus että mainostat/linkkaat?

    Kannatan myös sitä että laittaisit loppuun maininnan mitkä lakat on saatuja, koska kuitenkin vissiin laki määrää kertomaan.

    Mari

    VastaaPoista
  16. Ihanan värinen lakka ja kivat koristelut! (:
    Mulla on käytössä OPIn Nail Envy, mutta maksaa Kickseissä ja Stokkalla karmaisevat 30€, joten sitä en voi suositella ostettavaksi Suomesta.

    VastaaPoista
  17. Ihanat glittersöpöläiset, prinsessakynnet :)

    Itse käytän aluslakkana trindin nail repairia. En tosin tiedä kuinka hyvin se aikuistenoikeesti palvelee aluslakkana, mutta meikäläisellä ainakin toimii :p Hinnasta ei tosin ole mitään käryä...

    VastaaPoista
  18. Ihanat kynnet! :)
    Itse ei ainakaan haitta tuo näkyvämainonta, koska niin teen itsekkin saamieni tuotteiden kohdalla, ja niin on tehtäväkin.

    VastaaPoista
  19. Joo, en oikein tiedä pitäiskö ihan hävetä kun on yleensä oma kommentti ollut ekana :D

    VastaaPoista
  20. Mua ei haittaa tuo nykyinenkään tapa merkitä saadut tuotteet. Eli jos tuo on sulle hyvä tapa merkata ne, niin jatka vaan samaan malliin :)

    Kynnet on ihanat! Tollaset söpöt tyttömäiset ihanuudet, jotka sopii sulle hyvin <3

    VastaaPoista
  21. Ei haittaa mainonta, must se on kyl pikemminki rehellisyyt ku mainontaa :) Ja ihanat on, tosi tyttömäiset ;) Mulki on toi Sparked ja tiesin et se peittää hyvin mut en tienny et se peittää noin hyvin, pitääki kokeilla pia.

    VastaaPoista
  22. ihaaana tuo sparked! oon niin lääpälläni kaikkiin kimalteleviin lakkoihin. :D täytyy varmaan hankkia tuokin...

    VastaaPoista
  23. Lähinnä meinasin sitä kun siitä on nyt jostain syystä noussut joku kohujuttu. Tosi monessa blogissa on jauhettu ihan kamalasti siitä, että onko reilua saada tuotteita blogin kautta, miten niistä pitää kertoa ja kenelle pitää kertoa jne jne. Oma suhtautumiseni on suht neutraali, joten on hassua miten paljon tästä aiheesta riittää mielipiteitä. :-D En siis millään tapaa sinua kritisoinut, vaan tätä aihetta ylipäänsä. ;-)

    VastaaPoista
  24. Hei, valaisehan tyhmää. :D Onko tää tässä käytetty Wet and Wildin pinkki glitterlakka sitä samaa mitä myydään Seppälässä? ;)

    VastaaPoista
  25. Iik! Ihanat kynnet! :)

    Mainonta ei häiritse. Oikeastaan päin vastoin. Se on oikein ensinnäkin firmaa kohtaan ja toiseksi mä ainakin tykkään siitä, että mä näen suoraan postauksista, mistä voisin itsekin ihanuuksia hankkia.

    VastaaPoista
  26. Taitaakin olla eka kerta kun kommentoin, vaikka olenkin blogiasi seurannut jo keväästä asti ja ihastellut kaikkia sun ihania kynsikoristeluja :) Nuo kynnet on tosi nätit. Itsellänikin olisi konadin laattoja ja lakkoja, mutta aika ja into on olleet viime aikoina kortilla :( mutta jospa jossain välissä taas jaksaisi alkaa perehtyä vähän paremmin kynsikoristelun maailmaan :) Ihanaa alkanutta lokauuta sinne :)

    VastaaPoista
  27. Mari: Ei meillä tietenkään mitään sopimuksia linkkaamisesta ole, mutta kuten tuossa ylhäällä sanoin niin se on kuitenkin kerrottava kenen lukuun mainostetaan, niin siksi olen linkannut ettei halukkaiden tarvitse lähteä ihmettelemään mistä kaupasta kyse jos suoraa linkkiä ei tarjota. ;D Mutta siis ymmärrän kyllä pointtisi. :)

    elli: Kiitän! Ja olenkin kuullut tuosta OPI:sta hyvää, pitäisi varmaan joskus testata sitä. :)

    putti: Kiitos! Trindiä katselin eilen kaupassa, mutta taitaa olla liian pieni pullo minun makuuni. ;D

    Rose: Kiitän! Ja totta. :)

    misify: No ei siinä ole mitään hävettävää! ;D

    Marjis: Hyvä homma jos ei haittaa, ja kiitos! :)

    Nebu: Kiitti! Ja olen samaa mieltä, että rehellisyyttähän se on ne mainita, vaikka kyllä myös ymmärrän sen jos se jotakuta häiritsee.

    Mawwi: Hih, kiva jos sait uuden lakkahimotuksen! :)

    Janina: Aivan juu, nyt kun tarkemmin mietin niin olen minäkin tuohon aiheeseen törmännyt ja onhan se vähän hassua. ;D

    Käpsytin: Kyllä juu sama lakka kyseessä. ;D

    iitu: Kiitti! :) Se on kyllä totta, että helpompaa se on vain suoraan mainita mistä tuotetta saa jos siitä joku sattuisi innostumaan ja tahtoo sen hankka. :)

    L: Kiitos! Kyllä se into siitä taas palautuu, varsinkin jos löytää jotain kivoja lakkauksia jotka inspiroi. :) Ja kivaa syksyä sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  28. Itselläni on aluslakkana joku Pretty Womanin kynnenkovettaja ja sen saa ihan viidellä tai kuudella eurolla Seppälästä :D Suosittelen, toimii hyvin ;)

    VastaaPoista
  29. ^^ Kiitos vinkkauksesta, vaikkakin ei olekaan enää niin ajankohtainen kun hankin ison määrän aluslakkoja tuossa taannoin varastoon. ;D

    VastaaPoista
  30. Täs pari kysymyst: a)mist sait noi kaikki lakat?(haluan tietää!!!!) b) mist saa fimo pötköjä? c)mist oot saanu china claze lakat? d) mist saa tarkalleen neon lakkaa ei melkein neon lakkaa???? haluan saada mielelläni kaikkii kysymyksii vastauset. jos laittaisit viestiä s.postiin: miremel.h@gmail.com e)montaks lakkaa sul on?????? f) saako fimoja erillisenä pakkuksena????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustuppas tänne, täältä löytyy suurin osa kysymyksistäsi: http://sonnela.blogspot.fi/p/faqukk.html :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)