torstai 15. syyskuuta 2011

Ruusut ovat.. laventelia!

Eilen piti kokeilla sitä kauan himoitsemaani China Glazen Agent Lavenderia ihan kunnolla kynsille koristelujen kanssa ja voi ah, että se on ihana! Katsokaa nyt sitä!



Ylläoleva kuva otettu luonnonvalossa, muut kuvat sisävalaistuksessa, joten pahoittelen sormien keltaisuutta. Lakka kuitenkin toistuu mielestäni melko oikean värisenä näissä kuvissa (riippuen toki näytöstä), on ehkä aavistuksen sinisempi/lilampi eikä noin harmahtava. Kuvasaastetta tulossa nyt paljon koska en (taaskaan) osannut valita mitä kuvia laitan, sori!



Tuosta mun rakkauslakasta voisin vähän avautua ensin. Siis jos tuon Agent Lavenderin kyljessä ei lukisi "China Glaze", niin en uskoisi tuota ChG:n lakaksi. Se on laadultaan ja levittyvyydeltään todella heikko. Jos sävy ei olisi noin upea, niin en hehkuttaisi sitä ollenkaan. Oli sen suhteen kyllä suuri pettymys, mutta onneksi kunnon päällyslakka korjaa tilanteen kun tilanteen ja Agentti Laventeliin saatiin sileä pinta.



Koristeluihin sain idean eräästä omistamastani nail art-kirjasesta, siinä oli yhdistelty vaaleanpunaiselle pohjalle ruusuja ja lehtiä, sekä verkkoa. Niinpä tartuin pitkästä aikaa kunnolla leimausjuttuihin ja ryhdyin väsäämään näitä.



Ruusut ja lehdet löysin feikkilaatasta ja leimailin ensin ruusuosat punaisella Konadin lakalla*. Kun ruusut oli saatu yhteen käteen, vaihtui väri Konadin vihreäksi* ja alkoi lehtien leimailu. Oli lievästi sanottuna melkoisen paljon leimattavaa, sillä yhteen sormeen sain leimailla yhteensä neljä kertaa kahdella eri värillä.Olisihan tuo ruusujen kohdistaminen toki voinut paremminkin mennä, mutta kyllä nämä ihan hienosti onnistuivat kai.

Leimailujen jälkeen otin käyttöön Orlyn Instant Artist-koristelulakan sävyssä Crisp White ja vetelin verkot kynsien kärkeen. Tämän jälkeen päälle tuli vielä Konadin top coat*, joka on muuten ainoa top coat jonka varaan luotan, että se ei sotke minkäänlaisia koristeluita. Ja oikeassa olin. Vielä vihreitä strasseja ja valmis!

* Tuotteet saatu CesarsShopista



Mitä piditte kynsistä tai Agentti Laventelista? :)

20 kommenttia:

  1. Onpa nätit! :) Tulee mieleen joku puutarha, missä on niitä valkoisia köynnöksille tarkotettuja puuverkkojuttuja!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! Tulee jotenkin morsiuskynnet mieleen, sopisivat hyvin laventelin väriseen mekkoon!

    Keijju

    VastaaPoista
  3. Hienot kynnet ja ihan kivan värinen! (;

    VastaaPoista
  4. Hauskat kynnet ja ihana lakka! Ei kyllä kuvista nää, että olisi vaikea levittää :)

    VastaaPoista
  5. Todella nätti lakkaus! Tuo verkko kärjissä tekee näistä heti paljon kiinnostavammat, kuin ihan normit ruusukynnet. Ja koristelut sopii tosi hyvin pohjaväriin (:

    VastaaPoista
  6. On kyllä tosi kivan värinen lakka, harmi vaan jos on huono laadultaan. :/

    Tosi kivat leimaukset myös, ja toi verkko sopii ihan loistavasti tonne päihin. :)

    VastaaPoista
  7. Sievät! Mutta jos saan esittää rakentavaa kritiikkiä, niin mun mielestäni noi ois vielä nätimmät, jos nuo ruusut olis väriltään enemmän roosaan tai vaaleanpunaiseen taittavat, jolloin ne sopis paremmin tuohon pohjaväriin. :) Mutta tämä on varmaan makuasia. :)

    VastaaPoista
  8. Sanna: Kiitän, niin muuten tuleekin, aww. :D

    Keijju: Kiitos, niin sopisivat varmaan! :)

    Aurica: Tattis! :)

    Vilkku: Kiitti, juu ei sitä onneksi huomaa, sillä päällyslakka tasoittaa sen hyvin. :)

    hiutale: Kiitoksia! :)

    ParaDead: Kiitos! Niinpä, sääli että näin nätti lakka on niin huonolaatuinen. ;(

    Papu: Kiitän! Ymmärrän pointtisi, olin kahden vaiheilla leimata ruusut joko tällä tummanpunaisella taikka vaaleanpunaisella, mutta päädyin tummanpunaisiin kun tahdoin tehdä kunnon punaisia ruusuja. 8]

    VastaaPoista
  9. Ihanat, aina kun on ruusuja, i´m in love :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat kynnet! :3 Ja tuo ChGn lakka on kyllä aaivan upean värinen, mutta en tiedä uskallanko hommata sitä, jos se kerran levittyy huonosti. Minulla se jäisi silloin varmaan hyvin vähäiselle käytölle.
    Ja tuosta päällyslakasta, niin koska olet viimeisimpäsi saanut? Sillä itse ostin Konadin Top Coatin joskus toukokuussa ja oli kyllä aika kamalaa tavaraa. Teki kynsiin hirveät ilmakuplat ja oli sellaista paksua maalia. o: Että jos siinä olisi vaikka koostumus muuttunut? Itselläni on tällähetkellä käytössä muuten Seche Viten pikakuivattaja, joka ei muuten myöskään leimauksia/kuvioita levitä! :3

    VastaaPoista
  11. Todella nätit kynnet! :) <3
    Itselläkin on tuo Konadin top coat sellainen, että siihen aina luotan.

    VastaaPoista
  12. Huh, todella hienot kynnet!

    VastaaPoista
  13. voi IHANAT !! mul ei ees ikinä kestäis kärsivällisyys värkätä kymmeneen sormeen tollasia ..... nostan hattua sulle :D

    VastaaPoista
  14. Nää on tosi hienot! :-) Ihanan värinen lakka ja oon itekin aatellut hankkia ton tapasen, mutta ehkä pitää etsiä samanväristä eri merkiltä, jos laatu kerran on tollanen. :-/

    VastaaPoista
  15. upeat! mulle tulee kyseisestä lakasta mieleen models ownin utopia, tosin MO:n utopia on harmaampi(:

    VastaaPoista
  16. Wau, ompa ihanat ! Siis iha kaikki :) Koristelut, värit, Agent Lavender.. Aijon todellakii ostaa ton, on sen verran ihana ;)

    VastaaPoista
  17. Todella nätit! (: Sopivatpas hyvin yhteen kaikki! Todella söpö yhdistelmä.

    VastaaPoista
  18. Heidi: Hih, kiitän! ;)

    Nora: Kiitos! :)

    Iituuu: Se on! :)

    Karkki: Kiitosta! Omani on itseasiassa Konad Princess top coat joka sekin kyllä kuplittuu, vaikka on ihan tuore pullo. Miksi ihmeessä ne menivät muuttamaan sitä top coatin koostumusta, en ymmärrä. :/

    Rose: Tattis! :)

    miu: Voi kiitos! :)

    jjanina: Kiitos, oli kieltämättä hieman värkkäilyä! ;D

    Elli: Kiitos! Juu ei ole kyllä laadultaan paras tämä, mutta ihan dupea sävyä en kyllä juuri osaa sanoa. :/

    elli: Tattis! Utopiaa se Sallakin taisi minulle suositella, mutta eikös se ole enemmän vaaleanpunainen myös eikä niinkään siniseen päin?

    Nebu: Kiitti! :)

    Marie: Kiitos! ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)