sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Meteor Shower!

Taas testissä yksi uusimpien tilausten joukossa tullut lakka, China Glazen Meteor Shower. Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa, ja se riittääkin peittämään mainiosti.







Sonne ♥ Meteor Shower

PS. Onko tämä mun "kääntyminen sinisiin lakkoihin päin" jotenkin huolestuttavaa? Enhän minä pidä sinisestä en en!

PPS. Eikö olekin vähintäänkin oikeutettua, että jos ei shoppaillessa löydä aluslakkaa alle kymmenellä eurolla, niin tekee sitten ihan kunnollisen (9 lakan) tilauksen esim. Nailsuppliesille, jotta saa vaikka 4 eri aluslakkaa tilattua ja ujutettua sitten 5 muuta lakkaa joukkoon, eikö eikö? 

29 kommenttia:

  1. Minusta kuulostaa ihan kelvokkaalta tekosyyltä tilata useita lakkoja, vaikka en itse lakkanarkki olekaan. Mutta tämä Meteor Shower on kyllä jotaki tavattoman kaunista!

    VastaaPoista
  2. Ääk, tämä pomppasikin sitten kuta kuinkin ykkössijalle mun himotuimmat-listalla! :o Ihan törkeen hieno! Wauu.

    No vähintäänkin oikeutettua! Suorastaan välttämätöntä! :D

    VastaaPoista
  3. Aaah... Miten noin jumalainen lakka voi löytyä maan päältä? :D Mistä olet hommannut tuon ihastuksen, ja mihin hintaan? Entä kuinka hyvin nuo glitterhippuset näkyvät jos ei ole auringonvaloa? Kysymyksiä pukkaa... ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana väri<33 Mistä ostat kaikki China Glazen lakkasi??

    VastaaPoista
  5. En ole varma tuliklo kommenttiani tähän joten kirjoitin toisen :)) Mutta niin toi lakka on ihanan värinen <33 Mistä ostat kaikki China Glazen lakkasi??

    VastaaPoista
  6. Oi ihanan värinen ♥ Näenkö mä omiani vai onko tuo semmoinen jellyglitter sekoitus? Tai siis kuvissa ainakin näyttää hieman jellymäiseltäkin.

    VastaaPoista
  7. No wau mikä lakka! Silmät vaan kiiltää ku katselee tuollaista! :o Mun mielestä sinistä on aina kiva katsella ;)

    VastaaPoista
  8. On oikeutettua :D Minäkin tilasin cesarsin alesta vaikka olin luvannu että a) ei enää kynsilakkaostoksia tänä syksynä ja b) vain halvat ulkomaalaiset kaupat sallitaan.

    No, näin kävi ja pari Colour Clubin lakkaa on tulossa :D Shh, ei saa kertoa kellekkään!

    VastaaPoista
  9. Ihanan värinen lakka :) saa nähdä, jos tuollainen kohta löytyisi myös omasta hyllystä.. ;)
    Ja sitten yks kysymys vähän aiheen vierestä: Millasta toi Konadin päällyslakka on? Se kuulemma on ainoa, joka ei koristeluita levitä. Tuleeko siitä siis jtn kuplia vai mitä häh? Joku sanoi että siinä olis huono koostumus..?

    VastaaPoista
  10. ♥__♥ nyt kyllä rakastuin! Tuohan on aivan täydellinen tummansininen! Koska olen sellainen että rakastan kaikkea kimaltelevaa (harakka siis taidan olla. :DD) niin sellaiset perus tummansiniset ei oikein iske. Mutta toi on joku maailman upein tummansininen! o:

    http://cuddlycupcake.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. ihana väri <3

    VastaaPoista
  12. Te, jotka kysyitte mistä ostan China Glazen lakkani, käykää tutustumassa tähän useimpien esitettyjen kysymysten ja vastausten sivuun. :)

    Ilona Ofelia: Hihi, hyvä juttu! ;D Ja niin on. 8]

    ParaDead: No niin minäkin ajattelin että on ihan oikeutettua! :D Ja tämä on ihana. 8]

    KaniFani: Tämä oli joko Head2ToeBeautylta tai Nailsuppliesilta, en muista kummastako. ;D Ja glitterhiput näkyvät kyllä varjossakin, nämä kuvat otettu sisävalaistuksessa. :)

    Amazing Nails: Kyllä ne kommentit tulevat näkyville, sitten kun minä hyväksyn ne. ;D Ja käyhän tutustumassa FAQ/UKK-sivuun. :) Ja tämä lakka on kyllä ihana!

    elli: Hih! Voisi olla hyvinkin jellyglitter, koska ei tämä ainakaan shimmer ole ja on koostumukseltaan juurikin tuollaista "jellymäistä" ;D

    Anni: Jep! Tätä voisi tuijotella vaikka kuinka pitkään, vähän niinkuin jotain hienoa yötaivasta. :')

    Nunnu: Oikein, kyllä sitä pitää vähän olla joustonvaraa! Siellä olikin muuten ihan hurjat tarjoukset.

    Jane: Konadin koristelulakka on tosiaan yksi niistä harvoista jotka eivät mustaakaan konadointia levitä. He menivät tyhmänä muuttamaan sen koostumusta siten, että se kuplittuu väkisinkin. Täytyy olla tosi tarkkana sen kanssa kun levittää, parhaan tuloksen saisi jos pystyisi ohentamaan sitä vähän ohentajalla niin ei kuplita niin paljoa. :/

    Karkki: Olen ihan samanlainen, kaikki kiiltävä kiinnostaa! ;D Ja tuo on kyllä perus tummansinistä lakkaa huomattavasti kiinnostavampi yksilö. :)

    Anonyymi: Niin on! :) <3

    VastaaPoista
  13. Oioi miten upee lakka! :D

    VastaaPoista
  14. Hitsi miten ihana lakka :o

    VastaaPoista
  15. Sininen on hieno väri, mikäs siinä? :) IIhana lakka tuo on kyllä, näyttää vähän tähtitaivaalta :)

    VastaaPoista
  16. Voi elämä miten UPEA lakka!! Tässä alkaa väkisinkin miettiä, että pitäisiköhän sitä opetella (rohjeta) ulkomailta tilaamaan...

    VastaaPoista
  17. Jestas, nyt kyllä vähintäänkin ihastuin! On kyllä tositosi kiva lakka :)

    VastaaPoista
  18. hansu & Aino: Hih, eikös olekkin! :)

    Lilli: On sininen toisaalta juu kiva, mutta en vaan osaa käyttää sitä kovin usein. ;D

    Mia: Hih, kannattaa opetella, kaikkia helmiä ei valitettavasti ole Suomesta saatavilla. :(

    Senni: Tämä on kyllä söötti. :')

    VastaaPoista
  19. No höh >:-| Ohentajalla? Mutta ei ainakaan sun kynsissä näy mitään kuplia, että lähteekö ne kun kynnet kuivuu vai pitääkö niille erikseen jotain tehdä?

    VastaaPoista
  20. Ihanan värinen lakka! :)

    VastaaPoista
  21. Wau, ihana lakka! Ja todellakin on oikeutettua tilata 9 lakkaa, eihän sitä tiedä jos on 2 vaihtoehtoa aluslakaa niin kumpi on parempi. Mielummin ottaa sitten molemmat ;) Ja samoilla postareillahan ne 7 muutakin tulee :D

    VastaaPoista
  22. On kyllä nätti lakka! Ja on täysin oikeutettua! Itsekin sorruin tekemään pienoisen tilauksen juuri, koska en löytänyt yhtä ja tiettyä, joten piti ottaa 4 korviketta + muuta sälää.... Hups. :D

    VastaaPoista
  23. uu, taas kiva glitter-meininki :D justiinsa lakkailin ite kynsiä ja harmittaa kun omat kynnet on taas imuroinnin jälkeen (olen erittäin taitava :D ) ihan tyngät. Ei oikein tummat värit näytä lyhyissä kynsissä hyvältä, mutta ai että tuo näyttää sun kynsissä kivalta kun on pituuttakin :D

    VastaaPoista
  24. Ihana lakka ! Ja onhan se ihan oikeutettuu, sit ainaki saa mitä haluu (ja vähä enemmänki) :D Tän vois tosiaa hankkii ;)

    VastaaPoista
  25. Oijjoi, ompa aivan mieletön lakka! Kelpaisi munkin kokoelmiin, täytyy pitä slmät nyt auki. :) Itsekin olen vasta viime aikoina ihastunut sinisiin lakkoihin ja niitä alkaa uhkaavasti kertyä koko ajan lisää. :D

    VastaaPoista
  26. Onpas kaunis! Miten mulla on tuollaisen ihanuuden olemassaolo mennyt ihan ohi?
    Sä et vaan ole tiennyt tykkääväsi sinisestä ;)

    VastaaPoista
  27. Jane: Ne on niin pieniä ettei ne välttämättä kuvissa näy tai sitten niitä ei tule aina tai tulevat vasta myöhemmin. Musta tuntuu että ne ilmestyy vasta tyyliin päivän kuluttua siitä ku kynnet on tehty, tai sitten en vaan hoksaa niitä. ;D

    KRIS & Rose & Vilkku: Niin on! :)

    Petra: Tuttu tunne, hups. ;D

    misify: Voiei! Ja tää on kyll kiva lakka, sopii minusta kyllä lyhyempiinkin kynsiin. :)

    Nebu: No totta. ;D

    Niniane: Tuttu tunne tuokin, mullekkin sinisiä tullut yhtäkkiä hurjasti lisää. ;D

    Bronwyn: En minäkään tähän oo kauheasti missään törmänny, joka on kyllä ihme juttu kun lakka itsessään on näyttävä, ;D

    Iituu: Eikös! ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)