perjantai 28. lokakuuta 2011

Ostostostostelu

Alkuun hehkutus, jeejeejee 2/3 hirvittävän työläistä tenteistä takana, vielä yksi ja olen erittäin happy ja olen toivottavasti tienannut itselleni pitkän joululoman!

Tenttiurakkaa helpottamaan minulle saapui tuossa pari päivää sitten iso kasa ihania hyrriä. Tilasin eBaysta sellaisen 20 erilaista koristehyrrää sisältävän paketin ja jätin niistä 12 itselleni. Loput 8.. no, niiden tarkoitus selkenee myöhemmin. ;)





Nää on ihan niinku karkkeja! Oon just niin turhamainen ja tyttömäinen, että tykkään esim. tosta alareunan musta-pinkki-hyrrästä sen ulkonäön vuoksi, vaikka mustia strasseja tulee käytettyä aika harvoin. Näissä mulla onki ihan kaikkia mahdollisia koristeita mitä tarvitsen: helmenpuolikkaita, erilaisia tasakuvioita, kuita, neliöitä, kolmioita, suorakulmioita, palloja, kukkia, tähtiä.. Luulen, että seuraavan strassitilauksen teen ehkä ensi vuosituhannella.

Eilen sitten postilaatikkoon kolahti myös kauan odottamani Oumaxin kynsille tarkoitetut nail art-akryylimaalit. Nämä ovat myös ostettu eBaysta. Olen kuullut näistä paljon hyvää ja täytyy sanoa, että heti eilisen pikaisella ensikokeilulla huomasin eron niihin minun askarteluakryylimaaleihin. Eli siis nämä tuntuivat paremmilta, eivät ole liian paksuja, eivätkä ohuita ja peittävät sekä levittyvät paremmin.



Maaleja paketissa tuli yhteensä 12 kpl ja ovat isompia, 22 ml tuubeja. Maksoin näistä postikuluineen n. 12 dollaria eli 8,5 euroa.



Katsellaan saanko näillä aikaan sellaisia kokeiluja, joita olen esim. Tartofraisesin blogista koittanut katsella. Samanlaisia taidonnäytteitä on kyllä turha odottaa, sillä minulle akryylimaalit ovat hyvin uusi tuttavuus kaikenkaikkiaan.

Kertokaahan mielipiteenne, voiko strassihyrriä olla koskaan liikaa? ;D

27 kommenttia:

  1. Byääääh kateellisuus iskee jälleen kerran. Mäkin tarvitsisin lisää strasseja ja uudet akryylimaalitkaan ei olis pahitteeks :-D

    VastaaPoista
  2. Ihania ostokssia!
    Ja vau nuo strassihyrrät, ei niitä kyllä voi olla liika, ne on niin moni käyttöisiä! ;)

    VastaaPoista
  3. ei voi, ne on niin syötävän hyvän näköisiä! :D muttahei, voisitko tehdä postauksen noista akryylimaaleista ku mä en oikein tiiä että mitä ne on mutta tosi moni tuntuu niistä puhuvan D:

    VastaaPoista
  4. Voitko laittaa osotteet noihin paketteihin, mitä tilasit? Mielenkiintoa löytyis samoihin :)

    VastaaPoista
  5. Itsekkin aina ihastelen Tartofraisesin tekeleitä, ne on ihan mielettömät upeita. :)

    VastaaPoista
  6. keltä myyjältä oot nuo strassit tilannu? :)

    VastaaPoista
  7. Itse en ole ikinä strasseja hirveästi käyttänyt. Niistä on jäänyt vähän sellanen epämiellyttävä kuva, kun en oo saanut monia kauaa pysymään. Nyt kuitenkin ajattelin pitkästä aikaa taas kokeilla (:

    Voi niitä varmaan olla liikaa, onhan yhdessä hyrrässäkin aika monta :D tjaa-a, en tiedä...

    VastaaPoista
  8. Tilaan myös kerralla strasseja/koristeita enemmän ja viimeksi tuli tilattua myös 20 hyrrää. Osa jäi itselleni, osa kilpailuihin palkinnoksi ja pari sellaista myin millaiset jo varastosta itseltäni löytyikin :)

    Ja ei, strasseja ei koskaan voi olla liikaa! :D

    VastaaPoista
  9. Namnam mitä ostoksia! Varsinkin nuo akryylimaalit kuulostavat ihanilta. Jos sitä itsekin uskaltuisi jo ebayn puolelle käymään :)

    VastaaPoista
  10. Oi, ihania, karkinnäkösiä, strasseja! Mäkin oon pitkään miettiny, ostaisinko, mut en osaa päättää niin monesta! On muuten kiva, kun postailet näin usein, aina kun tulee tänne, on jotain uutta! :) ♥

    VastaaPoista
  11. Minä strassien suurkuluttajana kuolaan täällä kielipitkällä (onks se yhdyssana?). :D:D Olis kiva saada postausta tarkemmin noista akryylimaaleista, kun en oo niihin oikeen perehtynyt.

    VastaaPoista
  12. Voi oon niin kade! Itellä on koristeina vaa pieni tulitikkurasiallinen paidasta revittyjä strasseja :D ♥ Paljon noi kaikki hyrrät makso? (:

    VastaaPoista
  13. cottoncandy: Vooi, ei kannata olla kateellinen. :)

    Rose: Jep, ne on ihania. :)

    Anonyymi: Voin toki, kun pääsen testailemaan niitä. :)

    Elina: Hakusanoilla "20 Wheels Mixed Nail Art" ja "Nail art paint" löytyy, kannattaa itse etsiä parhaat diilit. :)

    Vilkku: Niin on juu upeita. :)

    Marja: uuitsu4u :)

    Anne: Kannattaa laittaa päälle kunnon päällyslakka, kyllä luulisi sitten pysyvän kiinni, itse joudun joskus kampeamaan niitä pois kun ovat niin kovassa kiinni. ;D

    Meette: Tulee usein halvemmaksi ostaa isompia paketteja! :)

    Elna H: Suosittelen! :)

    Iituu: Hih, koitan pitää postaustahdin yllä, etten lipsu. ;D

    elli: Juu tulee varmasti postausta sitten tarkemmin niistä. :)

    Aurica: Vajaat 8 euroa taisivat maksaa. :)

    VastaaPoista
  14. PYH PAH! Kimalletta ei voi koskaan olla liikaa :D Mun kynsiharrastuksen alussa en tykännyt ollenkaan mistään strassiöveri / glitteröverikynsistä mutta nyt RAKASTAN niitä! Glitteriä taikka timantteja ei KOSKAAN voi olla liikaa. Tulihan tuota itsekin Cesarsilta vähän osteltua pari glitterlakkaa lisää kokoelmiin...

    VastaaPoista
  15. Oon itsekkin miettinyt noita Oumaxin akryylimaalien ostamista, kun nimenomaan Tartofraises taiteilee niillä kaikkea mahtavaa. Täytyykin laittaa heti tilaukseen, varsinkin jos noin kelpohintaan saa noin montaa eri väriä :)


    - Tarja

    VastaaPoista
  16. Oijoi miten paljon ihania strassihyrriä!

    VastaaPoista
  17. Ui, mitä ihania hyrriä! Omat valikoimani ovat niin suppeat, minulla on strasseja niin vähän että kaikki mahtuvat hilepurkkiin (tiedäthän, sellaiset petrimaljan näköiset mutta pienemmät ja kannelliset purkit, niissä myydään mm. Tiimarissa hileitä) niin että pohja tuskin peittyy! Voi kateus :D Ja jankkaan tähän loppuun jälleen niiden CGn SB ja BI-lakan perään... Ethän suutu..? :)

    VastaaPoista
  18. Hups, ehdin jo lähettää edellisen kommentin kunnes muistin tämän... :D Olenko viimeinen joka huomasi, vai onko tuo pikkulogo uusi? Jos on, niin hieno :) Tarkoitan tietysti osoiterivin etupuolelta löytyvää pikku S-kirjainta :) Mistä olet hommannut sellaisen ?

    VastaaPoista
  19. Oi mitä ihanuuksia! Pakko saada noita hyrriä... Vaikka juuri eilen tilasin ebaysta vähän lisää kynsisälää. Mutta nam... Ja ei, strasseja ei voi koskaan olla liikaa. Jo sen niitten söpöyden, kimalluksen ja värien näkeminen saa hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  20. Straaaaassihyrriä <3______<3 ihania, vois itekkin tilata vaik en tarvi. :DD

    Mulle aluks akryylimaalit oli vähän arg ja möh. Nykyään en oikeestaan enää koristele normi nail art lakoilla ollenkaan vaan maalaan pienellä siveltimellä ne samat kuviot noilla akryylimaaleilla. Yleensä siis mustalla ja valkosella.

    Nail art lakat on kyllä helpompia, mutta jotenkin omaan käteen noi maalit onkin lopulta vakaampia, kyllä sääkin osaat ihan varmana. ;)

    VastaaPoista
  21. Mä oon ihan kateellinen noista. Pitäis itekin ostaa akryylivärejä. Ja strassit <3

    VastaaPoista
  22. Hantta: Oikein, tervetuloa harakkayhdistykseen, kaikki kimaltava on ihanaa! :D

    Tarja: Suosittelen! :) Luulisi näiden toimivan kun ovat kuitenkin kynsille tarkoitettujakin!

    Aino: Iiii! :)

    KaniFani: No voihan! Toivottavasti saat sinäkin laajennettua strassivalikoimaasi! :) Tuo S on siis favicon ja olen tehnyt sen itse. ;D

    Kissa: Juuri noin minäkin ajattelen, pelkkä niiden hyrrien ihailu saa aurinkoiselle tuulelle kun ne on niin pirtsakoita! ;D

    Laura: Äää toivottavasti mäkin ystävystyn maalejen kanssa! ;D

    Mimu: Kannattaa ehdottomasti ainakin testiksi kokeilla maalejakin! :)

    VastaaPoista
  23. Oi ihanaa! Pitääkin säästää vähän rahaa ja tilailla itekkin kaikkea kivaa. (: Sun postaukset inspiroi lakkaamaan kynsiä.

    Miks kynsienlakkausfiilis tulee (mulle ainakin) aina yöllä?

    VastaaPoista
  24. Voi eikä mitä ihania! Tollasia oumaxin maaleja oon kans tartofraisesista kuolannu jo kiitettävän pitkään... :D muttakun mistään niitä ei oikeen ole tullu vastaan, ebaynkin käyttäminen tuntuu liian pelottavalta :D

    VastaaPoista
  25. Mäki tilaisn just sellasen 6 hyrrän paketin ja odottelen sitä:) akryylimaaleja haluisin kans tilailla, mut en oo niistä iha varman, pystyisitkö jtn postausta tekemään niistä?:)

    VastaaPoista
  26. Oi joi, haikailisin itsekin noiden Oumaxien perään. Itsekin olen miettinyt tuota samaa strassihyrrien kanssa, mutta olen päätynyt siihen että kyllä nyt pari ainakin voi vielä hankkia:P

    VastaaPoista
  27. Soneü: Kiva kuulla jos inspiroi! :) Mulla tulee aina kanssa iltaisin ja öisin. ;D

    Senni: Jep, sama homma! Ei se eBay niin pelottava ole, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

    Airi: Kyllä voin tehdä postausta kun pääsen tutustumaan niihin tarkemmin. ;D

    shiny: Juu aina voi vielä pari ostaa! ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)