tiistai 7. helmikuuta 2012

Catherine Arley 673

Tänään taas swatcheja. Sain kaapattua kuvat auringonpaisteessa, jee!



Nyt ennenkuin kukaan taas kysyy mistä Catherine Arleyn lakkoja saa, lukekaa tämä. Vaikka nykyään kyseisen kaupan toimitusaika on kuulemma parantunut, niin en uskalla suositella ennenkuin itse kokeilen, niinkun kaikkien juttujen kanssa. Blogissani olen aika tarkka siitä mitä kauppoja suosittelen, jos en itse ole testannut.

Vertasin tätä Catherine Arleyn 673:sta omistamaani Color Clubin Wild At Heartiin (saatu), kiekolla nro 12.



WAH on tummempi, eikä holoefekti näy niin selvästi mielestäni kuin näissä Catherineissa tai paremminkin sanoisin, että hololopputulos on erilainen. Koostumus on kuitenkin WAH:ssa mielestäni parempi, sillä Catherine vaatii vähintään sen 3 kerrosta ja tähän sutiin en ole tottunut vieläkään, se on niin kevyt ja muovinen tuo korkki! Eivät nämä siis ole lähelläkään toisiaan vaikka ensin tilatessani ja pullon perusteella vähän pelkäsin.



Jos joku pohtii vielä OMG-holoja näihin verrattuna, niin Catherine verrattuna sitten taas China Glazen lilaan IDK:hon, Catherine on huomattavasti tummempi, IDK on tosi vaalea tähän verrrattuna ja hololopputuloskin on tosi erilainen. 

Tykkäättekö te näistä Catherineista? Tai hololakoista ylipäätään?

18 kommenttia:

  1. itse en omista yhtäkään hololakkaa, mutta ihailen niitä muiden blogeissa :) Tuo on tosi kivanvärinen, kun se on tuollainen tummanliila, tällä hetkellä minulla on menossa jokin jakso jossa rakastan liilaa! :D Niin siksi tuo on tosi paljon makuuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, lila on yksi minunkin suosikkiväreistä. ;D

      Poista
  2. Apua! Ihanan väristä. Oon niin rakastunu violetteihin sävyihi ja vielä kimalletta niissä. Oh noes. Näyttää tosi kivalta toikin kynsissä. :)


    ♥ Donna / www.andrevei.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Tykkään :) Tommonen Royal Purple-savy ja holo....TÄMMÖSEN lakan nimi sais olla Purple Rain, on niin kasari-Princeä että. :) Itselläni on holoista vaan onnekkaasti löydetyt CG DV8, 2NITE ja L8RG8R ja sit Nfu-Oh 61 (uusi huonompi) ja 64. Tykkään tämmösestä rakeisemmasta holosta kyl kans.Tahtoisin tietää oletko kuullut/kiinnostunut Glitter Gal-merkistä ausseista? Niillä on kuulemma ihania holoja mm. mustanvihreä ja valkoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi tuo 2nite on ruvennut kiinnostamaan mua tässä ku oon swatcheja katellu, mulla on kanssa tuosta OMG-kokoelmasta useampia sävjä. :) Ja juu Glitter Galeja oon ihaillu kanssa! Ihania. ;D

      Poista
  4. Voi turkanen kun osaa olla nätti lakka =) Ja juu, tykkään kyllä hololakoista ja melkein haluttaisi tilata näitä sieltä mistä sinä tilasit, mutta ne sun nihkeät kokemukset putiikista pidättelevät meikäläistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä niin toivoisin tosiaan että niillä ois toimitusajat parantunu, ainaki kaupassa on lakkavalikot selkeytyny sitten viime kerran. ;D

      Poista
  5. Toi CC holo on kummitellu mun mielessä jo pitempään <3 :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä mahtuisi omaankin kokoelmaan kyseinen ihanuus. :) Vähän vaan epäilyttää tuolta tilata, kun huonoja kokemuksia on kuullut. WAH on ihana myös ja se minulla onkin, siinä ei vaan tosiaan valitettavasti ole kovin vahvaa holoefektiä.

    VastaaPoista
  7. ihanan värinen lakka <3
    ja onkos joskus tulevaisuudessa tulossa kynsilakkakirppis? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun nyt kysyit, niin ryhdyinpäs heti eilen laittamaan lakkoja sivuun kirppistä varten! ;) Eli juu on tulossa, koitan lähiviikkoina saada aikaan sen.

      Poista
  8. Ihanan värinen!

    Itsellä on yksi hololakka, ja himottaisi eriväreissä enemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! Hololakat on kyllä ihania, vaan kunnollisia kivoja holoja voi olla välillä hankalaa löytää. :/

      Poista
  9. Hololakat on rakkaus ! ♥ Varsinkii kesäl voisin varmaa käyttää pelkästää vaa niit :D Jos pitäs valita näist kahest, ottaisin varmaan ton CAn. Harmi et niil on vaa nii huono saatavuus :(

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)