keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Emerald Black

Viimeinen Beetle Juice -lakka uunista ulos, eli testissä Models Own - Emerald Black! Tämä lakka oli ehkä itselleni kaikista epämieluisin, tai siis sellainen, jonka ostosta en ollut niin varma..Näistä kynsistä en pidä, en tiedä onko syynä lakka vai koristelut, mutta ei tunnu yhtään omalta.

Suora auringonpaiste

Minusta tuntuu, että lakka on lähinnä tämän sarjan ns. täytelakka, eli ei mitään uutta tai mullistavaa. Ilman duochromeen viittaavaa nimeä en pitäisi tätä edes duochromena, koska tuo nimessä mainittu musta väri on lähinnä nimellinen. Toki lakka on tumma tietyssä kulmassa, niinkuin aika monet muutkin tummat sävyt..

Varjo
Koristelut tein Hello Kitty water decalseilla, jotka voitin muiustaakseni Suvin arvonnassa joskus. Sain itseasiassa samanlaisia decalseja myös CesarsShopilta tuossa taannoin, löytyvät täältä. Lisäksi tein dotting tool -kukkia China Glazen Starboadilla ja White On Whiten jämillä. Kukat sain päähäni siitä, että HK:llä näyttäisi päässään olevan tuollaisia vihreävalkoisia kukkia.



Mun koristelusuunnitelmat oli ensin matata nimetön ja sitten iskin siihen päälle tuon Kittyn enkä ajatellut sen kummemmin. No pakkohan siihen oli päällyslakka pistää, koitin laittaa mattana Misan Mattifieriä ja eihän se oikein soveltunut, vaan raidoitti pahasti decalsin. No ei siinä, sitten vaan kirkasta pikakuivattavaa kaikille kynsille, minulla käytössä jälleen Cesarsin pikakuivattava (saatu). Kyseisestä kuivattavasta löysin yhden huonon puolen näitä kuvia seuloessa, nimittäin sen, että lakka kiiltää niin kovasti, että tykkäisi kuvia ottaessa heijastaa pelkät ikkunat lakkauksesta. ;D

Arvatkaa muuten mitä mulle tänään tuli postissa? 



Mä luulin että pärjäisin ilman tätä OPI:n Rainbow Connectionia.. Enpä kuitenkaan pärjännyt ja onneksi mun Wish List tuotti tulosta, kun ihana Vanquish suostui vaihtamaan toisen RC:nsä mulle tarpeettomaan saman merkin Excuse Moi!:hin. Kiitos vielä! :) Happyhappy.

Oletteko samaa mieltä, että Emerald Black oli täytelakka? Ja onko teillä RC tai himoitsetteko sitä? :) 

PS. Cesarsin uutiskirje kertoo, että yli 30 euron tilauksiin toistaiseksi ilmaiset postikulut. :) Ja Helsingissä päin liikkuville, 10. -11.2 Cesarsilla taas avoimet ovet, joissa mm. erä Color Clubeja vitosella. :o Lukekaa lisää täältä.

31 kommenttia:

  1. Minun mielestäni kynnet ovat nätit, mutta tiedän tunteen kun itseä ei sytytä :D Yleensä juuri silloin saa eniten kehuja kun omasta mielestä kynnet on vähintäänkin epäonnistuneet. Nimimerkillä kokemusta on :D

    Ainakin olet saanut hyvät kuvat Emerald Blackistä, mutta tosiaan ei ehkä maata mullistava lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näinpä! Ja juu ei tosiaan ole mullistava mutta ihan nätti kuitenkin. :)

      Poista
  2. RC on iiihana ♥ Mulla on kans tuo Beetlejuice-lakka, mutta en ole vielä edes kiekolle kokeillut.

    Mutta tällä hetkellä on kynsillä China Glazen uudesta Electropop-kokoelmasta lakka Wicked Style, ja HETI kun sen näin, ajattelin että "tää on kyllä niin Sonne-lakka kuin voi olla" XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on kyllä. 8] Ja voi ei, sen kokoelman kanssa oon kokoajan katsomassa swatcheja ja miettimässä miten samanlaisia lakkoja mulla jo on ja voisinko sujauttaa jotain niistä tilaukseen.. Mä pelkään että tätä menoa mulla on koko kokoelma vaikka eka päätin etten tarvi siitä mitään.. :D

      Poista
    2. Tilasin viisi Electropop-lakkaa, ja toistaiseksi olen testannut kahta (Wicked Style ja Electric Beat). JOS loputkin lakat on yhtä hyviä, niin olen tosi vaikuttunut. Noi kaksi meinaan on ihan älyttömän kivoja, eivät ainoastaan väreiltään vaan myös koostumukseltaan ja levittyvyydeltään. Olen todella tyytyväinen. Kahdella kerroksella peittäviä ja tosi helposti levittyviä lakkoja, Wicked Stylen kanssa jäi tosi vähän siivottavaa kynsinauhoille kun sen sai jo lakkausvaiheessa niin nätisti kynsille.

      Niin joo ja tulin katsoneeksi sun wish listiä! Mulla on täysin joutilas China Glazen Black Mesh, muistaakseni kerran käytetty. Jos se kiinnostaa, niin voisin kaivella sen esiin ja tsekata kunnon, jos sulla ois vaikka jotain kivaa vaihtaria. :)

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä tuo Electro Poppien laatu, ehkä mä uskaltaisin kotiuttaa sen Dance Babyn sitten ainakin.. 8-) Ja kiitos tarjouksesta mutta päivittelin tuossa juuri listaa kun rupesin miettimään tarkemmin tuota vaihtojuttua ja mieluiten ostaisin Crackle-lakat ja muut ns. helposti saatavat itse kuin käytettyinä. :)

      Poista
  3. Moikka! Katselin tuota Wish Listiäsi josko olis jotain vaihdettavaa, mutta ei nyt osunut silmään. Kattelen vielä. Nätit kynnet kuitenkin on nyt (jälleen kerran)! :) Olen samaa mieltä kanssa tuosta EB:stä. Ei edes mitenkään ihmeellinen lakka! Onneksi en oo ostanu... :D Ei tulis käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Jeppa, päivittelen sitä aina kun tuntuu siltä joten kantsii käydä kurkkimassa. ;D Kiitos!

      Poista
  4. Kivoilta näyttää! :) Odotuksena, miltä toi RC näyttää kynsillä -oletan et jossain vaiheessa ainakin tartut senkin siveltimeen :D

    VastaaPoista
  5. itse kun saisin joskus ne lakat ostettua jostain/tilattua en kyllä ottaisi Emeral Blackiä... se ei yhtään sytytä. RC voisin kyllä ottaa vaikka saman tien! :DDD

    VastaaPoista
  6. Onhan toi lakka ihan kiva, mun mielest ehk varjos kivempi :) Söpö toi HK, tosin jokseeki pelottava :( Ja miks sen nenä on sininen.. ? Tahon RCn, se on rakkaus ♥ Toivottavast nähää pian swatchei siit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. ;D En tiiä, se oli valkoinen mutta tuolla tummalla taustalla kuulti sen läpi ja nenä muuttui siniseksi. >:I

      Poista
  7. Wäää mun on pitänyt ostaa RC mut en oo vaan jaksanu ettiä mistään. :D Pitäsköhän lähteä julkisilla seikkailemaan ja käydä Cesarssilla... Tekis mieli mut lompakko ei oo samaa mieltä.

    VastaaPoista
  8. Ite jätin kyllä tuon Emerald blackin suosilla kauppaan, ei tulisi nimittäin käytettyä.. Ja ei tuo oikein nyt tässäkään vaiheessa innosta.

    Mutta tuo RC on aivan ihana ja sen hankin silloin heti kun vain pystyin :) ♥

    VastaaPoista
  9. Kiitos itsellesi, oli ilo tehdä vaihtokauppaa! :)

    VastaaPoista
  10. MUul on toi RC ja se on ihana :3 :D

    VastaaPoista
  11. Tulee mieleen juuri ostamani IsaDoran "Beetle Green" joka on nimenomaan tummanvihreää shimmeriä mustalla pohjalla - mielestäni aika mukava. :) Oletko nähnyt/kokeillut?

    terv. Eira

    VastaaPoista
  12. Kivat kynnet :)

    Itseäni tuo Emerald Black ei oikein himota, oikeastaan kyseisessä kokelmassa oli vain pari lakkaa, jotka haluanhaluan..

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana väri! Aikalailla olisi oman värinen tuo, mutta koristelu taasen olisi sitten ihan jollekin toiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei tämä kyllä ollut minullekkaan yhtään kotoisa koristelu. ;D

      Poista
  14. Kivat kynnet, mutta mä oon niin allerginen tolle kissalle! (:

    VastaaPoista
  15. Tuo tummanvihreä lakkahan on aivan ihastuttava! Minä ainakin tykkään noista kynsistä kovasti. Jään tähän vieä viideksi minuutiksi kuolaamaan Beetlejuice kokoelman lakkojen perään.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)