maanantai 27. helmikuuta 2012

Hempeät lintukynnet

Holoa kynsillä pitkästä aikaa! Catherine Arleyn - 672.



Ohut ohut ohut lakka, mutta ihana. Tässä on jännä välähdys magentaa mukana, mitä näissä muissa Catherineissa ei ole. Koristelin nämä kanssa, käytin useita eri juttuja mutta eihän ne nyt ihan näissä kuvissa sitten näy niin voimakkaana, joten lienee parasta selventää.



Koristeluissa ensin pohjana Konadin m57-laatasta* ruudukko, jonka stämppäsin kahdella eri Konad-lakalla, Vivid Pinkillä* sekä Light Bronzella*. Kynnen alareunan puoliverkosta on Light Bronzea ja kynnen kärjen puoli  Vivid Pinkiä, joskaan ne ei tässä auringonvalokuvassa kyllä oikeastaan näy.



Varjokuvissa näkyy vähän paremmin, miten tuo verkko on stämpätty kahdella eri värillä. Nimettömiin ja peukkuihin pistin Q1 Charming Nails* -laatasta kyyhkyset. Ja sitten vielä kaikkiin kynsiin 2 mm strassit.

* Tuotteet saatu CesarsShopista



Näissä mä kyllä viihtyisin hyvin, melkoisen huolettomat, mutta auringonpaisteessa ihanat. Catherinet vaan tuntuu kuluvan melko nopsaan kärjistä..



Huomasitteko muuten kun kynnet on taas lyhentyneet. ;D Ei toivoakaan että ihan heti palaisin taas siihen kippurakyntisyyteen, johon kynsilläni on pitkinä taipumus ruveta. Lyhyemmät on mun juttu kyllä nyt. :)

Iik, mulla on pieni odotus, että tämän tai ensvkon aikana saattais tulla mulle jotain todella odotettua testattavaa, jotain semmoista tuoksuvaa. ;) Palaillaan sitten kunhan saan ne käsiini!

Tykkäsittekö tästä lakkauksesta? :)

40 kommenttia:

  1. Ihanat! Kivasti tuo verkon sävy lähellä pohjan sävyä.

    Muuten, tänään tuli postissa ylläripalkinto :) Kiitos. Odotan innolla koristeiden koekäyttöä. Ensin tosin opettelen tekemään noita stämppäyksiä. Viime viikolla tuli CesarsShopilta tilaamani paketti ja tähän mennessä olen saanut vain pari kuvaa onnistumaan :D Meinaa ihan hermot mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hyvä että saapui! ;D Leimailu on aluksi hankalaa mutta kyllä se siitä! :)

      Poista
  2. Ihanat kynnet! :)

    Ois kiva jos laittaisit kuvia myös lakkapulloista, jotta olisi helpompi löytää kaupasta joitain kivoja, mitä täältä bongaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mää joskus laitankin, mutten ihan jokaista pulloa usein muista kuvailla. ;D

      Poista
  3. Upeat kynnet taas! (:
    Toi verkkokuviointi on kivan näköistä kynsillä, kun on niin lähellä tuota pohjaväriä toi verkko-osuus. Noi linnut on myös suloiset, ja noi strassit tekee noihin kynsiin sellasen kivan pienen eriväris pilkun. :D

    VastaaPoista
  4. Oih, ihanat!
    Hyvin sopii toi sormus noihin kynsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja juu, kerrankin mä tajusin ottaa jotain kuvausrekvisiitaksi! ;D

      Poista
  5. Tykkään holoista kovasti joten on mieleen :) Catherine Arleyt on kaikkien bloggarien kuvissa tosi kivoja. Harkitsin CN-laattaa Cesarsin avoimien ovien päivänä mut otin sit laattoja joita olin himoinnut jo vähän pidemmän aikaa. Tykkään erityisesti tuosta kaksivärisestä stämppäyksestä, hienovaraista mutta makeeta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja jep Catherinet on kyllä kivoja, harmi että niin huonosti saatavilla. :/

      Poista
  6. Tosi kivat kynnet :) Mä onn ihan kateellinen noiden Catherine lakkojen takia, ne on niin ihania <3 Oon kuullut siitä kaupasta niin paljon huonoja kokemuksia, että en halua tilata sieltä :<

    Ylläripalkinto saapui tänään! :) Kiitos, ne on ihania <3

    Ps: ihana sormus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä että löysi perille ja on mieluisa! :) Oon kuullu että toi kauppa olis parantanut palveluaan, mutta en uskalla suositella täysillä niiden omien huonojen kokemuksien takia, pitäisi uusiksi testata joskus. :o

      Poista
  7. Jälleen kerran, minttu osasi tehdä mielettömän kauniit kynnet !

    VastaaPoista
  8. Aww, ihanat kynnet c: Ja mitäs sulle nyt on tulossa..? Se jää nähtäväksi ;)

    VastaaPoista
  9. Kivat kynnet taas! Sitä tässä vaan kyselisin, että saako mistään suomalaisesta nettikaupasta tai muuten vaan kaupasta dotting tooleja halvemmalla ku tuolta cesar shopista? Aika kova hinta mun mielestä toi 11 €... Oon kattonu ulkomaalaisilta verkkosivuilta, siellä ne ois halpoja, mutta en haluais tilata ulkomailta :O Ehkä täytyy vielä kärvistellä nuppineula menetelmällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna Tara nail artista itse tilasin, yksi dotting tool oli alle euron, isompi paketti taisi olla vitosen. :)

      Poista
    2. Siinähän Sonja jo vinkkasikin. :)

      Poista
  10. Ihanat! Mä en vaan sitä ymmärrä miten ton konadkuvion saa kaksvärisenä silleen et se näyttää noin siistiltä! Laitatko sä kahta väriä jo siihen levylle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu, levylle jo pistän tämän kahdella eri värillä. ;D

      Poista
  11. Huih (: Viikko käytetty jo oon lukenu sun blogin joka ikisen tekstin alsuta loppuun :) Oon ite vasta vähän aika sitten ruvennu tekemään kynsiä ja oot antanut niin paljon hyviä vinkkejä ja kaikkea, liityn lukijaksi, ja varmasti seuraan sua jatkossakin kiitos ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ootpa ollu ahkerana! :D Ja kiva kuulla, tervetuloa! :)

      Poista
  12. Ihanat, niinkuin aina <3 ja noi catherine arleyn holot on niin ihania!:)

    somethinglikenails.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. oi miten nätskät kynnet. ja extra paljon kiitoksia dotting toolista ja fimopätkästä. :) tuli oikeesti tarpeeseen, eilinen ilta piti jo väkräillä kynsiä ja loppupelissä tassukynnet jäi ainakin nyt päivän ajaksi :)

    VastaaPoista
  14. Suloisen hempeät kynnet :)

    Ja lyhyet kynnet on kauniit, itse viihdyn hyvin lyhyissä ja ainakin itselläni kaikki lakkaukset yms pysyy kauemmin kauniimpana lyhyissä kuin pitkissä kynsissä. Itselläni kun on se ikävä taipuvus että kynteni nousevat ylöspäin, eikä niinkään vaakatasoon kuten normaalisti. :)
    Myöskin ammattini on vaatinut sen että kynnet eivät pysy kauaa pitkinä, vaikka kuinka kasvattaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep, kyllä olosuhteet usein saattaa vaatia kanssa lyhytkyntisyyttä. :o

      Poista
  15. Yhyy, mul ei oo edes noin pitkiä kynsiä ku noi sun "lyhyet" :DD

    VastaaPoista
  16. Hauska kun verkko on stämpätty kahdella eri värillä! :)

    VastaaPoista
  17. ja jälleen kerran Sonne osasi tehdä mielettömän ihana kynnet! :DD

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)