torstai 2. helmikuuta 2012

Matatut ja upotetut timantit + asiaa

Mistä tämä innostus tummiin sävyihin nyt kevääseen mentäessä? Edellisen lakkauksen mattauksen epäonnistuttua päätin antaa mattalakalle uuden mahdollisuuden heti uudestaan.

China Glaze Liquid Leather, päällä Color Club Covered In Diamonds (saatu) ja koko komeuden kruunaa ja mattaa Misa Mattifier.



Liquid Leather on mun luotto musta nykyään, tuli korvaamaan Wild and Crazyn Bellie Upia, joka sekin on hyvä vaihtoehto. Helppo lakka, joskin joskus niin juokseva että saan sotkettua kynsinauhat vaikka jättäisin väliä, mutta se karkaa kuivuessaan kynsinauhoille. Tälläkertaa säästyttiin sotkulta. ;D 2 kerrosta.

Covered In Diamonds on i-ha-na. Se on hirvittävä levittää, folionpalaset eivät asetu kynnelle helposti, mutta tulos miellyttää omaa silmääni kovasti. Välillä joitain folionpaloja jää ikävästi törröttämään, mutta pääasiallisesti sen saa kyllä levitettyä kynnensuuntaisesti kun huolella pistää. Ja päällyslakkaa toki päälle. 2 kerrosta.

Mattifier oli vähän pettymys. Se mattaa kyllä cremet ja muut, mutta glittereille se ei vaan pärjää niin hyvin kuin olen joidenkin lakkojen mattaavan glitterit. Täytynee kokeilla jotain muuta mattalakkaa jossainvaiheessa jos mattauksesta innostun. 2 kerrosta.



Näissä kynsissä viihtyisin kyllä hyvin. Vaikken useinkaan ole ihan kotonani tummissa lakoissa, niin tämä Covered In Diamonds saa nämä näyttämään niin värikkäiltä. ;D Testailin eilen paperille eri glittereitä ja mattailin niitä koittaessani päättää mitä glitteriä tahdon mustan kanssa matata. Pienen määrän glittereitä/lastuja tuo Mattifier kyllä mattaa moitteettomasti, mutta ei kovin suurta määrää. Ehkä jos lastujen päälle olisi ensin laittanut normipäällyslakan ja siihen vasta mattaajan? Täytyy sitäkin varmaan kokeilla.



Viettelen päivää sängyn pohjalla, joten mun tekis mieli höpötellä teille enemmänkin. ;D Mulla on tässä teemaviikko mielessä kanssa. Idean antoi avokkini, kun hän yhtäkkiä kerran totesi, että "miksi et tee viikkoa, jossa inspiroidut lakkauksiin toisista kynsiblogeista?" Niinpä, miksipä en? Ajattelin keskittyä suomalaisiin kynsiblogeihin ja niistä inspiroitumiseen ja ajattelin haastaa teitä muitakin mukaan! Tässä samalla voitte löytää uusia kivoja blogeja ja jakaa kynsibloggaamisen ja kynsien laiton ilosanomaa ja blogien yhteisöllisyyttä. :) Katsellaan teemaviikkoa sitten arvonnan jälkeen.



Kyllä, siis 1000 Blogger-lukijan arvonta lähestyy! ;) Palkinnot odottelevat jo täällä kiltisti rajan ylittymistä. Katsotaan koska saadaan kisa käyntiin. Sääntöjäkään en ole vielä ihan päättänyt, paitsi sen, että kisa on Blogger-lukijoille, sillä teidän kunniaksihan kisakin järjestetään. Harmittaa syrjiä teitä muita kautta seuraavia ihmisiä, mutta koska Blogilista tai Bloglovin' ei tarjoa mulle mahdollisuuksia tarkastaa lukijoita yms. niin arvonnat keskittyvät siksi paremmin Blogger-lukijoihin, ymmärtänette. Toki myöskään kasvu ei noissa pienemmissä seurantapaikoissa ole niin suurta kuin täällä Bloggerin puolella. Ja ainahan voitte siirtyä seuraamaan Bloggerin kautta, jos siltä tuntuu että arvonta on sen arvoinen. ;D



Nyt höpinät seis ja lopuksi vielä tosiaan haastan teitä mukaan inspiroitumaan muista kynsiblogeista! Lähteekö joku mukaan haasteeseen, jossa tehdään viikko vain toisista suomalaisista kynsiblogeista inspiroituneita kynsiä? :) Avainasiana tottakai myös linkittää inspiraation lähde, jotta muutkin löytävät uutta seurattavaa. Omani aion toteuttaa tosiaan arvonnan jälkeen. Teen varmaan jonkun intro-postauksen ennen viikkoa ja haastelen teitä vielä sitten uudestaan jos tahdotte toteuttaa viikon vaikka yhtäaikaa kanssani. ;D

43 kommenttia:

  1. Passion for Nails -blogin Suvilla on Orlyn mattapäällyslakka jota ainakin itse himoan hirvittävästi. Se oikeasti mattaa, eikä jätä mitään valoaheijastavaa pintaa! :)

    Kiva idea tuo muista kynsiblogeista inspiroituminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon katellu sitä Orlyn Matte Topia vähän sillä silmällä kanssa. ;) Täytyy varmaan hankkia se seuraavaksi!

      Poista
  2. Hirmu hyvä idea toi teemaviikko! :)

    VastaaPoista
  3. oi upeat kynnet :) arvontaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Arvonta tulee näemmä piakkoin. ;)

      Poista
  4. Aivan mahtava teemaviikkoidea! Täytyy varmaan itsekin lähteä siihen mukaan.. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet :)

    Kivan kuuloinen haaste, pitääpi miettiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja lähde sinäkin ihmeessä mukaan! :)

      Poista
  6. Tajusin noin puolet kaikesta tekstistä mutta täällä ois ainakin yksi bloggaaja kiinnostunut tosta teemaviikko inspis jutusta! (: mut milllon se ois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan joskus arvonnan jälkeen! :) Tarkkaa aikaa en vielä osaa sanoa.

      Poista
  7. Ihanan vivahteikas look!

    Teemaviikko kuulostaa hienolta idealta. Itse nykytahdilla ehtisin sen yhdet kynnet tehdä, mutta mielelläni olisin mukana :)

    VastaaPoista
  8. Ihanat ktnnet ♥ Tulee just sellanen avaruusfiilis noista !

    VastaaPoista
  9. Mulla on kahella eurolla ostettu Essencen mattalakka, joka toimii moitteettomasti. :D Sitä voin suositella, jos meet jonnekkin mistä Essencen lakkoja saa...
    Hirmu kivalta kuullostaa toi teemaviikko! Odottelen innolla! (;

    VastaaPoista
  10. hyvä idea !(:

    VastaaPoista
  11. Ihana lakka tuo Color club! :)

    Hei muuten, liityin äsken tätä blogia lukemaan, olin 999:n jäsen! :D

    VastaaPoista
  12. Niiiiiin ihanat kynnet!! AH!♥♥♥ nään näistä vielä unia :) ;)

    VastaaPoista
  13. Niiiiiin ihanat kynnet!! AH ♥ nään näistä vielä unia :) ;)

    VastaaPoista
  14. Nyt on sitten odotettavaa, ensin arvonta ja sitten teemaviikko :)
    Ootko muuten kokeillu China Glazen maattaajaa? Pyörittelin sitä tiistaina käsissäni, mutta ei se sitten muuttanutkaan meille. Sen sijaan tulikin Re fresh mint (joka on muutan aivan ihana <3 ja sen kanssa voi laittaa joka toiseen kynteen Light as airin ja sitten vasta ihana onkin) ja joku neon pinkki (en nyt muista nimeä). Mutta siis, jos olisi jollain luotettavalla (esim. sulla) käyttökokemusta ja mielipidettä siitä mattaajasta niin vois sen hakee kotiin kanssa jos on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! En oo kokeillu, se ois kanssa yks vaihtoehto. Mielenkiinnosta täytyy kysyä, että missä pääsit pyörittelemään kyseistä lakkaa käsissäsi? ;D

      Poista
    2. Vantaalla pyörittelin :)Sellasessa putiikissa kuin Consult Lady.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  15. Tuo teemaviikkohan on aivan mahtava idea! Kiitos Roope! ;)

    VastaaPoista
  16. Tilailin itselleni juuri tuon Color Clubin Covered in diamondsin kun on vaan niin ihanan näköinen lakka. Mielenkiinnolla odottelen sun (ja muiden suomalaisten bloggareiden) teemaviikkoa, todella hyvä idea.

    Taisinpa olla seuraaja nro 1000!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana! :) Ja ui tervetuloa, 1000 täynnä! :))

      Poista
  17. Pitkään jo seurannut sun blogia, nyt eka kommentti. Ihania kynsiä aina teet =)

    Mulla on iiiiihan uusi blogi vasta, mutta haasteeseen tarttuminejn voisi olla kivaa!

    VastaaPoista
  18. Pitkään olen jo seurannut sun blogia, mutta nyt eka kommentti =) Sulla on ihania koristeluja, kiitos inspiraatioista ;)

    Mulla on vasta iiiiihan uusi blogi, mutta haaste kuulostaa kuitenkin kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva että kommentoit edes nyt! :) Ja hei ehdottomasti vaan mukaan haasteeseen jos yhtään inspaa!

      Poista
  19. Ihana lakkaus!
    Tulee mieleen revontulet ja Nälkäpeli-kirjat. :)

    VastaaPoista
  20. Voi vitsit nää on ihanat ! :) Ja kuulostaa kivalle teemaviikolle, ei ne miestenkää ideat kynsii liittyen näköjää aina niin huonoi oo ;D

    VastaaPoista
  21. Mahti idea tuo muiden blogeista inspiroituminen! Itsekin voin tällä teemalla teemaviikon toteuttaa, vaikkapa sitten yhtä aikaa sun kanssa tai jossain muussa yhteydessä. Musta on aina kiva inspiroitua toisten tekemistä kynsistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Minustakin on kiva, koska kynsiblogien yksi tehtävähän (mielestäni) on olla inspiraation lähteenä ja yhteisöllisyys muutenkin. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)