perjantai 3. helmikuuta 2012

Pale Violet & Marry A Millionaire

Mustasta laatikosta pääsi kohteeksi seuraavaksi H&M:n Pale Violet. Lakka tuli Dividedin neljän minilakan pakkauksessa. Tätä lakkaa pelkäsin suuresti kiekolle kokeilujen perusteella, mutta hei, tämä olikin kiva! Sen kanssa päätin yhdistää China Glazen Marry A Millionairen.



Pale Violet oli, kuten muistinkin ekan kerroksen jälkeen täysi katastrofi, todella pale nimensämukaisesti. Kun sitten kerrostin, niin peittihän se lopulta, kolmannella kerroksella, mutta kaksikin tarkasti levitettyä kerrosta olisi saattanut riittää. Lakka oli ilman päällyslakkaakin tosi kiiltävä. Nimettömään laitoin lisäksi kerroksen tuota Marry A Millionairea.

MAM on glitterlakka, jossa on pohjana vaaleita ja tummempia liloja pieniä pyöreitä glittereitä, sekä joukossa vihertävänkeltaisia tikkuglittereitä. Mun on nyt tunnustettava, että mä en tykkää tikkuglittereistä. Ne vaan jotenkin tuo mulle mieleen jonkun halvan lakan, joka ei toimi, ei peitä, eikä kuivu. MAM on kyllä ihan kiva, mutta ei mikään suosikki tosiaankaan.



Koristelut tein muuten China Glazen Harmonylla ja Konad-laatalla m63 (saatu). Konad-laatoista puheenollen, hoksasin että suuri osa laatoista on nyt Cesarsilla tarjouksessa, en kylläkään tiedä miten kauan tarjous kestää, mutta hintaa näyttäisi olevan 5,24 € tällähetkellä.

Hei muuten, se tonni on nyt rikki, jee! :) Nyt sitten vain jääkää odottelemaan sitä arvontaa. ;)

Tykkäsittekö lakoista/kynsistä? Mulle tuo H&M oli vähän yllättäjä, koska pelkäsin että se ei peitä sitten millään, mutta näköjään tuskaa olikin vain tuo eka kerros.

30 kommenttia:

  1. Onpa hauska lakkaus! Tuosta ei varsinaisesti selviä, että kumpi on leimattu ja kumpi on pohjalakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis, jep hoksasin itsekkin että tuohan vois olla kumminpäin vain! D;

      Poista
  2. Tosi kauniit kynnet. :) Yksinään tuo Pale Violet ei välttämättä oikeen miellyttäisi mun silmiäni, mutta näihin kynsiin se sopii loistavasti.

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet taas! Ja wau, yli tuhat lukijaa, onnea!!

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Ja onnea lukijamäärästä! :)

    VastaaPoista
  5. Kynnet näyttää kivoille, hurja kuinka paljon ne on kasvanu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sanoppa muuta! ;D Kovasti ne kasvaa.

      Poista
  6. Ihanat kynnet! Tosi hyvin toimii yhteen noi lakat :)

    VastaaPoista
  7. Onnea tuhannesta lukijasta :) mulla on kans tuo divided pakkaus, se on kiva! Niin ja minäkään en tykkää tikkuglitteristä, en ollenkaan! Mulla oli sellainen kultainen joskus ja se oli vaan niin huono ja ruma ja yäk etten tykkää edelleenkään. Muistan kun lakkasin sillä ikivanhan nokia-puhelimeni värikuoria... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, se oli positiivinen ylläri kyllä! :D Hah, tiedän tunteen, tikkuglitterit tuo huonoja muistoja mieleen!

      Poista
  8. Mäkään en tykkää tikkuglitteristä, se tuo mieleen lapsuuden halpikset glitterilakat joilla muistan "hienosti" koristelleeni irtokappaleita tekokynsistä :D Traumat!

    VastaaPoista
  9. Itselläni on myös Marry a Millionare, mutta en ole vielä uskaltanut laittaa sitä joka kynnelle ja kokonaan, sillä sen poistaminen oli jo ihan tarpeeksi tuskaista pelkistä tipeistä :D (Ja kyllä, foliot olivat käytössä.) Pitää kyllä kokeilla jos se näyttää näinkin upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei, nää glitterit on usein niin tuskaa poistaa! :Q

      Poista
  10. Kaunis kokonaisuus :) Ihanat sävyt(rakastan lilaa:p)! Onnea tuhannesta lukijasta!!! :)

    VastaaPoista
  11. Wow, upeat kynnet!

    VastaaPoista
  12. Mielettömän upeat kynnet! Tuo leimauskuvio on tosi nappi näihin! Pitäis kai tuo laatta hankkia itsekin. :)

    VastaaPoista
  13. Wautsi mitkä kynnet! Oot kyl taitava :)

    VastaaPoista
  14. ihanat kynnet :) mun mielestä hm lakat on aina ollu yllättävän hyvälaatuisia hintaansa nähden, joskus olen jopa löytänyt yhdellä kerroksella täydellisesti peittävän hm lakan! jotkut saattavat sitten tosin olla ihan katastrofeja...

    somethinglikenails.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla kanssa hyviä kokemuksia H&M:stä, tuon 4-packin koostumuksista vain tällä lilalla oli ongelmia, muut oli hyviä. :)

      Poista
  15. Ihanat! Tuo kuvio on todella kiva!

    VastaaPoista
  16. Joo, on nää ihanat :) Ite tykkään tosi paljo tost MAMista, sekä Harmonysta ! Ja onnee tuhannest lukijast, se on paljo =)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)