lauantai 18. helmikuuta 2012

Verenhimoinen kynsilakka + kiitos eBay!

Tiedättekö kynsilakat, joiden pitäminen kynsissä saa huonon olon aikaan? Mulla on nyt kynsissä sellaista lakkaa, jota katsoessani aina tulee pala kurkkuun, kun luonnossa nämä ovat ihan veren väriset! :D Kuvassa ehkä himppasen verran liian lämpimän punaiset.

Joko alatte olla kyllästyneitä mustan laatikon tonkimiseen? ;D Itse olen ainakin, kun tiedän että mulla ois paaaljon mielenkiintoisempiakin lakkoja jo testattujen joukossa, mutta mennään nyt nämä laatikon tylsimyksetkin läpi.

Eli kynsillä Zimberland -merkin Haasbel.




Lakka on todella vanha, tämä on jotain äidin lakkakätköistä ongittua. Tykästyin tässä helppouteen värinsä puolesta sekä värin erikoisuuteen. Harmillisesti pullossa näkyvä suuri kultashimmerin määrä ei kyllä kynnellä juurikaan näy. :/ Levittyvyys oli kanssa vähän huono, mutta ymmärtäähän sen, kun lakka on todella vanha ja siistiessä väri lähtikin kivasti leviämään ympäriinsä. Tällä joutuu siis lakkaamaan tosi tarkasti jos mielii saada muutakin kuin  verenpunaiset kynsinauhat.

Mulla oli kyllä näihin koristeluidea microhelmillä mutta sitten mä totesin, että mun microhelmet on surkeita! Ne päästää väriä itsestään päällyslakkaa laitettaessa. Onko teillä ehdottaa mulle microhelmiä, joiden väri ei liukene päällyslakkaan?

Kun mun microhelmi-idea ei toiminut, niin en halunnut sitten tätä kynsien klassista punaisuutta ryhtyä millään muullakaan koristelulla muuttamaan. Mä tiedän että pelkät swatch-kuvat voi olla joidenkin mielestä tylsiä ja varsinkin jos lakka on hankalasti saatavilla tai muuta. Kuitenkin pääperiaate mulla on blogissa, että näytän teille niitä kynsiä ja lakkoja, joita juuri käytän ja olen hankkinut, joten en nää syytä sinänsä siihen miksi ryhtyisin valikoimaan kuvia joita täällä julkaisen. Eli jos nyt sattuu olemaan yksiväriset lakkaukset, niin miksipä en tekisi niistä postausta, kun kerran ne oon kynsille asti laittanut. Tuohan se vaihtelua blogiinkin ja tiedän että lukijoissa on teitä, jotka swatcheja tykkäätte nähdä. :)



Mikäs sieltä käden alta pilkistää? Olette ehkä hoksannut, että oon nyt ruvennut ottamaan välillä molempia käsiä mukaan kuvaukseen. Sen mahdollistaa eBaysta löytämäni kaukosäädin kameralle, jee! Maksoin tästä ehkä euron verran. Mainio ostos siis. :D Jos vain useammin jaksaisin virittää kameran jalustalle (ja opettelisin tällä tyylillä kuvaamaan kivasti), niin tätäkin voisi käytellä.



Eli juu pistän vielä loppuun noista microhelmistä, eli kertokaa ihmeessä jos ootte sattuneet löytämään jostain microhelmiä, jotka sietää päällyslakkaa leviämättä. ;D

PS. Enää huomiseen klo 12 asti aikaa osallistua arvontaan, nyt kannattaa viimeistään osallistua, jotta ei mene arvonta ohi suun! :)

32 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet<3 Aika punainen lakka, mutta tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva lakka, ihanan punainen. Olispa se kultashimmeri näkynyt, ois ollut vielä kivemmat luultavasti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tylsää kun jotkut lakat näyttää kivoille pullossa, mutta kynnellä sitten ei läheskään samalta. :/

      Poista
  3. Kaunis punainen lakka :) Mä oon Sanna Taralta saanut microhelmiä, ne ei ainaskaan päästänyt väriä :)

    VastaaPoista
  4. Toi on kyllä täydellinen punanen kun vaan voi olla! :) Ei näytä yhtään että ois kyseessä vanha lakka.

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää on kyllä ikäänsä nähden yllättävän hyvin säilynyt. ;D

      Poista
  5. tosi kaunis lakka, eivätkä yksinkertaiset lakkaukset aina niin tylsiä ole ;) todella kätevä toi kaukosäädin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minustakaan kyllä ole tylsiä. :) Tykkään aina katsella swatch-kuvia. ;D

      Poista
  6. Hei oisko saannu udella myyjää keltä ostit ton kaukolaukaisimen? :)

    VastaaPoista
  7. Kivat klassiset kynnet :)
    MiMaxilta olen ostanut microhelmiä, eivätkä ainakaan minulla ole ruvenneet päästämään väriä.

    VastaaPoista
  8. Minäkin tahon kaukosäätimen, ebayhin siis!

    VastaaPoista
  9. Ihanat klassisen punaiset! =D

    VastaaPoista
  10. Juuri sellainen lakka, jonka voisin kuvitella ostavani vain järkyttääkseni muita ihmisiä. :D Mutta aika kätevä kaukosäädin. Mikä kamera sinulla muuten on?

    VastaaPoista
  11. Kiva toi väri, ja näyttää sopivan sun ihoon hyvin, ainakin noiden kuvien perusteella. (: Harmi, kun noi kultashimmerit ei vaan näy kunnolla. ); Mutta ihanat kynnet kaikenkaikkiaan! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Niinpä, saisi näkyä shimmer niin olisi vielä ihanampi lakka. 8]

      Poista
  12. Mulle tulee tosta väristä mieleen tiukka opettaja, pusuhuulet ja vanhan aika. :D Ja ihana väri musta on. Ja toi kaukosäädin on siisti. o.O Minkä merkkinen sun kamera on? Ja ja mä en oo kyl yhtään kyllästyny mustan laatikon sisältöön. ;)

    VastaaPoista
  13. tohon musta laatikko projektiin mä ainakaan en oo vielä kyllästynyt on nimittäin hauska nähdä mitä kaikkea oletkaan sinne säilönyt :) ja hienon ja ihanan pirteen värinen lakka, noin kiva väri joka ei ole yhtään tylsä ei oikeastaan tarvitsekkaan koristuksia ainakaan paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva homma. ;D Ja lakka on minustakin ihanan klassinen.

      Poista
  14. Mulla on ollut Mimaxilta saadut microhelmet käytössä ja niistä ei ole leinnyt väri ja ne on muutenki tosi tasalaatuisia eli ei ole erikokoisia helmiä seassa. Tiedän kyllä tuon värinleviämis ongelman noiden helmien kanssa :s
    Vähänkö mahtava kapine tuo kaukosäädin muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mitä imeisemmin mun pitäisi sitten varmaan tehdä tilausta Mimaxille niistä microhelmistä! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)